icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

petramana
9. led 2019

@knoflikarka prtotoze jsme taky na um a uz sivypije najednou 180ml a pry treba na svacinku lepsi prikrm nez do nej lit 210 ml... na 3 mesicni kntrole meril 62 cm a vazi 6,7kg

petramana
9. led 2019

@ah1234 ano sama s tim zacala.. viz moje odpved dalsi

darkwitch
9. led 2019

Ja o prikrmech nechci ještě aspoň tri měsíce ani slyšet, ale kojim 🙂 jinak u starsi jsme začínaly bramborou, ze mrkev dost staví a když mají ovoce nechtěj pak zeleninu

knoflikarka
9. led 2019

@petramana Tak to jo, jsem zvědavá, co nám řekne ta naše 😉

knoflikarka
9. led 2019

@ah1234 Taky už bych nejraději začala, to blinkání je strašné 😣. Naše teda vypije těch 900 ml už, ale kolik v ní zůstane, to fakt nevím.

petramana
9. led 2019

Holky,jak casto koupete mrnata? my kazdy druhy den 🙄

darkwitch
9. led 2019

@petramana 2-3 týdne

biciklissie
9. led 2019

@codal Super, asi tedy pujdeme do nich... Moc diky.

biciklissie
9. led 2019

@petramana Ahoj, taky mi to prijde desne brzo. Naty je na um a chci opatrne zacit od toho ukonceneho ctvrteho mesice, jak tu holky pisou. To je klasika. Ale naty je ok, sice drobnejsi, ale roste a pribira. Ublinkava tak nejak v norme, um ji chutna, vypije denne tak mezi 600 a 700 ml, nekdy vic a nekdy min.

biciklissie
9. led 2019

@petramana Pro me by bylo idealni obden, ale snazime se co nejmin, takze tak 1x za 3 dny.

sju2929
9. led 2019

Ahoj, pokud se nic nezmeni a budu plne kojit, tak zacneme prikrmy az v pul roce.. 🙂
Jinak my koupeme kazdy den.. ob den umyvam mydlem, ale ve vode se rochni kazdy den.. miluje to 🙂
Jinak kontrolu a ockovani mame pristi tyden (bude mit 3,5 mesice) tak uvidime, ale rekla bych, ze mame tak cca 6,5kg 🙂

sju2929
9. led 2019

@laja64
@kamila215
Taky zdravime! Krasni jste ❤️

kamila215
9. led 2019

@sju2929 Juuu, vám to sluší. Ondrášek, jak se hezky směje😍😊. Vypadáte spokojeně. Co prdíky, už vás netrápí?

petronelas
9. led 2019

@sju2929 krasna fotecka 😊

petronelas
9. led 2019

@petramana ja koupu ob den a nekdy az treti den,ale promazavam kazdy den rano i vecer.Mame suchou pokozku,tak musim.😎

petronelas
9. led 2019

@laja64 u nas takhle taky

petramana
9. led 2019

@petronelas u nas taky tak 😉

sju2929
10. led 2019

@kamila215
@petronelas dekuji holky 😘
Kami, uz je to lepsi!!! BabyCalm s kombinaci biopron 👌 dela zazraky.. hlavne ten babycalm nam fakt pomah i behem dne! Nekdy se chvilku krouti, nebo tlaci, ale urcite to neni to zoufalstvi, co predtim

dusovkam
10. led 2019

@sju2929 taky musíme koupat každý den, jinak je zle a nechce spát. 😂

kamila215
10. led 2019

@sju2929 Tak to je moc dobře 👍🏻😊.
@dusovkam Jinak my také koupeme každý den. Malá to miluje a hezky ji to předtím spaním uklidní.

dusovkam
10. led 2019

@kamila215 Jo, Kubík se taky uklidní, dokonce tak že hned po jídle ještě při odříhávání vytuhne a je jak pytel. 😂 A už přišel na to že se dá kopat nohama do vody. 😁

kamila215
10. led 2019

@dusovkam Tak to je přesný, malá také po tom vytuhne a chrní po nakojeni až do těch pěti 👍🏻😀. Tak, když už přišel na kopání, tak to už se nemusíš ani sprchovat, neee? 😂😂😂 Na to ještě Lucka nepřišla, ale hoví si tak neskutečně a ani nedutá 😀. On je Kubík celkově hodně sikovnej, jak to, tak čtu a koukám na fotky...jako koníčky pase luxusně a to jsou s Luckou od sebe o pár dní (my takhle hezky, ještě nepaseme. Jako snaží se, ale nemá ještě tolik síly) jde holt vidět, že je to kluk 💪🏻😀

petronelas
10. led 2019

@dusovkam
@kamila215
@kamila215 holky a vy koupete v jakych vanickach nebo jak koupete a jak dlouho nechavate deti ve vode? Me prijde,ze ten nas je hned zmrzli a je mu zima.😂

petronelas
10. led 2019

Jeste dotaz.Davate deti jeste do zavinovacek? A v cem a jak spi v postylkach? Miky spal v overalku,zavinovacce a jeste perinka.Ted uz se do zavinovacky nevejde a mam strach aby mu nebylo zima jenom pod perinkou.

knoflikarka
10. led 2019

@petronelas Malá nemá ráda zavinovačky tak od dvou týdnů. Spí v hnízdečku, na sobě teď v těch mrazech teplý overal, nejradši mám takový vatovaný z HM a teplá deka nadvakrát složená. A topíme. Vždy je po spinkání teploučká, ale ne zpocená.

kamila215
10. led 2019

@petronelas Já koupu normálně ve vaně (malá leží na lehátku) a já jí zinkou pěkně polevam bříško a hlavičku. Vodu ji napoustim pěkně teplou a, když se mi zdá, že už moc stydne dopustim teplou. Malá se cachta, tak deset až patnáct minut, pak už jí vytahuji, protože mě bolí záda, jak jsem nad ní celou dobu predkolonena😀. Má to moc ráda a před tím spaním jí to krásně uklidní. Jinak na noc jí dávám overal a teplý ponožky (ty má pořád, má furt studený nohy) 😀, prikreju jí mekouckou dekou(také na dvakrát složenou 😀) až po ramínka a do pasu jí ještě prikreju peřinkou (my totiž v ložnici vůbec netopime) a je krásně teploucka celou noc a spocena také není.

ah1234
10. led 2019

@petronelas my mame 18 stupnov na spanie, maly ma tenky overal, spi v hniezde a velkej deke zlozene nadvakrat, dve vrstvy na sebe a dve pod sebou. Ked ho o polnoci krmime, jednu vrstvu musime odstranit lebo sa poti :D

biciklissie
10. led 2019

@petronelas Je, tak jak to tu ctu, tak oproti ostatnim my mame studeny odchov. Sice v pokoji naty topime na 23 stupnu, ale jinak ma obleceny jen body s nohavicemi a dlouhym rukavem. Pres den, kdyz vytuhne, tak pres ni prehodim deku, jednu vrstvu nebo ani to ne. V noci je oblecena stejne a zakryta proste jen perinou, rucicky ven. A dobry, zatim nachlazena nebyla.

petramana
10. led 2019

@biciklissie my presne tak s adamkem

biciklissie
10. led 2019

@petramana Tak to jsem rada. Jako samozrejme to nechci prehnat, ale zase aby nebyla choulostiva. U nas to bylo komplikovane tou abdukacni perinkou, tlusty polstarek mezi nozickama. Tak jsem davale jen body s dlouhymi rukavy bez nohavic a porad byla prikryta. Na krmeni, rihani, vyprdeni a koniky po tom jsem perinku sundavala, takze byla asi 5x denne po cca 45 - 60 minutach s holyma nozickama, i bez ponozek. Vyjimecne jsem pres ni prehodila deku, kdyz mela nozicky ledove, ale to minimalne. Tak si ted obe uzivame, ze muze mit dupajdy a krasne si kopat a protahovat se...

Strana