Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Holky diky, premyslela jsem nad poukazkou do zverimexu, ale to je spis darek pro kocku...v cigarech ji podporovat nechci, nemam to rada, i tam nerada v lete jezdim, sedime venku a kouri jednu za druhou...mno,snad me neco trkne🙂
@lobella Je to těžké no. Můj táta je na tom podobně, navíc ani nemá kočku 😂. Dáváme prostě obálku, cokoliv jiného už jsem vzdala.
@knoflikarka penize si od nas nevezme, nejhorsi je, ze je na nas hodne upnuta, prijde mi, ze cely jeji svet se toci jen kdy nas uvidi, kdy prijedeme, je jen doma, do prace nechodi, s tchanem ziji vedle sebe, nebavi se spolu, az se narodi prcek, bude stredobodem jejiho vesmiru...porad nam chce davat penize na vybaveni, byt atd, ma nas rada az tou laskou trosku dusi, je hodna a o to vic ji chceme vybrat neco co ji udela radost, ne ji jen odbyt kytkou a cokoskou
@lobella To je fakt zajímavý, jak někdo žije jako důchodce v padesáti a někdy zase jako mladík v osmdesáti. Tak v tom případě bych se přikláněla akorát k tomu kafe, cigárům nebo něčemu pro tu kočku... Nebo třeba něco na sebe mě ještě napadlo, co by se dalo odhadnout. Třeba noční košile, župan nebo ručníky, osušky.
Holky ta moje cacorka v tom brisko teda moc kopancu a kotrmelcu nenadela. 😢 25-26 tt😢
@natysnovec Mamka mi říkala, že mě kolikrát necítila kopat celý den až do konce těhotenství a že jsem se moc neozývala. Pak jsem byla prý hodné miminko, tak třeba se o budeš mít stejně 😉. Já stresuju zítřejším screeningem, pochybuju, že v noci něco naspím 😐
@knoflikarka kez by to tak bylo...na ultrazvuku sem byla ted 14 a mala byla krasna 690g a vse v poradku.
Musis spat.Musis odpocivat.Ja treba ted zacala odpoledne spat s dcerkou po obydku 😀😀a neboj bude to dobre!!!
@knoflikarka 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@knoflikarka Drzim pesti, ale neboj - vse bude v poradku ! ✊🍀💕
@natysnovec
@niki1107 Děkuju, holky ♥️
@knoflikarka od toho jsme tady aby jsme se podporovaly,drzely palecky,a verily ze nam vsem to dobre dopadne,apod...❤🍀
Ahoj holky, děkuju všem za podporu, už jsme si oddechli - screening vyšel zcela v pořádku a už taky stoprocentně víme, že čekáme Elenku ♥️.
@knoflikarka Gratuluju. A musím říct, že je to krásné jméno a to se mi jich moc nelíbí... Ale fakt bezvadné...
@biciklissie Děkuju 😊. No já jsem Nela, mamka Lenka, tchýně Alena, tak se to bude aspoň hezky doplňovat/plést 😂
@knoflikarka To je fakt podařená kombinace🙂. Moc se mi líbí i ta Nela, to je tedy taky krásné. Jinak taková ta klasika jako Lenka, Jana a tak, to mě moc nebere. Mám ráda takový zlatý střed, ani moc obyč, ani moc výstřední...
@biciklissie Taky tak. 😉 S klukem bychom tedy měli větší problém, tam se mi toho v kalendáři moc nelíbí, taky jsem učila klučičí třídy a některá jména bych kvůli tomu prostě dát nemohla. 😁 Něco tam ale vymyslet musíme i pro kluka, manžel vtipkoval, že tam napíše Záviš, "krásně" se nám to rýmuje s příjmením 😂, ale to si asi radši nelajznu.
@knoflikarka Haha, tak to je dobrý - Záviš. A ty rýmovačky s příjmením bývají dost smrtelné. Ale já bych se už nedivila ničemu, jak teď frčí ta staročeská jména, to je pro mě příšernost. Ale jako každého věc. A chápu s těmi žáky, já bych taky nemohla dát jméno, pod kterým si vybavím někoho neoblíbeného. Jinak pro holčičku by se mi líbilo tak cca pět jmen, pro chlapečka jedno, takže to je dobrý.
Holky, možná mi tak trochu napište pro útěchu, že v tom nejsem sama... Máte taky někdo rodiče (tedy budoucí prarodiče), kteří naprosto nezájem o budoucí vnouče? Jako třeba se to ještě u nás změní po narození (nebo spíš až odroste do trochu samostatnějšího a zábavnějšího věku), ale spíš mi přijde, že to je prostě povahou - zájem jen o sebe...
@biciklissie u nas napul ano, moji rodice se moc tesi ac porad rikali, ze jsou jeste mladi, sotva utekli 45 roku, od chlapa mamka jo dobry, ale nejak to nezere a jeho tata to toalne ignoruje, kdyz jsme jim to oznamilo, ani se na nas nepodival, foto ze screeningu videt nechtel, nikdy se nezepta, jak mi je, co mrne, nic, naprosto me i to male ignoruje...chlap rika, ze treba se pristup po porodu az odroste zmeni, uprimne mi je to jedno, jen me mrzi, ze si myslim, ze cvrcek k nim nebude chtit jezdit a prijde tak o jedny prarodice
@biciklissie Tak u nás klasika tchýně, ale upřímně kdyby se "jen" nezajímala, tak bych byla asi i ráda. Ale je sobecká a vytáhla z nás nemalé prachy - jednou když jsme se stěhovali do společného a podruhé nedávno - tzn. v "nejlepších" časech a je jí to úplně jedno. Manželovi lže do očí a žádnou výchovu a cit mu nikdy nedala. Nejraději už bych ji neviděla a s vnučkou bude mít minimální kontakt, nechci, aby na ni měla jakýkoliv vliv. Pak jsem zvědavá na mého tátu - vždy chtěl kluka, kterého nemá, tak si myslel, že bude mít vnuka, se kterým se "vyblbne", jsem tedy zvědavá, jak zareaguje, ale myslím, že to bude v pohodě.
@biciklissie takový "nezájem" u prarodičů neni až tak nic divného, holt to s náma tak neprožívají v dnešní době, kdy je milion jiných podnětů okolo...naši i manželovo rodiče mají svůj život, svoje práce i koníčky a rozhodně se nepřetrhnou o vídání se s vnoučaty. Nemůžu říct, že bych měla hlídací babičky 🙂
@natysnovec já taky nemám v břiše žádnou hitparádu, ale já to vítám, vůbec mě to nevadí, naprosto mě stačí, že cítím mimčo klidně jen jednou denně...věř mi, neni o co stát, když tě pak ty kopance bolí, nedají ti spát a to ještě teprve přijde. A potvrzuji, divoch v břiše bývá divoch i po narození 😀
ad prášek na praní, já jedině Batole, je to české a krásně miminkovsky voní, kupuju na začátek to malé 2kg balení až ho dovyberu peru v klasickém gelu...já teda používám eko od Missivy.
Devcata nejaky horor na youtube??Neco dobreho?
@ojo Souhlas...ti dva raubíři teď jedou už fakt brutálně, hlásí se co hodinu, někdy i častěji, a občas dost nepříjemně dloubou...hlavně že se ozvou, všeho s mírou 😉

@lobella to je teda na facku.. tak kytku a cokoladu 😀 Kytka do priste zvadne a cokoladu snad sni.. s takovymahle je to tezky a asi se jim ani nicim nezavdecis ne? Nebo misto cokolady treba nejakou domaci marmeladu/sirup, susene bylinky na caj.. no tezky.. 😀