Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@petronelas jo taaak😊
@natysnovec No, my tak trochu oba. A oba jsme na něj docela citliví🙂🙂🙂.
@biciklissie Na sex??
@dusovkam A prevít v jakém smyslu, že měl spoustu holek a nebo, že podváděl? A zase na druhou stranu, jestli na tom vůbec záleží, jak to bylo - je to 12 let, kdo nedělal v mládí blbosti... Z toho určitě nic nevyvozuj.
@regeditka Tak jako já bych se tulila, mazlila, ale jinak úplně do konce by snad ani nic být nemuselo🙂. Ale už nad tím taky přemýšlím, nad nějakým tím pokusem. Já právě tohle moc neuznávám (znám to třeba jako žaludek naplnit a pytlík vyprázdnit🙂🙂🙂), že když to nebude mít doma, tak půjde jinam. Jako jasný, nic nesmí přehánět, ale jsme všichni rozumní dospělí a svéprávní lidi a pokud jeden z páru má pocit, že už je to přes čáru, tak to má říct a bude se to řešit. A ne, že jako se mám klepat už preventivně, že zahne a že to bylo tím a tím. To bych pak skutečně jako svou vinu necítila. No, snad mě život nevyvede z omylu. Jinak my už zažili lecos, prostě každý chvilku tahá pilku, jak se říká. Tak je to možná i tím, že jsme měli různá období. Tím neříkám, že se jeden nemůže úplně zbláznit či změnit, ale to stejně neovlivním.
@natysnovec 🙂🙂🙂🙂🙂 Nééé, na ty pupíky naše🙂🙂🙂.
Holky, jak teď píšete o té poloze z boku, tak jsem si najednou vzpomněla, kde byl problém. Úplně už mi to vypadlo z hlavy, už je to asi nějak dlouho, fakt🙂. Taky jsem si myslela, jaký to bude fajn. Jenže mě trochu dělají blbě jakože ty otřesy, mám pocit, že je mi šoufl nebo brzo bude, tak to taky moc nepřidá.
@natysnovec Jop, Hradec Králové... Teď teda leze slunko ale na výlet to není.. 😐
@biciklissie Já to teda příští týden zkusím.. Až bude doma klid. No on když nechtěl tak jsem to pochopila, že je prostě unavený z práce.. Ale to je zas vnímání ženským pohledem.. Snad to bude ok.. 😉
@biciklissie No měl dost ženských a nebyl zrovna dvakrát věrný... Já vím že je to dlouho ale pořád mi to nedá spát... Zvlášť když má kolem sebe v práci i šermu tolik bab, některé i jeho ex... Asi mi fakt hraboší z těch hormonů.. 😃😁
@dusovkam Tak jednak ty hormony a druhak přecejen jsme ženské a hlídáme si to "svoje"🙂. Tak moc držím pěsti, nech to náladě, buď bude nebo ne. Jo a s tím ženským pohledem, dle mě je to o toleranci a schopnosti se vcítit do druhého, ne pohlavím. Ale vím, jak to myslíš. Muži celkově méně přemýšlejí a více konají, to třeba mě moc taky na klidu nepřidá🙂.
Tak mi dneska teda rozhodne neni do zpevu, boli bricho uz dve hodiny jako pri menses, nemuzu se soustredit na nic jinyho..uz jsem zapomnela, jak to bylo kazdy mesic neprijemny 😶
Tak si, holky, myslim, ze je to s tim sexem vsude stejne 😉. V zacatcich tehu to relativne slo (i kdyz jsem mela strach, tak to nebylo ono) a ted uz se na to ja sama uplne necitim a kdyz to reknu narovinu, ten sex v tomhle stavu nejde provozovat tak, jak jsme to meli radi 😉. Opravdu se radsi pritulim a pomazlim. Driv jsem si to silene vnitrne vycitala, ted uz to beru tak, ze to tak proste je. S mojim jsme to probrali, ma pochopeni, ale stejne ma na me docela casto narazky - myslim tim mile, zadne vycitaci, ale prostě vim, ze mu to chybi, driv jsme byli akcni i několikrát denne. Každopádně aspon jednou tydne to u nas probiha stale, nechci ho trapit 🙂. Kor kdyz vidim, ze na me furt kouka jak na svatej obrazek 😀😀😀.
Holky, poradte co s poslicky, uz od rana cca 8 hod menstr.bolesti, sprcha pomohla na chvilku. Mivate taky nekdy? Mela jsem vzdy jen chvilku a ted temer bez pauzy. Nic nevydrzitelneho, jen neprijemna tupa bolest. Nezabralo zatim nic.
@regeditka Ja ani nevim jak to vypada 😀😀😀me jen uz asi 2 tydny boli spodek takova tupa bolest.Nevim..
@natysnovec mě bolí spodek(stýdká kost) už přes měsíc. Co už, musíme vydrzet😂 U dcery nic takového neznám, kdyby mi nerostlo břicho, nevím, že jsem těhotná a teď mám ode všeho trochu no 😄
@natysnovec no vypada to jako silna menstruace, krece v brise, ted to preslo a sedlo mi to do stydke kosti, po x hodinach pauza, tak si piskam 😶
@regeditka Někdy nezbývá než jen počkat.. 😏 Ja u první byla ve vaně, chodila jsem po bytě, zkoušela ležet.. A nic.. Prý pomáhá hopsat na míči , ještě že tu jeden doma mám 😎Anebo za dr.a ta ti doporučí magnézko- mělo by to pomoct 🙂 Též tu už jedno balení preventivně mám.. 🙂 Pokud to bude jak u první tak posly můžu čekat od příštího týdne... 😁
Holky jakou budete kupovat pro mimco kosmetiku.Olejicek,sprchac na opruzeniny atd...
@petronelas pro sebe kupuju už několik let Biodermu, pro mimi koupím taky. Švagrová používá Weledu a je spokojená, záleží co miminku sedne, ale u Biodermy se nebojím, že by nesedla 😊 Když dcerce ,,šupinovatěla,, hlavička, používala jsem šampón od Linoly a olej do koupele taky Linola-pak jsem ji nemusela ani mazat.
@petronelas koupím menší balení sudocremu a tím asi končím... mám pocit že nic dalšího jsem nakonec stejně nepoužívala...
@petronelas Na potenciální opruzeniny a proti chladu a mrazu krémy od Weledy, na koupání nějaký přírodní olej. Jinak dokoupíme podle potřeby.
Holky me tece mliko z bradavek
@natysnovec není to ,,mlezivo,,? Nebo taková čirá nebo jemně krémová tekutina? Mě to dělá sem tam taky, u dcerky jsem to měla tak samo, není to nic neobvyklého 😊
@laja64 jojo je to bile...pak zase voda,paj zlute,a pak zase krasne bile...
@laja64 je mozne ze sem cwtla ze se to nema mackatbze by to vyvolalo kontrakce eventuelne porod??
@natysnovec o tom teda nevím, jen jsem kdysi slysela-ze masaz bradavek(třeba partnerem) vyvolává vzruseni-a to vzrušení kontrakce, ale nikdy jsem nad tím nepřemýšlela🤔😁 Mi z prsou teda vytéká sem tam čirá nebo jemně mlecna tekutina ale jsem na to zvykla od minulého těhotenství tak mě to ani nepřekvapilo. Pokud by se ti to nějak nezdálo, klidně konzultuj se svým doktorem☺
@laja64 neporodim???Ja vim ze ue to blby ale musela sem se zeptat.U dcery mi tohle zacalo az po porodu druhy den...

@regeditka Tady je to taky sileny...i v noci se budim spocena jako prase😢😭😭😭