icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

amenophus
27. led 2019

@h_lucie Jop, od té doby co jsme odnesli vzorek na rozbor se taky nic neděje. Ale jsem za to ráda, nechtěla bych strávit víkend na pohotovosti. Tak snad to bude ok...

@natysnovec A jak to nastřelení snáší? My teď hledáme kde si to nechat udělat, protože náš doktor náušnice nenastřeluje, ale teď se ještě bojím protože má období že si pořád žmoulá a škrábe ouška :( Bych jí nejradši dala takový ten límec co se dává pejskům :D

natysnovec
27. led 2019

@amenophus Hele ja u toho treba byt nechtela.Dala sem sestricce malou a oni ji to nastrelili.Pak teprv zacala plakat ale pak byl klid.Oni neplacou s tpho,ze by ji to bolelo ale s toho ze se leknou.To nastreleni je strasne rychle.Ja si nechala nastrelit piersing do nosu a taky sem pobrekavala...ale ne kvuli tomu ze by to bolelo ale ze sem se lekla🤣

natysnovec
27. led 2019

@amenophus muzes ji to prelepit.U prvni dcerky to pichala starsi pani doktorka jehlou a pak ji to prelepila normalne malim prouzkem naplasti.Neboooj😇😇

biciklissie
27. led 2019

@sju2929 Hele, ze vam do toho skacu... Jakoze kaka 4x nebo 5x denne a uz nekdy i 10x?

biciklissie
27. led 2019

@sju2929 Jsem to moc brzo poslala. Jinak tedy moc drzim pesti. Ja ted taky ziram na plenky, naty ma nejakou vyrazku. Uz docela dlouho, ale zacina se ji to ukrutne rozlizat. Neni to ani akne, ani ekzem a ani seborea. Tak mam obavy o alergii na bkm. Ale kaka 1x denne, max. 2x, ovsem struktura takova podivna.

biciklissie
27. led 2019

@natysnovec Ja si nechala nastrelit dalsi dirku do ucha, kdysi. A jako bolelo to, ne ze ne. Jako ne moc, ale bolelo. Je to fakt rychly, ale pak to boli, precejen je to ranka skrz kuzi, je blbost, aby to vubec nebolelo. Ale je fakt, ze ja mam prah bolesti nizko... A nausnice samozrejme male dat necham, ale uz se taky tesim, az to bude za nami.

biciklissie
27. led 2019

Holky, tak v patek jsme absolvovaly prevenar. A dobry, uplne bez reakce, tak jsem moc rada.

laja64
27. led 2019

@biciklissie my jdem na tu hexu nebo co to je +Prevenar pozítří, to doufám že to bude taky ok. Čípky na teplotu mám pro jistotu doma 😊

darkwitch
27. led 2019

Na hexu se chystam tak za čtrnáct dní, doufám ze to stihnu dřív než bude zas někdo nemocný a pak budu řešit náušnice 🙂

mia636
27. led 2019

Ahoj holky, jak prosim uspavate prcky na noc? Pres den spi Matysek v kocarku a kdyz nejdeme ven tak doma v Hačce. A vecer strasne bojujem. Je unaveny chce spinkat ale kdyz ho polozim do postylky tak jeci az se zalika. Je k neutiseni. Kdyz ho zvednu tak se hned uklidni. Vim ze ho nemam brat ale proste to nejde. Je mi ho lito a on by se snad udusil jak hrozne rve. A zuri skrabe kope. Placani po zadku, sum ani hlazeni nepomaha. Celej den je super. Zaplace jen aby mi rekl ze chce spat nebo jist ale vecer teda tragedie. Jak prosim uspavate?

biciklissie
27. led 2019

@laja64 Taky mam pro jistotu cipky doma🙂. Tak drzim.pesti, at je vse ok, ake urco bude. Ale neuvazovala jsi, dat to oddelene? Jakoze hexu a prevenar? Ja nic proti ockovani nemam, ale radeji zvlast, at toho neni moc najednou. Doktorka sama mi rekla, ze to ockuje se 14ti dennim rozestupem, tak jsem byla rada, ze to nemusim sama navrhovat.

laja64
27. led 2019

@biciklissie mi řekla doktorka, že to dá jak si reknu. Že dává najednou nebo klidně s odstupem. U dcerky jsem to měla předtím taky tak, a nic se nedělo, tak doufám, že i teď to bude ok. Když už by měla teploty, ať to má najednou. Akorát teď už nebudu dávat ty rotaviry, jen ten Prevenar. Už to se se píchá do tak malých miminek se mi nelíbí, ale co neděláme, když je to holt povinné 🤔

laja64
27. led 2019

@mia636 Večer dávám spat do péřového polštáře, a spinká krásně. Spi teda s námi v posteli. Ale třeba zrovna teď koukáme v obýváku na telku a malá spí na gauči v tom polštáři 👌

biciklissie
27. led 2019

@mia636 Ja tedy nechci provokovat, ale nijak. Spi si, kdy chce, pres den bud na pohovce nebo me posteli, v noci v postylce. Pres den ji tam taky davam, tedy ve vsedni dny, ale je znat, ze bez nasi pritomnosti spi mnohem kratseji. Uspavat nepotrebuje, ale proste obcas nasi pritomnost, nastesti ji staci dudlat si dudlik a lezet tesnr vedle nas. To pak zhavim MK na mobilu, jako zrovna ted🙂. V noci tedy spi sama v postylce dobre, akorat k ranu uz se trochu budi, tak chodim podavat dudlik. Jako asi chce pritomnost, neslo by uspat v naruci a pak dat do postylky? Nebo uspat v tom kocarku nebo hacce a pak prenest? To se asi vzbudi, ze?

sju2929
27. led 2019

@biciklissie no zitra to bude tri tydny, co ma zvysene teploty a prujem.. dneska mel 7x..
normalne holky.. dostal dneska panadol.. to prcam.. rika se ze do 38 se s tim ma poprat samo.. pere se s tim uz temer tri tydny.. a dnes mel suverene nejvic - 37.8 tak dostal 3,5 ml panadolu.. at se tsky oba jednou vyspime a netrapi se porad.. vim, ze to neni reseni.. ale ja mam taky jen jedny nervy :( a verte, ze kdyz mi tri tydny 3/4 dne proplace.. tak jsem na zhrouceni :( dr. Psala, ze mame koupit tasectan.. tak zitra koupim a snad to pomuze ✊🏻✊🏻✊🏻

biciklissie
27. led 2019

@mia636 Jo, jinak ja bych taky nevydrzela nevzit. Nekdy na me jen tak kuli ty ocicka z postylky, jakoze v nevire, ze ji tam davam🙂, a uz i to mi lame srdce a pripadam si jak cruela, a to jeste neni nic. A co jeste vystihnout nejakou lepsi naladu a dat tam s nejakymi fajn hrackami, ze by se uhral do spanku? Asi se to taky uplne nema a kdesi cosi, ale delavam obcas - kdyz je naty uz unavena, vypada to na spanek a uz ji pak nechci prenaset odjinud.

biciklissie
27. led 2019

@laja64 Jo, tak kdyz uz mas zkusenost, tak to jo. My s naty jsme prvnicky🙂. Rotaviry taky davat nebudu a docela jsme se v tom s pediatrou shodly. Jakoze kdyz uz, tak ze prevenar resi zavaznejsi vec (i kdyz neni proti vsem kmenum, tak i tak).

knoflikarka
27. led 2019

@mia636 To dělá moje malá taky, teda nijak hystericky nepláče, ale sama neusne. Buď dám dudlík a ududlá se v postýlce sama, nebo když to nejde, tak holt nosím na rukách nebo v nosítku. Teď je nemocná, tak byla v nosítku často. Na to, jestli ho máš, nebo nemáš brát, bych se vykašlala - nebo já na to aspoň kašlu, miminko tě očividně potřebuje. Malá se sice neuspává sama, ale zato spí 8 hodin v kuse, každé miminko je jiné, ale plácání po zadku asi nepomůže ani jednomu...

natysnovec
27. led 2019

@biciklissie nerikam,zze to neboli😉 ale ty mimca to behem chvilkx zapomenou...rikala to doktorka❤

biciklissie
27. led 2019

@sju2929 Smankote, tak to mi prijde fakt jako silene. Trapeni pro miminko, takove dlouhe a pro tebe to musi byt sileny stres. Uplbe chapu, ze jsi z toho na nervy. Moc drzim pesti, dej vedet... A budu na vas myslet.

petronelas
27. led 2019

@sju2929 tak to vas lituji.Neumim si to ani predstavit.Drzim palce at je vam brzy dobre.Nejak jsem nepostrehla z ceho to mate ty horecky.

petronelas
27. led 2019

Tak u nas se ockovani zase nekonalo.Maly ma hnisave ocicko,tak mame antibiotika a musime to prelecit.Doufam,ze nam uz do toho nevleze nějaká nemoc.Od zacatku prosince se to po nas vsech tluce.Mam uz toho plne zuby.

martina250703
27. led 2019

@sju2929 Já bych ho dala taky. Potřebujete si odpočinout oba dva. Preju hodně sil a hlavně ať se najde řešení.

petronelas
27. led 2019

@mia636 ja uspavam tak,ze nakojim v loznici,polozim do postylky,dam dudlik,plinu a odchazim.Usne sam.

martina250703
27. led 2019

@mia636 Já jsem donedávna třeba hodinu nosila, než usnul. Asi to není dobré, ale jeho bolelo dlouho večer břicho. Takže brečel. Navíc je blinkací, takže položit ho naštvanýho do postýlky by znamenalo za chvilku prevlikat. Říkám si, že je to miminko a potřebuje chovat a mazlit. 🙂

mia636
27. led 2019

@biciklissie no ja prave ho musim uspavat na rukach. Naji se vecer to ho unavi, polozim ho do postylky a chvilicku je v klidu. NoTak ale za chvili spusti. Dnes teda uplny extrem. Asi sestkrat jsme ho vytahovali z postylky uspali bud chovanim nebo skakanim na mici a pak jsem ho polozila ale za chvili procitne a zacne plakat. Mu se od narozeni tezko usina. Mozna to ma po me. Trva nmi minimalne hodinu nez zvladnu zabrat ale je mi ho hrozne lito jak place. Ted uz spinka a vydrzi cca do tri nez bude mit hlad.

petronelas
27. led 2019

@mia636 obcas ma stavy ze taky strasne breci,ale to ho bolo brisko a v tom pripade chovam,masiruji pupik a cekam az to prejde.Mam ho ale v náručí.Staci mu treba i to,ze si za sebou nekolik krat rihne a je zase dobre.

mia636
27. led 2019

@biciklissie no dnes jsem si myslela ze jdeme spinkat s dobrou naladou. Ma pusteny kolotoc, postylka je hned u postele bez bocnice. Vzdy si s nim lehnu ale nepomuze nic. Bud spusti hned jak zjisti ze ho pokladam nebo po chvilce v postylce. Jak kdyby z toho mel nejakou hruzu.

mia636
27. led 2019

@petronelas nas uz brisko neboliva. Taky ho mam v naruci. Chovam ho nez mi usne na rukach a pak polozim a jeste u nej potom lezim

biciklissie
27. led 2019

@natysnovec Jo, tak to urco. Ja prave s tim az tak strachy nedelam, jen zase chci byt u toho, at tam ma na podporu maminku.

Strana