Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@niki1107 pridavam se ke gratulaci...😊😊
@natysnovec no to já přeci vím, že gravi cukrovka je něco jiného, než klasický diabetes, jen mi sestra říkala, že je to i o genetice...jsem se tam křižovala, že mě hned vyrazí, že jsem ještě večer měla zmrzlinu a meloun a prý na tom nezáleží 🙂
@niki1107 gratuluji, docela úleva, viď? a bříško máš nádherný, do plavek bych se vůbec nestyděla, tělo máš pořád pevný, jen vyklenutý bříško 🙂
@biciklissie ty jsi zlatá, ta únava je na houby, taky nejsem ten typ, co by se nějak přemáhal, když si tělo řekne o odpočinek a přítel mi pomáhá vstávat i z postele a ze země, když si omylem dřepnu 😀 bojím se zapojovat břišní svaly, ani nevím, jestli je to vůbec možné, tak se zvedám jak lachtan z postele 😀 a s tou kondicí u porodu, asi to bude o tom to udýchat, což sportovcům možná půjde líp. Já nebyla nikdy sportovní typ a kondici mám odjakživa nula prd, no uvidíme 🙂

@natysnovec
@biciklissie Holky, moc dekuju ! 😘
@regeditka Takze to mate za sebou...zavist...ja se bojim ze budu mit..ani nevim co.pri tom jist apod.
@regeditka Dekuju ! ☺ Je, hlavne kvuli male a pak jsem rada, ze muzu i nadale papkat, co ted 😛.
Co se tyce toho citeni se v plavkach, tak vzhledem k tomu, ze jsem vodni zivel, tak pujdu 😀. Mne nejde o opalovacky, ale miluju vodu a proste plavani pod vodou ☺.
A co se tyce te tehu cukrovky, tak presne tak - hraje roli i genetika. Je vlastně nekolik faktoru, kde kdyz zena splni aspon dva z nich, tak uz je rizikova, studovala jsem to o víkendu.
@regeditka
@biciklissie Jako ano, taky mam den, kdy se nemuzu (a nechci ) ani hnout 😀. A je mi to vzdycky blby, kdyz muj lita po byte a vrha se do vareni a mne jeste řekne "Odpocivej, vy jste dve a mate to hodne narocny" 😀😀😀.
Ja taky kazdopadne nejsem moc sportovec, jen mam rada to plavani a jizdu na kole a tu ted praktikovat radsi nechci. Takze diky bohu za toho psa a procházky 😊. Ale pobavila jsi me, @regeditka tim zvedanim se z postele nebo z dřepu 😂😂😂. Ja si myslim, ze to mame vsechny stejne. Z postele to musi byt "prekuleni se na bok", ktery se blize k hrane postele a z drepu na vsechny ctyri jak kocka a hezky pomalu vztyk, kdy mam pocit, jak kdybych uz udelala minimalne 20 drepu 😂😂😂.
Vy máte dneska nějak moc času 😀 já mám pocit ze mam břicho velké, ale spíš tak pocitově, že uz mi překáží 😀 jinak bude tak nějak v normě. Na vahu uz se taky bojím chodit, protože pořád mam hlad takže pořád nezřízeně zeru... pohybu mám dost i málo, jako nic nedělám, ale docela dost toho nachodím i kdyz ted mám prazdniny tak to bude i s tou chůzí horší 😀
@biciklissie tak tady je jedna ,,kejda,, :D foto z min. Tydne 26tt
@regeditka Tak já pořád nějak vstávám i za pomocí břišních svalů, ale právě to není nic příjemného, tak se snažím to omezovat. Mám pocit, že se pro něco člověk natahuje a pro něco ohýbá asi tak tisíckrát denně. Jj, tak s tím dýcháním u porodu máš asi pravdu, ale zas na udušení pří něm určitě někdo neumřel, tak na to kašlem🙂.
@regeditka Tedy, že při něm na udušení nikdo neumřel...🙂.
@niki1107 Hm, tak to s tím manželem máš ještě dobrý. Ten můj je zlatý, ale když řeknu, že nemůžu, tak řekne, že jasný, ať to určitě nedělám, ale válí se se mnou🙂🙂🙂. Je fajn u toho mít společnost, ale pak to doma vypadá docela... zajímavě🙂. Na požádání udělá cokoliv, ale je docela těžký si nějak stanovit, co je potřeba a co ne.
@agneska7 No, tak konečně nějaký skutečný těhu bříško. Tak nějak si to představuju, správně!
@regeditka jen doma podle youtubu, nikde v okolí jsem lekce nenašla... ale dřív jsem na normální jógu chodila, takže celkem vim co a jak a jen sleduju ty videa ať nedělám cviky co bych neměla a naopak dělám dost těch co jsou vhodný 🙂
Včera jsem byla na cukrovce, tak trnu jak to dopadne. Zezačátku jsem se - až na občasné záchvaty chutí - stravovala celkem zdravě, ale teď poslední dobou jsem se dost cpala sladkým...a tím že nepřibírám tak jsem neměla takovou motivaci se omezovat... A na kontrolu jdu až za dva týdny, ale kdyby ty výsledky byly špatné tak se mi asi ozvou, ne?
Foceno dnes, 25+1
@amenophus já musím na výsledky vždy volat a pak trnu, co mi řeknou, ale sám od sebe mi nikdo nevolá, ale každý dr to bude mít jinak, tak uvidíš 🙂 výsledky měli do druhýho dne. asi zkusím taky tu těhu jógu, cítím se blbě, že ni nedělám 🙂
@biciklissie máme to doma stejně 😀 chlapi jsou zlatí, že pomáhají, ale jak se jde válet, tak vždy společně 🙂)))
@lucyh1611 Jjjee ja mam teermin 1.10 a taky by mi stacilo jak je to ted😊😊😊😊
@lucyh1611 Joo a mooc ti to slusi...
@bbpk Hele to se v tech vedrech skvari lidem mozky???Jak tohle muzou vypustit z pusy??To je uz vrchol!Zatim sem ti ani u jedne fotky nemela pocit,ze by nektera z vas mela obri bricho.Teda do toho nezahrnuju sve zatucnene😁😁😁
Vsechny jste krasne tehulky kterym to slusi.Takze zadny sstrees a uzivat tehuulkovani nez to prijde☺☺❤❤❤❤
@natysnovec me zase vsichni rikaj ze mam male jsem si uz rikala ,,jako to si mam bricho vycpavat abych jim prisla vic tehotna ? ,, ti lidi jsou fakt na palici
@agneska7 boze boze...jsme KRASNE ZENY!!!
@lucyh1611 Jsi fakt moc hezká těhulka, takhle bych fakt chtěla vypadat.
Holky, tak jak se vás tu pořád snažím utěšovat, že bříška máme krásná a že je jedno, co kdo říká... Tak dnes byla jedna paní milá, co jsem se s ní viděla poprvé a že vidí, že jsem v očekávání, tak hodně štěstí do budoucna a taky sil do toho horka. Tak jako bylo to pěkné, ale najednou mi došlo, že asi jo, že jsem fakt těhotná a že to jde vidět. Jako vím to, ale něco jiného je to slyšet od cizích. Tak už v tom taky lítám a říkám si, jaké vlastně to břicho mám. Tak jsme na hlavu všechny, no...😀😀😀
@agneska7 Taky slýchám, že mám malé břicho. Teď jsem dokonce potkala v obchodě kolegyni, která se ptala, kdy se vrátím do práce (jsem od začátku na nemocenské a asi se ještě nerozneslo proč). Ale je pravda, že před 2 lety touto dobou jsem měla ještě o 10 kg víc, než teď, tak to asi taky udělá svoje 😅.
@biciklissie
@laja64
@natysnovec moc dekuju holky 😘 citim se fajn, tak snad to jeste nejakou dobu vydrzi! 🙏🏽 Vazne si letos preju, aby nebyly pekelny vedra 😂 ja, co vzdycky milovala leto, opalovani a koupani 🤷🏽♀️😂 a jinak zitra me taky ceka cukrovka! Tak drzte palce, akorat dalsi stres navic, kdyz to nemam nejak zvyseny a malej je tabulkovej 🤷🏽♀️🤦🏽♀️ Mamka na to hrozne nadava (je to sestra), ze snizujou ty hranice i u normalni cukrovky, aby si lidi pichali inzulin a meli z toho prachy farmaceuticky spolecnosti, rika to doktorka u nich v praci 🤷🏽♀️ Tak nvm, co je na tom pravdy...
@knoflikarka Tak jsme dnes byli pro ten kočárek a už vím, jak to je s tím fusakem. Prý by šel použít do vajíčka, pokud by to mělo tříbodové pásy Do té naší (Be Safe) to nejde, protože ten má pásy pětibodové a nejdou nijak rozpojit. Možná jsem i ráda, že jsem to nevěděla při rozhodování, protože ty pětibodové jsou bezpečnější, tak aby to nelákalo. Paní říkala, že by se mi to stejně nechtělo pořád předělávat, ten fusak. Tak nevím, no. Zároveň mi potvrdila, že je kvůli bezpečnosti určitě lepší mít mimčo připoutané a pak teprve do něčeho oblečené, než zapásat přes overal. Stejně to tak nějak plánuju, že moc ve velké zimě jezdit nebudeme, ale kdo ví.

Holky, s těma fotkama, mě přijde, že jste všechny pořád krásně štíhlé, jen prostě k tomu máte malý těhu pupík. To já jsem byla rozkydlá už předtím a teď tedy ještě ten těhu pupík. Ten mi ale jediný nevadí🙂. Jste kočky...