Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
říkat těhotný ženský, že má velký břicho by mělo být při nejmenším trestný...nesnáším lidi!
@biciklissie prosím holky buďte v klidu, já jím JEN sladké, hromady ovoce, zajídám melounem, dvě zmrzliny denně, maso k životu nepotřebuju a ukázkové výsledky. Je to i o genetice, nebát se toho, hlavně nedělat závěry na základě příběhů jiných maminek 😉
@niki1107 Niki, tohle co jsi napsala je nesmírně důležitý "Pritom jsem na to bricho pysna a nesmirne stastna, ze se nám dostalo takoveho pozehnani !!! " tohle si opakuj pokaždý, co narazíš na nějakého vola. Já teď probrečela cestu domů, přitom jsem si myslela, že na začínající měsíc mám bříško akorát. Ale jedna reakce za druhou je Aaaaaaž? jejda ještě 3 měsíce? ježiš, ty máš to břicho straaaaašně velký. Nebude to o závisti, to překvapení je vždy takové hodně přirozené, ale teda dokáže mi to pokazit den ☹ proč mají ty lidi potřebu něco hodnotit, soudit. prosím vás ženy, je velké? doktorka mě něměří, na netu žádné tabulky, já už fakt nevím ☹
@natysnovec @ regeditka u dcerky jsem tak vypadala kolem 32tt a druhý obrázek je jak jsem čekala dcerku-40tt. A připadá mi , že břicho mám stejně jak tenkrát 🤔😁 A co, komu se to nelíbí ať na nás nečumí😆
@natysnovec @regeditka s dcerou ve 40tt a cca 9 měsíců po porodu 😁
@laja64 presne...😁😁😁ty mas taky na boku ty madilka vid??Ja taky... 😁😁😁A kort kdyz si vemu uple tricko tak se to tam tak.pekne zarizne😁😁😁
@natysnovec Ano madýlka lásky mám a pěkné 😁😁 To je to nejhorší co se shazuje, jde to těžko ale vím, že to zas půjde, budu makat 🤗🤗
@natysnovec @regeditka
Díky za uklidnění 🙂 Počáteční váha byla 57,1kg před dvěma týdny 57,9kg tak jestli teď můžu mít lehce přes 58kg..😁 Váhu doma nevedeme takže jen poradna.. Ale zítra jdu do FN na nějaký průzkum - střídají se nam v pořádně dvě doktorky a ta druhá pořádá výzkum a nějak sleduje průtok krve plodu a pozvala mě, jakožto prý zdravou maminku tak snad se tam budu moci zvážit 😂 Pravda že Kubík bude asi fest ok, protože takhle akční nebyla ani moje starší- je schopný od dvou hodin v noci do půl čtvrtý škytat a kopat 😂
@laja64 jak9 na ty fotce niz....ta se mi nezobrazila...tak to je dost mazec...👍👍👍Ja sem tlusta a trd tehu a nic se nezmenilo
@laja64 teda Lájo, sorry, ale ty jsi kus, na ty fotce po 😲 taky se vám během dne mění velikost?
@natysnovec to je maličký bříško 😲 já čekala teda pořádný meloun podle popisu 🙂))
ještě vás holky dneska zaspamuju, jak jste na tom s pohybem, aktivitama..nepočítám práci, nákupy, cestu do ledničky 🙂 Jóga, běh, plavání atp. Je pravda, že bez kondice jsou porody těžší? já totiž nedělám nic, jen odpočívám a teď zvažuju, jestli něco nezačít, abych to "dohnala" aspoň trošku?
@regeditka ale ja sem jak meloun😁😁
@regeditka každý porod je jiný. Někdo se celé těhotenství,,nehýbe " a porodu za 5 hodin jako moje sousedka 😁😁 A někdo sportuje celé těhotenství a 3 dny se neotvírá jako moje kolegyně ze školy a musí pak na CS. Tak kdo vi🤔😁 Já teda procházky a občas cvičení doma. Kdybych mohla, už letím do fitka😁 A děkuji za kompliment, už se těším až tlak zase budu vypadat a cítit se parádně 🌼
@regeditka Nedělám nic. Chybí mi strašně plavání, ale trpím na záněty močáku a v těhotenství to nechci pokoušet. Ale rodit budu zřejmě plánovaným císařem, teda uvidím ještě, co mi řekne v srpnu oční, ale myslím si, že to tak bude.
@regeditka ja delala u prvniho prd a porod byl celkem dobrej...
@laja64 Tak jsme tady s tema pupikama to moc nerozvírily😁😁😁skoda...takovejch mamin a zadny pupiky🤔🤔🤔😁😁😁
@regeditka ty mas brisko okorat...malinky...mam vetsi😂😂🍀🤰🤰
@natysnovec No , taky si říkam 😁😁 Já teď pupík nakrmila😆😆

@dusovkam Mikinko si samo veme co potrebuje...Nektere mamaminky v tehu priberou klidne i jen 5kg..ale zase jsou maminky jako ja ktere pribiraji jen pohledem na lednicku 😁😁