icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

knoflikarka
25. únor 2019

@laja64 děkuju.... Moc se mi to nezdá no, zvlášť když před ATB kadila obden, max. 1x denně 🤔

laja64
26. únor 2019

@knoflikarka řekni doktorce atd ti udělá ty stěry a uvidíš, určitě to nic nebude 😉

dusovkam
27. únor 2019

Tak holky- Kubajz má 5,78 kg, 64 cm, očkování jsme museli odložit kvůli nastydnutí na příští středu. Na bříško už se dostává častěji a častěji a zkouší se i plazit (v jeho případě je to styl píďalka) 😁. A ode dneška máme příkrmy, bude sranda. 😁

knoflikarka
27. únor 2019

Tak jsme po čtyřměsíční, 7,2 kg a 66 cm, začínáme s příkrmy, první hexa odložena na 6 měsíců. A malá asi dostane slušivý módní doplněk ve formě helmičky na tu její placatou hlávku, to zas budou mít aspoň babky ve vchodě o čem krafat, až nás uvidí nejen s nosítkem, ale i s helmou 😆. No ale samozřejmě mě to vzalo, i když jsem to čekala, ale jsem ráda, že už se to začne řešit, protože čím dřív, tím líp...

biciklissie
27. únor 2019

@knoflikarka Tyo, tak prece... A ma to hodne? A to se nosi porad a na jak dlouho? To se asi nevi, co... Moc drzim pesti, je to fakt opruz, ale bude zase mit hlavicku jako makovicku.

knoflikarka
27. únor 2019

@biciklissie jojo, mám takový pocit, že my musíme mít vždycky něco extra 🙄. No čím dřív s tím začne, tím kratší dobu to nosí. Akorát to prý na pojišťovnu nechtějí dávat, pokud nemá potvrzení, že dva měsíce necvičí z rehabky, ale na to se mi fakt čekat nechce. Takže možná to ještě zacálujem sami 😒

laja64
27. únor 2019

@knoflikarka taky máme 7,1kg🤣🤣 6.3. jdeme na nausnice, koncem března na druhou hexu+druhý Prevenar. S tou helmickou si nelam hlavu, hlavně že bude malá ok ☺

biciklissie
27. únor 2019

@knoflikarka No, ja si to taky rikala, kdyz jsme nafasovali tu abdukacni perinku. Ale nakonec se to dalo, kor ted, kdyz uz ji musi mit jen na noc. Ale ta helmicka je samozrejme horsi. Urcite to zvladnete a pavlacovych drben si nevsimej. Snad vam to klapne, aby to v lete uz nemusela mit. Tak s tou pojistovnou je to fakt hnusny. Ono se to nejak dela na miru, ne, tak aby jste se jeste neprohnuli financne, ke vsemu. Co to ma spolecnyho s tema rehabilitacema?

laja64
27. únor 2019

@knoflikarka a kde vy přesněji bydlíte? Mužem dát spicha na kafe třeba někdy ✔

knoflikarka
27. únor 2019

@biciklissie no ono to tak rychle asi nepůjde, takže už úplně vidím, jak to bude mít v těch největších vedrech. Navíc je teplokrevná po mně a nemá ráda cokoliv na hlavě, tak to bude asi hodně zajímavé. Ještě budeme muset k rehabilitační doktorce prý, aby nás do toho centra vůbec vzali, ale tam nám zas pediatra nedala žádanku... No nudit se asi nebudem 😀.
@laja64 bydlíme na Dr. Malého, v centru 😉 ale doufám, že co nejdřív najdeme nějakou 4+1 a budem se stěhovat 😀

biciklissie
27. únor 2019

@knoflikarka No, tak to se fakt nenudite a nudit nebudete. Nechapu, kdyz je to treba, proc milion obstrukci a jeste to treba nezaplati. S tim letem je to blby, ale treba to vyjde, kdyz zacinate tak brzo. Tak moc drzim pesti a urcite dej vedet.

laja64
27. únor 2019

@knoflikarka tak třeba do Poruby, co? To je 5 minut autem od nás 😃 Jezdíš autem? Jestli ne, hodím kočár do auta já, pochodím si po centru a stavím se někdy na kafe🤗

ah1234
28. únor 2019

@knoflikarka zaplatte to radsej sami. Cim skor tym lepsie, aj ako miminku jej to bude menej prekazat. To je ale hrozne, ze poistovne furt robia problemy. Drzim palce nech jej to chudinke pomoze 🍀🍀

pettulkaa
1. bře 2019

Ahoj holky, neměla by nějaká zájem o tyto dvě krásné bodýčka ve velikosti 80? Nám jsou bohužel malé. Obě jsou nepoužité v původním balení s visačkou. značka Coccodrillo. Celkem za obě 280 Kč pluš poštovné. Mějte krásný sluníčkový den. Petra

petronelas
2. bře 2019

@knoflikarka omlouvam se,ale proc budete mit helmicku? Mate placatou hlavicku to sem pochopila,ale to ma kamaradky maly taky a nedostal helmicku.

knoflikarka
2. bře 2019

@petronelas Nevím jak moc placatou hlavičku malý má, ale naše dost a jsem ráda, že se to bude řešit 😉

laja64
2. bře 2019

Holky hezký víkend přeju 🍀 My dnes den bez dětí, starší dcera je na chatě s hasičema a maličkou hlídala kamarádka. Shodli jsme se, že takové ,,dny" si budeme dopřávat minimálně 1x za měsíc 🤗🤗

sju2929
2. bře 2019

@laja64 krasna prace!! Odpocinku je treba.. holky, kdybyste vedely.. co se na nas vsechno sesypalo.. hledam cas Vam to napsat 🤦🏻‍♀️
Tak alespon posilam smiska mojeho 🙂

laja64
3. bře 2019

@sju2929 to je smíšek♥️♥️ tak snad se Vám neděje nic hrozného🍀

martina250703
3. bře 2019

@sju2929 Krásnej smíšek. Snad vám aspoň trošku to trápení ulehčuje.

petronelas
3. bře 2019

My dnes 5 mesiců.Miláček můj 😍😍

kamila215
3. bře 2019

@laja64 Krásný fotečky a je fajn, že si takhle hezky umíte udělat čas na sebe. Tak to má být! ☝️😊

kamila215
3. bře 2019

@sju2929 Ondrášek vypadá spokojeně, tak snad se nestalo nic vážného 😉.

laja64
4. bře 2019

@kamila215 vztah je třeba opečovávat, za 8 let nemáme za sebou jedinou hádku, vážíme si sebe navzájem🤗 Ještě máme do konce roku v plánu alespoň 2x welnes🤩

kamila215
4. bře 2019

@laja64 Přesně to jsou moje slova! 😉 Jen si hezky užívejte 😊

knoflikarka
4. bře 2019

@laja64 vy se máte 😍, umíte si to udělat fakt krásné a to je dobře... My teď oběháváme doktory a to je méně radostné. Byli jsme u neuroložky - a z toho se teda vzpamatovávám doteď... Příští týden nás čekají první rehabilitace a kdoví kdy nás objednají na tu helmičku...

laja64
4. bře 2019

@knoflikarka no kurňa to verim. Jen ať má malá hlavičku v pořádku co nejdříve a brzy se té helmičky zbaví 🍀🍀🍀

knoflikarka
4. bře 2019

O jednu oblast se opravdu bát nemusíme - a to o jídlo. V tom jsem Elenku odhadla dobře - v sobotu (první příkrm) snědla půl sklenky, v neděli taky a dnes bez problémů celou 😀. Původně jsem teda myslela, že budu vařit, ale na radu doktorky jsme - alespoň do 6. měsíce - na skleničkách 😊.

biciklissie
4. bře 2019

@knoflikarka Smankote, to je zroutik... Tak ja uz davam prikrmy cca tri tydny a jako velke nic moc. Nekdy nechce vubec, nekdy sni mikroskopicke mnozstvi. A vzdy zacne za chvili nadavat a kroutit se, tak to pak vzdy balim. Jako myslim, ze to jeste moc nechape. Ale bezvadny, ze u vas to tak slape, si to zaslouzite.

biciklissie
4. bře 2019

@knoflikarka Davam tedy zatim zeleninu a delam doma.

Strana