Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@dusovkam tak male bylo šest měsíců uz pred čtrnácti dny, valí sudy, plazí se dopředu a uz jsem musela dát zábrany kolem některých poliček co rabuje a taky mám krabicema rozdeleny obyvak abych ji porad nelovila od kabelu na internet, ktery loví a kouše. Zuby ma dva a chysta se další. Je to muj poklad 🙂
@dusovkam Naší už taky bylo půl roku před dvěma týdny, zuby se ne a ne vyklubat a taky pořád všechno cpe do pusy, slintá, v noci nespí... bere do rukou (a do tlamy) všechno na co dosáhne, ale že by se nějak pokoušela stavět na všechny 4, to pořád ne. Když na něco nedosáhne tak se buďto pomalu píďalkuje (hlavně hrozně ráda slejzá ze svý hrací dečky na studený špinavý lino 🙄) nebo začne kopat nožičkama a vztekat se 😅. A pořád jí bolí bříško, fakt už nevim z čeho, ať jí dam co jí dam, stejně se pak nemůže vykadit, kroutí se, heká a tváří se strašně tragicky 😢. Co bych dala za řidší nadílku...
@dusovkam Richard zubok ani close 😀 lozi cez cely byt, uz vypyloval stanie, takze sa cely den zabava tym, ze sa pritahuje za nabytok. Na sedenieto nevyzera, na chodenie snad teda tiez nie, stsci mi ze od 5.5 mesiaca lozi.. inak je to s jednom cim dalej tym horsie cez den, ale zistili sme, ze ho vieme nakrmit v noci v spanku, takze mu davala 180ml mlieka s 5 odmerkami kase o polnoci. Spi do 7-8 ako dudek potom dalej. Cez den stale spi tych 4-5 hodin, takze pohodove dieta 😏 len sa rozculuje ked mu nieco nejde hned, napriklad sa otocil na lavo (este to vypuje) alebo sa o nieco zapriet a postavit, takze zatial je to velky cholerik povahovo 😂 inak ma 6300g je to moje drobatko a stasticko ❤️❤️
@ah1234 ja kojim a sama nemuzu mliko. Jako je pravda ze kdyz ji dofedruju UM, je to jeste horsi, ale zadna slava to neni ani kdyz jen kojim :/.
Nicmene ptala jsem se doktora a ten nam poradil hodne pit (krome kojeni na pozadani davat jeste vodu a ten hermankovej caj), omezit skroby a jabka a banany. Tak se vyhybame rejzi, bramboram, batatum a misto toho ji davam hodne hrusky, broskve, mango, brokolici, mrkev, petrzel a dyni a fakt je to vyrazne lepsi! (I kdyz zase po ty brokolici strasne prdi 😂 si clovek nevybere). Bez kase na noc se ale zase vic budi hlady v noci... ale! Misto kase funguje avokado - jen je potreba ho dukladne zapit,jinak ma bobky jak kralik. Ale fakt je uzasne syty, po avokadu spala celou noc! Kdyz dostala jen dyni nebo korenovou zeleninu tak se dvakrat vzbudila. Takze my asi zacnem stradat do prasatka, aby milostpani mohla kazdy vecer papat avokado 😂
Holky hlášení! Kuboušovi dneska vylezl první zub 😂💙💙 ráno mažu gelem a na co nenarazím... 😂
@tasmyska juu tak aspon nie je Richard jediny hyperaktivny 😍 teda este mi nespadol z postele, ale zas hlavou letel uz 2x na kachle v kuchyni, ked sa truhlik pustil stolicky a pokusal sa stat sam. A velkost ma furt 62 body a 68 spodok :D a to my hovoria ze je taky pohybovo zdatny lebo je maly.. no ale houby, aj 9 kilove kusy chlapa su na tom pohybovo rovnako 😀❤
U nas spousta novinek! O vikendu mela mala premieru pod stanem a zvladala to vyborne! Vcera spala prvni noc v opravdicke postylce namisto bassinetu a to taky zvladla mistrne! A dneska jsme sly poprve ven ve sportaku a to uz teda takova slava nebyla, ale vymakame to. Jinak dneska 7-mesicni kontrola - mame 69 cm a 6.72 kg! (Porad zizala, ale uz trochu macatejsi, diky prikrmum uz se s vahou dostavame z 9.percentilu nekam mrzi 15.-20., taky uz nevypada jako somalsky miminko, jak ji porad skadlil tata!).
ahoj holky, mate uz prdolky ve sportacich? nas jeste nesedi a v korbe uz se mu taky moc nelibi - kdyz nespi, tak se porad pritahuje na sezeni a chce ven 🤔 sportak az bude hezky sedet, ze?
@petramana pokud máš sporťák polohovatelný do lehu, tak už klidně můžeš. Říkal mi i fyzio, že ani polosed nevadí, pokud to není vyloženě sed v pravém úhlu a pokud to není na x hodin denně 😉. Jinak naše půjde do sporťáku, až si ho u mamky vyzvedneme, sice nesedí, ale už se nevleze do korby na délku.
Dlouho jsem tu nebyla,ale přidávám se s hlášením..Zuby ještě žádný,pomocí ,,techniky sudy valy,, se dostane kam potřebuje,peruje na kolínkách a snaží si sedat.Když jí někdo posadí tak sedí jak pecivál..Ještě pořád jezdíme v hluboké korbě,18.4. nám bylo půl roku a míry a váhy jsou 69cm a 8790g..
Ahojky holky, jdu si pro radu. Trapí nas rýma, ale mame ji takovou zvlastní. Nema ji v nose, ale kdyz ji a nebo ma dudlik tak chrci. Odsavam a zatim je jen bila. Strikame morskou vodu a na noc davam nasivin jednu kapkudo kazde dirky. Zvlhcujeme vzduch. A stejne ji mame uz pres tyden. Dnes mam i pocit, ze mu to slo na hlasivky. Dr. ma bohuzel dovolenou. Poradite mi prosim? Mate zkusenosti? Jinak my mame pul roku a miry jsou 69cm a 8380g. Umime se valet a dostaneme se vsude kam potrebujeme. Zoubky zatim zadne.
@jitiss upřímně mám pocit, že máme podobnou rýmu a zatím nevím... Chrčí jí to v nose, ale já ani nic neodsaju. Používáme červený Sterimar
@jitiss
@knoflikarka u nás je to podobné, trochu chrci ale nic neodsaju, ale když ji prostriknu tak je to lepší, myslím ze ma trochu zadní rýmu, tak uvidíme, snad se to zlepší... ja mam kašel, tak myslím ze to má ode mě
Ahoj holky,
jsme rádi, že všichni, tak krásně rostete 💪🏻😊. Včera nám bylo půl roku... Neskutečně to utíká. Na prohlídku jdeme až v úterý, takže nevím kolik teď přesně měří váží. Ale jinak je Lucinka moc šikovná, hodná a usměvavá holčička. Máme dva zuby, občas se otočíme, ale ještě ani náznak lezení oproti tady jiným 😉👍🏻. Mějte se krásně, všechny pozdravujeme a posíláme pusu všem robátkům💋💋💋.
Ahoj holky.Používáte některá z vás pro prcky HIPP Combiotik 2?Nám to přestalo sedět a mám tu čtyři nenačaté krabice 🙁
@zuzpro Ahoj. Jj, my pouzivame. Jestli chces, tak mi pisni IP.
@tasmyska Pani, vypada tam tak dospele, co? A co, ze jste uz presli na ni?
@tasmyska nedá mi to a nechci rýt,ale není na takovou autosedačku prcek malinkej?Jak je takovej pokroucenej v sedu,operku hlavičky také nemá správně.Neber si to prosím osobně,ale jen se ptám..

Ahoj holky, tak co mrňata? 😘 Některý kulíšci už mají půl roku, některý to čeká... Co třeba zoubky? Kubovi už tam něco tlačí, skoro týden má řidší💩 😂, cpe do papule snad všechno co vidí a slintá jak bernardýn, dva týdny se mi vždycky v noci na hodinu vzbudí a nechce spát, tak už se fakt modlim aby ten zub byl venku.😂 Ale jinak je to šikula- o víkendu se naučil přetočit zpět na záda a včera se párkrát narovnal na ručičkách.😂 Tak nevím po kom to dítě je . 😂 A co vaši kulíšci? 🙂💜