Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec Šmankote, jak to?
@biciklissie Ja nevim...ale doufam,ze vsechno bude v poradku😟
@natysnovec pokud nemáš vysoký tlak, tak to nemusí nic být, jen třeba infekce močových cest. Budu držet palce ať jste v pořádku a dej vědět 🌹🍀
@laja64 jj tlak nam v poradku ale otykaji mi ruce a nohy...hrozny.
@natysnovec Tak to strašně moc držím pěsti...
@natysnovec 😑😑 aha. Myslím na vás holky 🌹
@natysnovec Ty jo, drzim pesti, at je vse v poradku.
@natysnovec taky držím palce ať je vše o.k.
@natysnovec Držím pěsti... Určitě vše bude ok 😘⚘
@dusovkam Ja taky myslim...odpocivam apod...tak snad...ted jstem jeste dostala vlozky jejich na to zna mi odteka plodova voda nebo ne...Jezis hlavne at vydrzi...
@natysnovec Budu na Tebe moc myslet, ať tam vydrží co nejdéle, v pupíkovi...
@biciklissie musi Verunka moje...ted mi odebiraly krev...jeste ultrazvuky a pak jen a jen pit a chodit na dzban😟☹
@natysnovec To je děsné, jak najednou se to může přihodit a člověk je v porodnici, ani neví jak... Tak moc držím pěsti, ať je všechno ok a jsi matrioška ještě dlouho...
@biciklissie jojo dekuju😊😊😂
@natysnovec Taky držím palce, držte se!!
@knoflikarka dekuji
Mame po utz a mala odpovida 30+1 ma 1600 a vse je ok...tak uvidime s krve a z moci zitra snad dostanu jen atb a pujdu domu zq tou moji holcickou....uz sem ubrecena,unudlena jak se mi styska.
@natysnovec To zvládneš 😉 Hlavně mysli na sebe a na prďolku v břiše 🙂 Doma to zvládnou, teď jste nejdůležitější vy 🙂
@dusovkam nesmim s nima mluvit.Jak mile zavolam domu a slysim ty svoje lasky okamzite zacnu brecet.Jeste ze sem na pokoji sama.
@natysnovec Ráno dej echo jak jste na tom 🙂 Vím jak ti je,ale to se zvládne🙂🤗
@dusovkam jj rano asi nebudu jeste nic vedet...tak okolo poledniho.....po poledni...dekuju holky..
@natysnovec drž se a pokud možno tak se dobře vyspi 🌹
@natysnovec teda naty co to tu ctu, jak to dnes vypada, cele to bylo doufam jen preventivní opatreni ❤️❤️❤️ myslim na vas a verim, ze Verunka jeste pocka 🌺
@regeditka kocko ja nejsem naty to je moje dcerunka(ja Jsem Tereza)😊😊😊
Cekam na vysledky.Tedkon ukoncily odebirani moci a ted cekam co a jak bude...
Hooolcicky tak me pusti domu!❤❤❤❤❤ale i kdyby sebemensi bolest hlavy okamzite zpatky.
@natysnovec Tak odpočívat a žádný stres 🙂
@natysnovec Tak moc gratuluju a ať je jen líp...
@biciklissie
@dusovkam dekuji...uz vegetime u rybnikq na rybach s tema myma laskama❤❤❤

@laja64 Mam bilkoviny v moci.Takze nas budou ted 24h sledovat a pak se uvidi co dal.Ted ki delaly monitor,pak krev,utrazvuk a moc jen do nejakyho dzbanku....jen doufam,ze to bude ok aby nemusela malinka tak brzy ven.😭