icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

kepu
4. čer 2018

@natysnovec myslim ze urcite ne 😊

natysnovec
4. čer 2018

@kepu ok...

natysnovec
4. čer 2018

@kepu dekuji

agneska7
4. čer 2018

@natysnovec a proč by mělo? jako to už je jedovatá i voda ?

timotek69
4. čer 2018

@natysnovec -ja nevim jak vy ale ja chodim casto na kryty bazen a ted i na venkovni mam sice probioticke tampony ale nikdy nic ...plavani je v tehu doporucovano

zabicka156
4. čer 2018

@natysnovec to by určitě nemělo, pokud nemáte nějaký problém...s prvním synem jsem si na koupání třeba musela dávat pozor...byla jsem od cca 26tt maličko otevřená, tak jsem měla doporučeno, abych nechodila do rybníků a tak....kvůli tomu, že by se do mě mohla dostat nějaká špína z vody....pokud je všechno v pořádku, není důvod se bát 🙂

natysnovec
4. čer 2018

@agneska7 pri prvni tehu sem rodila v cervenci a nemohla sem se koupat nic..Ani v bazenu nikde a byly 40°C
Takze ted netusim.

natysnovec
4. čer 2018

@zabicka156
@timotek69 Ja byla u dcerky v bazenu...takze snad dobry...

ojo
5. čer 2018

@natysnovec a nějaký důvod, proč si se nemohla nikde koupat? já se koupala vždy, jen ne v přírodních koupalištích a to skoro až do porodu (druháka jsem rodila v září a celé léto se ráchala v bazénu na zahradě) 🙂

niki1107
5. čer 2018

Holky, tak uz i ja mam po 2.utz a je to na 1000% zdrava holčička 😍 (byla jsem u dr Vlasina v Prenatalu pro ty, co ho znate), takze uz tomu verim ! 💜 Odnesli jsme si nadhernou fotecku v 3D a uz se s mojim "hadame" po kom je 😊😊😊

jitiss
5. čer 2018

@niki1107 Gratuluji 🙂 🙂 🙂... boze jak ja ti zavidim :( . ja musim vydrzet jeste sest dni a prijde mi, ze se to hrozne vlece...

niki1107
5. čer 2018

@jitiss Moc dekuju !! ☺ 6 dni uz das jako nic, ver mi ! Ja nebyla dlouhych 8 tydnu na utz a musim rict, ze to byla silena doba, ale zvladla jsem to jen diky pohybum. Ted uz se citim uplne skvele a zanedlouho budes i ty a odmenou za to vsechno ti bude pohled na tvoje zdrave a krasne miminko ☺💜.

jitiss
5. čer 2018

@niki1107 Ty blaho tak to je husty. Ja doufam, ze kdyz nevolali skrz krev tak to bude snad dobry. Vcera jsem lezela a citila krasne pohyby a musim rict, ze jsem je i poprve videla :D a musim rict, ze to byl krasny zazitek.

knoflikarka
5. čer 2018

@niki1107 Gratuluju! Taky čekáme, jestli nám potvrdí holčičku 😊

knoflikarka
5. čer 2018

@ojo Já nevím, proč se nemůžou koupat ostatní, ale já třeba dost trpím na záněty močáku, takže do bazénů radši v těhotenství dobrovolně nejdu, jsem ráda, že mě to teď zánět zatím nechytli...

laja64
5. čer 2018

@niki1107 Gratuluju ❤ my tak samo, po velkém UTZ, (byli jsme akorát ve FNO) a zdravá holčička

ojo
5. čer 2018

@knoflikarka před dětmi jsem trpěla na záněty taky..min. 2x do roka jsem ho musela léčit ATB, uro čaj byl pro mě nezbytná součást lékárny a pálelo mě to i když jsem se třeba i vyčůrala venku v teple...no můžu říct, že po prvním těhotenství jsem zánět močáku měla za těch 9 let jen 1x 🙂 úplně se to otočilo, dávám si teda pozor na mokré plavky, ty hned sundavám a nechávám si jen sukni 🙂

lobella
6. čer 2018

Holky, jak to mate s pohyby? Jak dlouho trvalo od prvniho mravenceni po 1.jasne zretelny kopanec? Ja v pol 18.tydne prvne videla jak se mi na dvou mistech brisko zvedlo a hned kleslo, jako by me nekdo pichnul prstem, ale necitila jsem to, o 2 dny pozdeji jsem citila do dlane jemny kopanecek a ted posledni 3 dny nic, vcera jsem mela pocit jen mravenceni a to je vse... Vim ze z pocatku nejsou pohyby pravidelne, myslim, ze mrnous kope spis do zad, ale jen chci uklidnit za jak dloubo od tech prvnich zduchanecku co jen vidim ale necitim to trva k prvnimu kopanci, kdy si budu jista... U dr jsem byla ve 14tt a jdu az pristi tyden ve 20tt...

agneska7
6. čer 2018

tak já to mám teda na opak první jsem pohyby začala cítit a až tet ho sem tam cítím na ruce nebo vidím . jinak já bych to asi popsala od první ,,bublinky ,, za cca 4 týdny už pořádne kopance tet už cítím každý den a mám pocit že to moje dítě vůbec ,,nespí,, :D
@lobella

niki1107
6. čer 2018

@lobella Ja mravenčení citila uz od nejakyho 18tt, koncem 19tt uz jsem vzdy večer jasne vedela, ze "tohle" je ono - takze jsem to nejen videla, ale uz si to skubani dokazala spojit s pohyby. Jinak musim rict, ze od te doby citim pohyby denne a posledni dva tydny (ted budu koncit 22tt) je cítím zretelne nejen vleze, ale i ve stoje, v drepu, proste kdykoliv a jsou to opravdove kopanecky, ktere jsou sem tam az trosku neprijemne.

lobella
6. čer 2018

@agneska7
@niki1107 holky dekuju za uklidnenou, ted vubec mevim, jestli jsem nevidela je co jsem chtela, ale videla jsem ty zduchance asi petkrat, vzdy nekde jinde, jen to necitim, tak snad je to ono, musim jeste tyden vydrzet do ko....ale je to dlouhe... Myslim, ze za 2 tydny uz bych mohla citit zretelne a kdykoliv, ted musim byt tak pul hodky v klidu na zadech a ani nedutam 😀

niki1107
6. čer 2018

@lobella Myslim, ze to mas zhruba tak, jak jsem to mela ja, tak vydrz, ono se to uz bude jen stupnovat ☺.

knoflikarka
6. čer 2018

@lobella Měla jsem to cca stejně, taky dva viditelné kopanečky a pak asi dva dny skoro nic... Pak se zas prcek rozjel, včera večer už jsem pohyby cítila i přes ruku 😉. Ale pořád má klidnější a akčnější dny, nebo spíš dny, kdy se otočí jinam, teď mě den bolel vaječník a pohyby jsem moc necítila, tak kopal asi tam... Jsem 20. tt, včera srdíčko na FECHU v pořádku a mrskal sebou prcek hezky, takže už se tak nebojím. Moje máma třeba se mnou neměla pravidelné pohyby ani na konci těhotenství a to byla štíhlá 😉

biciklissie
6. čer 2018

@lobella Už tak cca 10 dnů cítím malé šťouchanečky, které snad jsou od miminka🙂. Jak to dost lidí popisuje jako bublinky, tak to tak moc nevnímám. Spíš jako kdyby mi někdo lehce klepnul prstem na břicho, ale zevnitř.-). Taky je to nepravidelné, cítím je buď každý den nebo ob den. Spíš asi teď častěji, než že by se to nějak extra zesilovalo. Dost často si nejsem jistá, jestli je to vůbec ono. Nejvíc to tedy cítím v autobusu a když si v klidu lehnu. Ale taky se na to nedá moc spoléhat. Na ruku se mi to nepodařilo vystihnout nikdy. Když si položím ruce na břicho, tak je klid, je to liška podšitá🙂. Ani mi ty moje ruce na břiše nejsou nějak extra příjemné, připadají mi děsně horké, kór teď v tom hicu. Myslím, že holčička asi bude horkokrevná po manželovi, ten ze mě teď v tomhle počasí taky šílí, když se ho dotknu, že "pálím". Jo a jsem teď tedy na začátku 21. tt.

natysnovec
6. čer 2018

Holky tak ja ty pohyby furt nejak necitim☹☹uz sem s toho docela mrzuta.

knoflikarka
6. čer 2018

@biciklissie Taky jsem to tak měla, když jsem položila ruku, tak to ustalo 😆 a říkala jsem si, jestli si dělá ze mě mimín srandu. Jinak cítím už tak 3 týdny a ze začátku jsem si taky jistá nebyla, ani doktor na prohlídce mi moc nevěřil, ale poslední dva dny je mi jasné, že to celou dobu bylo ono, akorát teď jsou ty kopanečky častěji vidět a cítit i přes ruku. Jsem 20. - 21. tt, jak podle kterého UTZ, sama jsem překvapená, že mám takové výrazné pohyby, když na UTZ máme pokaždé horší viditelnost 🙂.

biciklissie
6. čer 2018

@knoflikarka Jo, tak taky říkám, že je to od miminka zkouška trpělivosti. Zatím si zkouším říkat, že hlavně, že každý den cítím něco, část z toho snad bude ono🙂. Protože stresovat se ještě tím, tak už mě asi odvezou🙂. Ale děsně se těším, až to budu cítit pořádně, že snad budu zase o chlup klidnější. Chlup k chlupu a budu skoro normální🙂🙂🙂.

biciklissie
6. čer 2018

Holky, poradíte? Koupila jsem teď takovou moc pěknou miminkovskou deku. A až doma jsem si všimla, že je až od šesti měsíců. Je to 100% polyester, tak je to asi tím, že? Takže od narození asi nedávat, co? Já totiž jednu koupila i kamarádce, co je taky v očekávání, tak je mi to teď blbý a řeším to, no...

laja64
6. čer 2018

@biciklissie Deka od 6.měsíců? To jsem ještě neviděla 😯😊 U dcerky jsem nikdy materiál neřešila teda a u druhé taky nebudu. Jen to vidím poprvé 🤔

ojo
6. čer 2018

@natysnovec ani takový ty bubliny? já cítím sem tam ty bubliny..většinou to bylo večer, nic extra dlouhýho, prostě to zevnitř zabublalo...teď zase pár dní nic...

Strana