Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@biciklissie uplne stejne s Ondrou.. pres den body a strample, kdyz nahodou usne, tak max. Prikryju dekou, kolikrat ani to ne.. a v noci overal a prikryt perinkou..a to si hned da rucicky ven.. a je teplounky... pres den topime na cca 21-22st. V noci na 20 (realne v loznici 18-20).. tskze taky asi studeny odchov.. 🙂 Muj tatka bydli v panelaku a kdyz jdeme k nemu, tak celkem trpime..
@sju2929 Ja prave jsem ze studeneho odchovu - stary nevytopeny barak s metrovymi zdmi, kde furt silene tahnulo. Tak ja jsem zvykla se desne moc oblekat, doma chodim nabalena, at je kolik chce stupnu. Pocitove je mi hned zima, kor kdyz se moc nehybu. A hned byvam nachcipana. Tak u naty bych to chtela zmenit, aby doma bylo prijemne a radeji byla trochu otuzila. Jinak manzel je horkokrevny, lita furt jen v trenclach. Kdyz je zima, tak prihodi ponozky a zupan🙂.
@biciklissie my to mame stejne.Taky topime na 23 a ma overal,perinku a rucicky ven.Spi jeste v hnizdecku.Pres den dam na neho deku.
Tak mysli, holky, ze jakmile ta nase miminka prijdou na to, jak si zadane predmety dopravit do pusy, tak muzeme dat sbohem veskere hygiene. Vitej, posilena imunito 🙂.
@biciklissie u nás už to pomalu nastalo 😂
@petronelas Mám normální plastovou, do ní lehátko a cca 15 minut koupeme. 😁Hlavně na Kubíka cákáme a má žínku na bříšku.
Co se týče spaní tak zavinovačku ani omylem, brouček musí mít nohy i ruce rozcapený. 😁 teď dostává body s dlouhým rukávem, ponožky a tepláčky na spaní, nebo body +overal a peřinku. Na noc moc netopíme, pak je při kojení zpocený a já taky, jedeme studený odchov stejně jako @biciklissie 😁 Přes den lehká deka anebo se přikryje plínou 😂
@biciklissie no jo malá si nechce do ruky vzit nic ale jakmile ji prebaluju uz se sape po pocuranem bodycku nebo svrchnacich a sup s tim do pusy, když tam bude mit na dosah body ciste ani si ho nevsimne 😀
@knoflikarka Tak u nas prave taky 🙂. Zatim tedy ojedinele, ale prece. A taky prave se spendlickem 🙂.
@darkwitch Jo, zakon schvalnosti od tech nasich deti 🙂. Naty si ale veci cilene moc do ruky nebete, vyjmecne neco chytne. Ten spendlicek ji musim vylozene do ruky dat a vcera poprve bylo vylozene videt, ze si ho dopravi k obliceji a brejli na nej a do pusinky a trochu ho kostne. Na rucicky uz taky zira, jsou desne zajimave🙂.
@darkwitch Jo a taky jak si nechce nic vzit, tak jsem ji u prebalovani ukazovala cistou plinku. No a ona si ji proste vzala. Najednou koukam jako puk, ze ji drzi ona a ne ja🙂.
@biciklissie
@darkwitch Tak ta naše taky začala tím, že chytala plínky a oblečení 😀 úplně nejdřív mě chytala za tričko. Pak jsem jí ten špendlík vyloženě dávala do ruky, ale teď už stačí jí ho dát k ruce a chytne ho sama. Dokonce už si drží i flašku s UM. Ještě líp se sice chytá Oball, ale ten ji štve, protože se nedá dát do pusy 😂.
@laja64 krasny,mit tolik mista co vy,tak to taky koupim.Bohuzel nevim jak to u nas jeste vyresim,mame v obyvaku i krbova kamna.
@petronelas kolem kamen se dělají takové zábrany. Neboj koupíš menší ohrádku a bude 😊 hlavně, že dítě nebude dělat bordel po bytě 😄
Holky potřebuju menší názor a náhled: Včera jsem dostala předčasně k narozeninám vstupenku na hokej- derby Hradec vs. Pardubice. Ale : je to za 14 dní, sice v sobotu ale až od 17:00, chlap sice říká že Kubíka pohlídá ale vidím jak mu to nejde pod nos a i já sama mám prostě takový divný pocit, něco jinýho je jít na hodinku a půl na nehty, něco jinýho na dvě a půl hodiny na hokej a ještě večer. 🤔 je mi blbý ten dárek vrátit nebo prodat, a hlavně je to od mého "brášky. Tak nevím 🤔 mám dilema
@dusovkam nevim jestli kojis nebo ne,ale pokud nekojis,tak bych asi sla.Ja kojim a chtela jsem chodit na cviceni ktere je v 19 hod,ale bohuzel to zatim neumim vymyslet.V tu dobu totiz kojime a v 19 hod chodi spat a nekdy uspavam i do 20hod.Je to proste narocne.
@laja64 Tak to ti závidím, u mě max.ty nehty, chlap se vrací až k večeru a je utahanej z práce. 🙄 No hrozně ráda bych šla, protože jsem už 14 let fanynkou Hradce a derby je prostě svátek. 😂 ale v červnu se chystám s bandou do Prahy na koncert a to už mu to hlídání snad půjde líp. 😁
@petronelas Kojím jen částečně a malej stejně na spaní dostává UM. Jen se bojím kvůli tomu, že Kubík bývá mezi pátou- šestou docela protivnej a i já mám co dělat abych ho uklidnila. 😑
@ah1234 Samozřejmě nebude, u osmileté dcery jsem poprvé šla na delší dobu ven když ji byly skoro 4 měsíce, ale teď o osm let později to asi vnímám jinak no... 😁 asi jsem cíťa... 😂
@dusovkam chlap teda slouží ranni, noční(12h), 3 dny volna. Přijde v 6 večer a hned jde koupat malou,a většinou já jdu třeba ve 21h spat a on kouká do 2 do rána na telku a hlídá malou a já spím 🙊😄 než ji dá do ložnice tak ji nakrmi a ona do rána spi😁👌 je teda pravda že se nenadre v praci nijak extra ale být tam musí jako každý. Pak ma jeste jinou praci, nebo tsfy pomaha svagrovi na stavbe, a je cele dny kdy ma volno pryc. Tak to ja sbalim malou nebo i tu starsi , nalozim je do auta a nekde trajdame po návštěvách 😁 Od zacatku února začínám 3x tydne fitko, takže bude hlídat ještě vice😁 V červnu už budou mimina sedět, tak to bude s nima větší sranda a tvůj chlap bude hlídat častěji a raději uvidíš ✔✔ Jen jdi na ten hokej a pořádně si to užij 💗💗
@dusovkam no je pravda, ze nas syn zalomi o 18:00 a len ho kazdy den okolo polnoci priatel nakrmi a on spi dalej uz cca od jeho troch tyzdnoch :D ja neviem, co je to nocne vstavanie :D takze ked odchadzam vecer, tak ani nevie, ze ho strazi, ale ja obcas chodim aj cez den, do skoly alebo musim nieco vybavit z prace a to si zoberie homeoffice 🙂 ale on so synom travi cas rad a my uz sme si ho dopredu vyjasnili, ze ak budeme mat mimi, tak sa bude starat, lebo mna by odniesli na psychiatriu byt nonstop len s dietatom. Ale jak pise @laja64 chlap sa zase az tak v praci nenadrie, on robi datoveho analytika pre jeden startup, ktory dostal 5 milion eur investiciu, takze malo roboty za vela prachov. Dnes dosiel domov o 1, ze v praci nikto nebol :D tak som to vyuzila, isla na nakup a do sauny s kamoskou :D ale nas maly je aj dost hodny uz, ze bud spal alebo sa hral s hrackami v lehatku
@knoflikarka ty vago, moj maly nechyti do ruky nic, nieto zeby este to takto oboma rucickami drzat a okusoval :O uz o neho zacinam mat obavy.. ale jemu vsetko dlhsie trva, aj past koniky zacal az 2 tyzdne dozadu ale teraz uz pase krasne. Ja vam vzdy tak "zavidim", ze vam tie deti napreduju tak rychlo
@ah1234 užívej si to, jak se začnou hýbat je po klidu :D
@dusovkam na hokej jed a užij si to 🙂 me teda muz takhle malou moc nehlídá, ale ona je kojená a večer chce pít třeba po hodině... ale zase mi dost hlídá mamka, třeba dneska celý den, protože jsem měla zkoušky, tak jezdila s malou a vždy mi ji jen dovezla nakojení

@petramana Protoze jinak teda porad musela byt prikryta...