Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@regeditka jezis marja...to je strasny....ty miminaci nam teda davaji zabrat.Ja zitra rano jedu do porodnice na prekontrolovani stavu+monitor tak sem zvedava co a jak ale predpokladam ze to bude dobre.Doufam.
@regeditka Drž se a ať je co nejdřív lépe 🍀
@dusovkam S těmi sedadly jako jo, ale pořád jsem ve střehu, kdy mě někdo za to seřve, že jsem si tam dovolila sednout. Tak to je dobrý s tou unavenou nebo těhotnou taškou🙂🙂🙂. Já právě se moc ozvat neumím nebo bojím. Jinak tedy v supermarketu mám taky strach, lidi jsou jako šílenci. A jedno dítě mě jednou majzlo do břicha na ulici aktovkou. Naštěstí teda byl skoro konec školního roku, tak byla prázdná🙂. Ale lekla jsem se děsně.
@knoflikarka Víš co, ale není to tak strašné, většinou jezdíme autem. Když ne, tak jedu buď cestu do práce nebo z práce, teď málokdy obě. To bylo do konce června a už jsem to taky moc nedávala. Bohužel mě to zase čeká pár dnů příští týden, kdy bude mít manžel dovolenou na řemeslníky, ale nějak to dát musím. Kdyby aspoň nebyl ten hic. Na ulití to moc nevidím, budu tu zaučovat moje náhradnice (konečně jsme někoho sehnali).
@regeditka Tak to mě moc mrzí a držím pěsti...
Dekuju holky moc, budu tu min tyden, coz na radosti neprida. Asi trénink na porod, uz jsem si zkusila i cevkovani
Dneska sem marna. Rano vstanu...hned rozbiju dozu s kavem,malem vypiju strep,porezu si prsty(vsude kopa krve) fakt sympaticke rano...😁a vcera sem stihla rozbit hrnecek a sklenicku🤔🤔neco neni jak ma byt.
@regeditka Ať je brzy lépe.
Ahoj holky, nechcete založit skupinu říjnovek? Já bych se k vám ráda přidala 🙂
Nojo, ale tady to je diskuse, ne? Není to blog 🙂
@moonkam Existuje skupina i diskuze říjnovek, pokud si zadáš termín porodu do profilu, do skupiny by tě to automaticky mělo hodit - nebo vyhledej mezi skupinami.
@knoflikarka aha, vyzkouším to, díky
Ahoj vás tu nějak zanedbavam :D to horko je náročné... ale uklidňuje mě že za chvíli nastoupím na materskou, uz jen ve stredu budu v práci a pak dodělat nějakou práci z domova a budu mít pokoj...
Akorat v pondělí me ceka pohreb babicky, tak jsme ted měli takové neradostne zarizovani...
@regitka drzte se, snad se ledviny brzy umoudri, na miminko by to nemelo mít vliv a kamarádku nechali miminko donosit az do 40tt
@biciklissie Hele důchodci se taky s námi nes💩tak co by jsme nemohli my? Když to řeknu blbě- oni tady nebudou ale my v sobě nosíme budoucí generace 😊😁 No ten šok je brutus... Bych toho parchantíka odchytila a sprdla na tři doby..
Holky a byla už jste některá na matrice nebo ještě ne? Já už vůbec nevím, kdy jsem tam byla v předchozím těhotenství 🤔
@laja64 My jeste ne, chystame se v nejblizsi dobe.
@petramana Kvůli příjmení mimča, nejsme manželé. Tak aby mělo po příteli.
@martina250703 to my taky nejsme 🙂 a taky chci aby mělo příjmení po příteli... Prosím a na kterou matriku zajít, když každý máme jiné trvalé bydliště - tzn. i matriku pod kterou spadáme (prostě už jiný okres)...
@dusovkam No, já to nerada píšu/říkám tahle na rovinu, protože stáří člověk má mít v úctě a taky budeme jednou starý a tak dále, ale popravdě mám za život nejvíc špatných zkušeností právě s důchodci. Ten parchantík sebou měl matku (či kohosi dospělýho), co to viděla a jen čuměla jako puk, tak jsem raději šla dál a nic neřekla. Jako když nezasáhne ona, tak to je marný, ještě by se tam se mnou hádala a výchovný efekt pro dítě nula. A akorát bych se rozčílila. Já jsem na tohle děsný srab.
@petramana Jak píšou holky.. Nejsme s partnerem manželé- to až dýl- a chceme aby měl malý příjmení po něm.. Pokud máte oba rodné listy a platné občanky měli by jste zajít na matriku do toho města kde budete pravděpodobně rodit.. Takhle jsem taky musela u první do Pardubic a teď do Hradce Králové.. Pokud by jste porodila jinde tak oni vám RL zašlou poštou a oznámí to matrice.
@laja64 Nad úřední změnou svého příjmení jsem taky přemýšlela ale slyšela jsem že to nemusí projít🤔 A nemáš s tím nějaký úřední haló atd? Jako ráda bych nosila jeho příjmení ale bojím se že pak když se mi něco stane tak bez svatby to bude v pr...
@biciklissie Já je v účtě mám- viz své prarodiče atd.. Ale ne v tu chvíli když mi v autobuse švihají holemi po nohou atd..
Holt taková je už doba.. 😣😥 Teď ale to chce se soustředit na sebe a na mimi... 🙂 Takhle to dělám poslední týdny já 🙂

Tak jsem prave hospitalizovana se zanetem ledvin. Uz jsem si vyzkousela cevku a mnoha vysetreni, asi abych u porodu vedela, co me ceka. Mala je nastesti v poradku, to je to hlavni. Dovolena se rusi a at zije nemocnicni prostredi.