icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
6. črc 2018

@petramana tak to jsem popletla😀

biciklissie
6. črc 2018

@niki1107
@laja64
@niki1107
Holky, moc děkuju za radu. Říkali, že proplatí, tak to snad tak bude, ještě si to ověřím. Jsem ráda s těmi osmi týdny, že to není takový problém, protože už fakt do toho začátku září odpočítávám.

sju2929
6. črc 2018

@biciklissie co se té dovolené tyče, tak si to prover.. protože správně by ti to neměli proplacet... měla by sis ji vybrat bud před nástupem na PPM nebo po PPM a před nástupem na RD. Tak pro jistotu.. ;)

biciklissie
6. črc 2018

@sju2929 Ok, určitě ověřím, moc děkuju. Obávám se, že to zatím nebyl zrovna moc hodnověrný zdroj, achjo. Tak uvidím, kdyžtak si ji hold budu muset vybrat. To by nebyl až takový problém, ale mrzelo by mě to skrz ty peníze a taky, že jsem si tu dovolenou mohla vzít před tou mateřskou v srpnu, ale to teď už nepůjde, když tam budou mít dovolenou všichni a já tam mám nějak zaučovat zástup (jestli nějakej vůbec seženeme...).

natysnovec
6. črc 2018

Tak sem se zvazila a potrebovala bych psichyatra😁😁😁😭😭😭😭

laja64
6. črc 2018

@natysnovec 😀😀 ja nemam doma vahu, takze vzdy jen v poradně🐒🐒 Vsak to po porodu shodíme cvičením, no stress 😍😍

natysnovec
6. črc 2018

@laja64 Ja se moc na cviceni nedostanu...sek z vesnice a nemam penize na to i kdxz asi bych mela ale nemam hlidani.

knoflikarka
6. črc 2018

@natysnovec Já třeba cvičím zásadně doma, mám trauma z tělocviku, takže fitko nehrozí. Cvičila jsem tu profláklou Jillian a úplně mi vyhovuje, je to krátké a intenzivní. Ale hlavní je stejně jídlo. Před dvěma lety jsem měla už skoro sto kilo, pak jsem zhubla na 78 a teď mám 86. Pořád to není nijak super číslo (na 172 cm), ale vím, že i po porodu to zas půjde. Ono mě to předtím i donutilo zhubnout, když mi nešlo otěhotnět, navíc táta má ani ne v 50 cukrovku, tak vím, že se musím hlídat.

laja64
6. črc 2018

@natysnovec taky jsem z vesnice, fitko mám cca 10-15 minut autem. Plánuju ze pokud bude miminko hodne jako byla dcerka, soupnu do vajicka, mimco si postavim pak do prostoru pred sebe a muzu makat. Ale uz planuju ze mimi radeji necham doma a 3x v tydnu pohlida chlap nebo tchyne. A alespon si tak odpocinu, ale tobe by partner taky pohlidal urcite ne? 😍 A nestoji to moc zase to fitko, u nas treba permoska na mesic s neomezenym vstupem 800Kc, to zas neni hruza uplne 🌻

laja64
6. črc 2018

@knoflikarka Ty jo jsi dobra, ja se zas doma nedonutim, a kdyz jo tak obcas 👍 A taky rada vypadnu z domu 😁😁

knoflikarka
6. črc 2018

@laja64 Říkám no, cvičení před lidma není můj šálek čaje vůbec. Vždycky jsem byla to třídní nemehlo v tělocviku a učitelky mi to dávaly dost sežrat, asi to mám furt v sobě. S tou Jillian jsem neměla problém cvičit denně, i se sprchou jsem se vlezla do hodiny a hlavně mi vyhovovalo, že ty cviky pochopí i naprostý antitalent, není to žádné "dej nohu za hlavu". 😀

natysnovec
6. črc 2018

@knoflikarka
@laja64 doma me to baavi...ja cvicila nez sem otehotnela. Mela sem doma posilovnu

natysnovec
7. črc 2018

Hokky mely jste nejaka prujem v tehu??😢😢

martina250703
7. črc 2018

@natysnovec Ja, asi pred dvema mesici. Cely den jsem prolezela.

sju2929
7. črc 2018

@natysnovec ja jsem byla týden na nemocenské s průjmem a zvracením.. toaleta byla mým nej. kamarádem asi tři dny.. 👀
A mimis to přežil.. 🙂 a to jsem první den do sebe nedostala ani lžíci čaje.. jakmile jsem se “napila” hned to šlo..

natysnovec
7. črc 2018

@sju2929 me prijde ze se to zlepsilo...pekla sem obed,uklizela celej barak a zatim nic...tak snad to bylo jen neco co mi nesedlo

sju2929
7. črc 2018

@natysnovec to by bylo moc prima, kdyby to bylo jednorázové.. ať je Vám s mimisem dobre 😘

natysnovec
7. črc 2018

@sju2929 jj dekuju😗

knoflikarka
7. črc 2018

@natysnovec Já jsem měla průjmy snad celý první trimestr, teď jednou za čas taky. Je to prostě další trávicí potíž, která se v těhotenství někdy vyskytuje, aspoň tak mi to bylo řečeno.

natysnovec
7. črc 2018

Holky kde se daji a za kolik kalibrovat monitory dechu??Dekuji☺☺

laja64
7. črc 2018

@natysnovec slyšela jsem ze se nekalibruji - jen treba napr.v Jablotronu(monitory Nanny) ti zdarma vyzkousi, zda spravne fungují..Alespon jsem to tak cetla myslim i na jejich strankach. Proto jsem se rozhodla koupit nový.

knoflikarka
7. črc 2018

@laja64 Taky jsem to tak četla, budeme mít nový Nanny.

natysnovec
8. črc 2018

@laja64
@knoflikarka Tak ze pokud to chapu spravne tak ti nakalibruji jen v Jablotronu ten od znacky nany??

knoflikarka
8. črc 2018

@natysnovec No to asi ani tak ne. Četla jsem stejně jako @laja64, že ti ho jen zkontrolují, takže jestli zjistí, že správně nefunguje, tak ti to asi akorát sdělí.

laja64
8. črc 2018

@natysnovec tak jak rika @knoflikarka ,,neni" zadna kalibrace. Jen ho zkontroluji, zda spravne funguje a nic vic.

laja64
8. črc 2018

Nejlepe koupit novy, na tom se setrit neda proste ❤

natysnovec
8. črc 2018

@laja64 dekuji❤

dusovkam
8. črc 2018

Holky hilfe- je možný mít poslíčky už v 24.tt? U první jsem je měla až v sedmém měsíci a teďka mě to docela vyděsilo 😐 Do toho se potim s prominutím jak to 🐷 a je mi celkově od rána divně a blivno

natysnovec
8. črc 2018

@dusovkam ja snad ani poslicky nepozmam😊

dusovkam
8. črc 2018

@natysnovec Proč by jsi je neměla poznat?😃

Strana