Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@regeditka já mám pevné bočnice...jelikoš děti dědí postýlky jiné jsem nepořizovala, co moho opravdu doporučit je přidělat na postýlku kolečka, postýlku si pak klidně přišoupnu k posteli a dítku jsem strčila ruku. Z postýlky mě žádné z dětí nikdy nevylezlo, aktuálně tam spí teď 28měsíční třeťák....
taky můžu angelsounds jen doporučit poslechnu si cca ob den stačí přiložit a mimi hned syším jsem o hoooodně klidnější 🙂
Holky, je tu nektrera, ktera pracuje a jeste to v praci nerekla?
Holky, od pozitivniho testu mi bylo porad zle, nemohla jsem do sebe nic dostat, nic mi nechutnalo, uz 3 tydny jsem mela klid relativni a ted posledni 4 dny mi je zase zle, ne tolik, ale kazdy den mi prijde, ze je to horsi, muzou se nevolnosti zase vratit, i kdyz jsem mela uz 3 tydny v pohode?
Ahoj holky. Dávám vědět dobrou zprávu, že mi volaly výsledky z toho Clariga a vše by mělo být v pořádku. Tedy v rámci zjistitelných možností. Takže se mi obrovsky ulevilo. Jako nervuju se dál dalšíma věcma, já už jiná nebudu, ale tohle mi obrovsky ulevilo a už konečně plánuju radování, těšení a pořizování.
@lobella Ahoj. Jj, já. Už jsem to měla v plánu, ale pak jsem měla špatné výsledky krve z prvotrimestrálního screeningu, takže jsem čekala na výsledky Clariga. Teď už to mám v plánu říct, asi na začátku příštího týdne, až tu budu mít oba šéfy. Jako ještě to u mě nějak tajit jde. Já jsem měla největší břicho ty první tři měsíce, jak jsem byla nafouklá. Teď spíš tak nárazově, jak kdy - někdy je dost vidět, někdy skoro vůbec. Což je další věc, kterou se stresuju, jestli je na začátku 17. tt, ještě ok. Ale jako samozřejmě na obtažené věci to není vůbec, ale to já jsem nemohla ani předtím, nejsem zas nějaká štíhlina. Proč, taky ještě tajíš?
@niki1107 já ho mám už od prvního těhotenství,kdy jsem se hrozně stresovala, dokud jsem nezačala cítit pohyby... Uklidňuje mě to... Poslouchám tak jednou za tři dny nebo když prostě potřebuju uklidnit a je to super... Na ultrazvuk jdu 16.5. po dvou měsících a byla bych hrozně nervní,že vůbec nevím,jak na tom jsme... Pohyby zatím cítím jen velmi málo...
@biciklissie tak jsem tehu mladsi nez vy, ted jsem ve 14 tydnu a minuly ct jsme meli screening, v patek mel sef chaos, v pondeli tu nebyl, tak jsem mu to rikala az dnes, nechtela jsem pred genetikou
@lobella Já myslím, že tak je to klasika, po tom screeningu. Já bych to udělala taky tak, nebýt těch špatných výsledků. To by bylo cca před 3 týdny, takže bych taky byla cca ten 14. tt, takže to vlastně vychází přesně. Myslím, že nikdo by se neměl zlobit, ať se to řekne kdykoliv, vždy je to na těhotné - samozřejmě někdy může být problém, že je to vidět (nebo si to někdo myslí) a blbými dotazy předem.
Ahoj tak se hlasim....misto chlapecka cekame holcicku😁😁😢😢
@natysnovec to je hezké jak ten pindík umí odpadnout 😂😂😂 grutuluji 🙂
@agneska7 To teda😂😂
@natysnovec No tak to je krásný 🙂 Já jsem zvědavá na nás, jdeme 21., a chlap se modlí, aby nám řekl, že čekáme dvě holčičky - a to už doma dvě máme 😀 Ale bude spokojený i za tu jednu, cítím, že se na prvním screeningu nepletl - od začátku cítím pár 😉
@biciklissie Super! Myslela jsem na tebe poslední dny a doufala, že přijde taková skvělá zpráva!! Gratulace k dobrým výsledkům! 🎉🎉
@biciklissie jinak břicho taky nemám nějak extra, taky už jsem se tím samovystresovala :D, ale pak jsem si řekla, že na kontrole vše OK, tak co řešit... a přesně jak píšeš, mám břicho cca pořád stejné jako první měsíce, kdy jsem byla nafouklá 😅
@oveckaluky jj ja to pekne gyndarce reknu...a jeste mi povida...za celych 10 let jsem se spletla 1 a to by jste musela byt druha....😂😂😂takze jsem druha😀
@natysnovec No já jsem zvědavá na nás 😀
@knoflikarka Moc děkuju, že jsi na mě myslela. Nebyly to příjemné dny, ale už je to za mnou, snad už vše bude ok. Já ze začátku byla nafouklá pořád, ale jak jsem při tom nechutenství v prvních měsících něco shodila, tak teď mám prostě někdy nic a někdy mega. No, to jsou příjemné starosti, pokud je vše ok. Tak ještě jednou moc děkuju a ať nám ty bříška hezky rostou🙂.
@natysnovec no a kam se ten pindik podel? 😀 Ja doufam, ze nase prdolka je porad holcicka, uz mame komplet hadriky v ruzove barve 😀😀😀
@regeditka Tak to netusim...Treba se ta doktorka spletla...ja si myslim,ze na ty gen.v Čb.jsou profesionalova a hlaavne maji profi vybaveni takze tam se asi nesekly...
Holky jak prozivate těhotenství, nálady a celkovy pocit? Mam chvilema hodne neprijemne pocity, zavrate, nekdy az depky. Porad jen slysim, ze bych mela byt jen stastna a usmivat se, ale moc mi to nejde. Pocit, ze to nezvladam mam skoro denne. Samozřejmě jsem strasne rada, ze prcku mam v brisku, na utz vzdy rvu jak zelva, ale uz se moc tesim na rijen. Asi jsem blazen, ale ty zatraceny hormony me nici 😐
@regeditka Tohle nemám, ale pořád se stresuju, jestli je mimi v pořádku, nemám ještě nic nakoupené z úplně neracionálních důvodů a jednodušeji než kdy dřív mě něco/někdo vytočí. A to nezmiňuju šílené pocení, které mě provází tak týden, doma teda ne, ale z venku jdu pokaždé rovnou do sprchy :D
@regeditka Změny nálad jsou fakt "hukot". Zrovna dneska ráno jsem byla zralá ke cvokaři (v noci se mi zase začal čistit hematom a na mě to zas padlo, jestli je vše ok). Říkala jsem si, že jestli mi ještě jednou někdo řekne, že tohle je to nejkrásnější období, co mě může potkat, tak že už se opravdu neudržím... Pak jsem v obchodě uviděla maliny, vzala jsem k nim smetanu, zakysanku a piškoty, udělala jsem si svačinu na odpoledne a najednou bylo všechno zase skvělý, ani nevím jak. Zajímavý období, vážně 😀
Uz mam angelsound-doporucuju!!!
@knoflikarka taky jsem pořád ještě na nervy ze to nedopadne a nic nakupuju,naštěstí mám vetsinu věcí po dceři, tak to nevadi, ale ten strach je větší než u první...

@niki1107 alza.cz-zitra si ho jdu vyzvednout... i na mall.cz maji