Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@knoflikarka jeee, já si brousím zuby na Fidellu Fly tai, nemá někdo zkušenost? 🙂
@knoflikarka taky o něm uvažuju 🙂 je super, že je hned od mimina
@xhex Zatím jsem na něj slyšela jen chválu a dobře se pak i prodává. Na šátek si netroufám a nosit chce i manžel, tak uvidíme, jak se nám osvědčí 🙂
@knoflikarka já zatím vymejšlim logistiku, protože starší bude mít v říjnu 22 měsíců a nechci pořizovat sourozeneckej kočár
To tulu free to grow se mi strasne líbí, ale obavám se, ze na mou postavu se asi ty nosítka nedělají 🤷🏼♀️
Nevím no, mám strach to objednat, ze to na sebe nedám.. mate někdo zkušenost s nějakým nositkem při velikosti 46/48? 👀
@natysnovec nemůže to být alergie na něco?
@natysnovec No já mám na břichu ekzém, který v první fázi vypadá podobně, ale já mám ekzém odmala, většinou jen trochu na rukou, akorát teď "sedl" i na břicho. Svědí Tě to?
@sju2929 Taky si myslím, že s velikostí 46/48 zapneš snad vše. Mám vršek 40/42 a spodek 44, tak poměřím toho Storcha, až přijde 😉
@knoflikarka nesvedi,nepali nic...😊
@natysnovec Ahoj. No, já to mám stejně jako knoflikarka, ekzém od mala. A taky se mi zdá, že by to mohl být on. Některé ženy na něj v těhotenství trpí, i když jinak vůbec. Já tedy ekzém mám, ale na břiše jsem nikdy neměla a teď tedy mám i tam. Ze začátku to jen byly červené flíčky, nesvědilo to, ale pak se to slušně rozjelo. Horší je, co s tím. Na ekzém pořádně nic moc nezabírá, akorát kortikoidy a těm je teď tedy hodně dobré se vyhnout, pokud to jde. Já už jsem byla zoufalá, tak jsem zkusila něco jako relativně přírodního a asi to docela zabralo. Je to s lékařského (tudíž legálního a bezpečného) konopí, kupuje se normálně v lékárně. Je to mycí gel a krám, nejlepší používat v kombinaci. Kdyby jsi chtěla, tak pošlu odkaz. Po pravidelné kůře mi to fakt hodně dobře zabralo. Jestli to tedy nebylo třeba náhoda, že končila ta šílená pylová sezona, to člověk nikdy neví jistě.
@natysnovec Pardon, oprava, z lékařského...a krém...
@biciklissie uz to mam asi mesic😊😊
Holky je tu nekdo, kdo jeste ceka na 2.utz?ja jdu zitra rano konecne, tak se hrozne moc tesim i bojim trosku zaroven...od 14tt vubec nevim, jak mrnous roste, naposledy mel 6,5 cm a ted by mel mit pres 25:O 🙂 u dr.jsem byla mezitim jen jednou, kdy probehla ko srdicka a jinak nic, tak se tesim az nam reknou, jak roste, kolik vazi atd... Nebo co vsechno se kontroluje? Dozvim se treba mnozstvi plodove vody?vahovy odhad mrnouse?delka se uz pocita vcetne nozicek ze?
@natysnovec Aha, tak to už je fakt docela dlouho. Tak pokud se to nerozšiřuje, tak je to asi ok. Mě právě to takhle začalo, pak se to rozšiřovalo a až na závěr začalo svědit. Nebo třeba jestli je to takové sušší, to by taky mohlo napovědět...
@biciklissie nn neni to suche,me proste prijde ze jsou to strie.Mam jich uz s prvniho tehu docrla dost.A ted sem ani nemazala bricho takze tak.
@natysnovec Aha, tak to jo, to asi bude možné. Já si strie představuju takové podlouhlé, než flíčky. Zatím sama na to netrpím, tak nemám srovnání.
@lobella Dozvíš se všechno 😉. Jak to vypadá s jednotlivými orgány, spočítají prstíky, zkontrolují, zda je profil obličeje v pořádku, délka se měří zvlášť po jednotlivých částech těla, řeknou ti váhový odhad, jestli je množství plodové vody a vyživování prcka v pořádku. Nevím, jak moc podrobně na screeningu zkoumají srdíčko, já byla přímo na FECHu, takže jsem měla podrobnou zprávu už odtud. Držím palce, aby Ti to čekání už co nejrychleji uteklo, ale neboj, zítra Ti určitě spadne balvan ze srdce 😉.
@biciklissie To máš fajn, mě zabere akorát to, když nejsou šílená vedra, takže teď to mám v pohodě, ale až přijdou znova třicítky... 😒
@knoflikarka dekuji, ja prave nevim, moje dr.me poslala do gennetu na 2.utz kvuli VV srdce v rodine, ale prestoze jsme tam kvuli tomu byli i na 1.screeningu nijak zvlast se nekontrolovalo, to FECHo se dela mimo ten utz? Predtim jen koukli, zda bije a je rozdelene jak ma, nic vic, na zadance jsem mela primo napsane, ze deda mel VV, ale mela jsem pocit, jak kdyz zadanka slouzi jen k objednani a dr. v genetu se to vubec nedostane tato info...kde si pripadne vyzadat FECHo?a zjisti tu jiz, zda nema mrnousek rozstep patere ale treba i patra v obliceji atd?na toto mi prijde fajn 3D nebo 4D,ale to jsme rikali, ze asi nechceme, ze to neni pro mrne uplne nejlepsi...jako zadnou vadu nebo rozstep v rodine nemame, krom toho srdicka u dedy, ale stejne chci ujistit, ze je vse v poradku
Ahoj holky, diky za tip na nositka! Toho Storcha urcite koupime, uz jen proto, ze jsme Storchovi 😂❤️ Jinak uz mate vybrane kocarky? Asi jsem se zblaznila do Jané muum 2018 🤦🏽♀️😂 akorat, ze neni vubec odpruzeny...je teda ale fakt, ze budu jezdit po meste. Nikde pobliz les nemame...
Kazdopadne jsem si myslela, ze nebudu vedet, ktery kocarek driv 😩 a popravde je to dost tezke, vsechny jsou malicky, nizoucky a nebo naopak “humpolacky” 😢 vim, ze si nejaky koupim a ve finale zjistim, ze jsem mela koupit jiny 😩😂 jen, jestli treba nekdo nemate zkusenost s tim Jané muum?
@lucyh1611 ja jsem se jeste ani nekoukala, jen vime,ze chceme sedy, jebto neutralni, hned se neusmudla a libi se nam oak kombinace sedeho kocarku a barevnych doplnku...jinak nevim, urcite budu chtit neco do terenu, jsme na vesnici, takze same polni cesty, mrne na zimu, takze aby zvladl prupadny snih a take chci velkou korbu, ty dnesni moderny jsou desne, na segru jsme meli libertu a vesla se jeste na roce v pohode...zatim tu ctu jak sem davate vase tipy a pripadam si jako byste mluvili madarsky, vubec netusim oc je rec😀
@ishumisz no protože mi bylo řečeno, ze se ty popruhy nedělají tak velké, aby to moje postava zapnula 🤷🏼♀️ :(
@knoflikarka to bys byla moc hodna 🙂 ja mám vršek jak kdy 😁 mám celkem velká prsa a záleží na střihu, proto radši píšu i tu 48..
@lucyh1611 doporucuju vyzkouset osobne, nektere kocarky jsou strasne tvrde, spatne se ovladaji a bez odpruzeni se spatne najizdi na patniky, schody. Musis se opirat celou vahou. Odpruzeni je fakt super, ma podminka byla vetsi kos na nakup, odpruzeni a lehka vaha. Bydlime v Praze, zadny obtizny teren, ale...Nakonec jsem ustoupila od drahych kocaru, byly tezke a velke jako tank a zvolila Baby Design Dotty 🙂
@darkwitch
@natysnovec
@martina250703 holky, tak ja mam termin dva dny po vas, tak chci slyset jen same dobre zpravy, at se z toho nehroutim 😀
holky prezila jste nektera zanet mocaku bez dr jen se samolecbou? vzdy mi pred tehu zabral urinal akut. nepotrebovala jsem dr ani atb, ale ted me kazdej desi, ze radeji na vysetreni, i kdyz se dela uroval akut pro tehule :/

Já mám tulu free to grow