icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

oveckaluky
29. kvě 2018

@natysnovec Tak jsem ji našla - tahle půjde asi taky do světa, protože k té sladce modré se fakt vedle sebe moc nehodí.

oveckaluky
29. kvě 2018

@natysnovec Takhle sladká je ta modrá:

natysnovec
29. kvě 2018

@oveckaluky ta je pekna...

natysnovec
29. kvě 2018

@oveckaluky ta sovickova je prekrasna!!!!!😇😇😇😇

oveckaluky
29. kvě 2018

@natysnovec Ty jsem dělala tři...to byla fakt výzva, hlavně ta velká - ne normální postel...každý dílek se sovou zvlášť, každý zobák a každé oko zvlášť...no brrrr 😀 Ale mě to prostě baví, i když už u druhé si chlap ťukal na čelo 😀

natysnovec
29. kvě 2018

@oveckaluky a kolik by stala ta s tema sovickama ze bych se placla pres kapsu a verunce koupila do postilky.

oveckaluky
29. kvě 2018

@natysnovec Malá (cca 70x70) 1200, ta velká byla skoro za tři tisíce...protože je to fakt hodně pracný a trvá to dlouho...

natysnovec
29. kvě 2018

@oveckaluky ty voke😫😫😫😁

oveckaluky
29. kvě 2018

@natysnovec Tam fakt nižší cenu neudělám, jen ta malá sežrala čistého času cca 40 hodin, a materiálu za 600 :-/

natysnovec
29. kvě 2018

@oveckaluky ty mas naturu...ja bych u toho asi nevydrzela....😀

oveckaluky
29. kvě 2018

@natysnovec A to já i jo, a pro ty prcky mě to fakt baví 🙂 Jen chlap si klepe na čelo, no 😀

natysnovec
29. kvě 2018

@oveckaluky 😀😀😀😀😀

darkwitch
29. kvě 2018

@lobella tak na bruslích jsem nespadla nikdy na kole pokaždé... ale já bych ted nejela ani na bruslích asi na kole, protože jsem střevo :D

darkwitch
29. kvě 2018

@oveckaluky máš zkušenost s pranim dolphinky? Dělam z toho deku pro mrne a bojim se to vyprat :D

oveckaluky
29. kvě 2018

@darkwitch To zatím nemám...ztím jsem z ní dělala jen hračky.

barasrotyrova
29. kvě 2018

@kepu ahoj, ja bych jela na brusle hned🙂. V prvnim tehotenstvim jsem jezdila asi do 23-24tt, pak mi zacalo rust bricho a uz jsem se bala. A po porodu jsme koupili na bazosi croozra a s malym jsem jezdila hodne casto. Ted, kdyz cekam druhe, tak jsem si to planovala stejne, ale bohuzel mam ze zdravotnich duvodu smolika. Takze dokud nemas pupek nebo komlikace, tak bych se toho zase az tak nebala 🙂

knoflikarka
30. kvě 2018

Ahoj holky, dneska jsem po kontrole, bohužel na 2. screening si musím počkat až do 20. 6., mimi odpovídá 18+0, takže termín jako minule až 30. 10... Navíc je pořád dost blbě vidět 😐, doktor tipuje holčičku, ale velmi opatrně. Hlavně doufám, že půjde už lépe vidět na tom screeningu, nakonec jdeme na screening a fecho do Fakultky, za což jsem ráda. Jinak vše vypadá v pořádku, až na to, že jsem měla zas vyšší tlak, jsem vždycky nervózní, ale prý to je zatím ok, hlavně, aby nestoupal (prášky ještě neberu).

niki1107
30. kvě 2018

@knoflikarka Ja vam tak zavidim ☺...Ja dnes mela poradnu a zila jsem v nadeji, ze uvidim po 7 týdnech malou (nebo malyho) a opet nic, jen kontrola cipku a prohmatani bricha. My jdeme kazdopadne na 2.utz příští utery, tak se uz nemůžeme dočkat a snad bude taky vse ok 💜.

knoflikarka
30. kvě 2018

@niki1107 No mě nejdříve taky kontroluje spodek a pak se ptá, jestli budu chtít UTZ - platí se vždy 250, ale já jsem nervóza, takže chci každý měsíc. Držím palce na UTZ, určitě dopadne na jedničku 😉

sju2929
30. kvě 2018

Caute holky, my máme za sebou min. Týden velký utz a dneska to Fecho.
Musím říct, to moje dítě.. to je sibal/ka (nechceme vědět pohlaví).. už jsem cítila min. Týden nějaké pohyby (vlneni a tak) a teď posledních 5? Dni nic... tak už jsem byla úplně na zhroucení.. ale dobrý, dítě se mi schovalo dozaaaadu a mám placentu na přední stěně.. myslím, ze cela Ostrava a okolí slysela/o, jaký balvan mi spadl ze srdce...
Vím, ze je to nezajímavé k tématu, ale chtěla jsem sw někde vypovídat, kde to chápou a nebudou mě mít za hysterku..

lobella
30. kvě 2018

Holky, co je to to Fecho? Ja mam velky utz za 2 tydny, to jdu k me dr.a oak za dalsoch 14 dni v gennetu kvuli rodinne zatezi, tak budeme mit 2, tak se moc tesim...

lobella
30. kvě 2018

Holky mate nektera lineu nigru?tu tmavou caru pres bricho? Ja jsem v 18tt, brisko takrka zadne a vcera jsem si ji vsimla, tahne se od stydke kosti presne k pupiku...nevadi mi to, ale myslela jsem, ze se objevi az mnohem pozdeji, pripadne az budu mit nejake brisko🙂 ma nekdo stejnou zkusenost...

biciklissie
30. kvě 2018

@lobella Tak stejnou zkušenost nemám, ale zrovna mi říkala kamarádka, že má takovou teorii, že kdo ji má, tak pak nemá strie. Ale nevím tedy, jestli na tom může být něco pravdy... Ale kdyby jo, tak to máš fajn🙂. No, jinak já myslela, že mi taky začíná, ale při bližším pohledu to jsou akorát chloupky. Nějak chlupatím, ne moc, ale nějak nadšená z toho nejsem.

biciklissie
30. kvě 2018

@knoflikarka Jé, tak já jdu na druhý screening taky 20.6. A taky z toho moc nejásám. Neb v Prenatalu nebylo dřív volno, tak mi to vyšlo termínově ještě později než další poradna Tak jsem volala i na gyndu a chtěla ji posunout, ale prý se moc posouvat nemá a přitom by bylo lepší ji mít až po tom sceeningu. No, takže nakonec jdu ve stejný den na oboje. Je to na levačku, x týdnů čekání a pak obojí, kdy bych mohla vidět mimčo, ve stejný den. Místo toho, aby to bylo nějak logicky rozložené... Do toho 20.6. je fakt daleko.

natysnovec
30. kvě 2018

Holky muzu mit prosbu??Dneska jsme byly na prochazce v lese a dcera 3 roky jela na motorce s kopecka a ja jak sem za ni bezela aby neupadla ( manzel nemohl mel batoh a kosiky)zastavila sem ji ale od te doby me boli pipka...jako kdybych ji mela natazenou😀😀a bezela sem chvillku...Co to je??

niki1107
30. kvě 2018

@lobella Ano, taky ji mám už nějakou dobu 🙂.

ojo
30. kvě 2018

@natysnovec to jsou namožené vazy...já jsem takhle vystartovala za prázdným ujíždějícím kočárem, prvního syna jsem měla za ruku a čekala jsem druhého, nějak 6-7 měsíc a teda to bylo sprintem a večer mě bolel celý spodek, ani jsem nemohla spát a druhý den skoro ani chodit...volala jsem si dr, takže prý namožené vazy, za 3 dny to pak přešlo 🙂

ojo
30. kvě 2018

@lobella tuhle lineu jsem neměla nijak extra výraznou v žádném těhotenství, ani teď při tom pátým, bříško naprosto čisté...a teda musím říct, že jsem úplně bez strií...

natysnovec
30. kvě 2018

@ojo jj taky sem v 6 mesici...

knoflikarka
30. kvě 2018

@biciklissie Tak aspoň v tom nejsme samy... No já na gyndu budu ještě volat, původně jsem měla jít taky 20. na 8, ale to bych nestihla ten screening, je to přes celé město... A na screening jsem ráda, že mě vzali, tak jsem neprotestovala... Tak budem holt čekat spolu, 3 týdny lepší než měsíc 😉

Strana