Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Holky, prosím vás, sháním postýlku - v obchodech ty vystavené jsou strašně nízké (oba jsme vysocí) a tak nám 90 cm vysoká postýlka nevyhovuje - by sme museli u prcka asi klečet 😀 poradíte prosím značku nebo kde koupit něco vyššího?
@laja64 No maká v gumovce, plat slušný atd.. Hm ošetřit to u právníka.. To se mi líbí mnohem víc.. 🙂 Asi to pokoumám... Protože za obřad tam kde jsme chtěli se nám fakt 6000,- dávat nechce 😂 Jako chtěli jsme šermířskou,v dobových kostýmech, jenže nevím proč tak hodně úřadů je proti... 😏 Takže bych to právě taky viděla na změnu příjmení a pak jen pro kamarády a rodinu udělat takový symbolický "obřad" a grilovačku 🙂
@dusovkam ahoj my mely motorkarskou svatbu a snad jediny kdo byl v kvadru byl mu dedecek..jinak manzel byl v motorkarsky kombineze ja mela teda svatebky sladeni do barvy kombinezy a ne moc honosny aby js3m v nich mohla odject na motorce.A pak jsme mely zahradni grilovacku.
@dusovkam maká v gumovce...co.to je za praci pokud muzu byt zvedava??
@natysnovec Dělá mistra na lisu různých součástí do aut.. 🙂Těsnění do Porsche a do Lamborghini a různý krytky na kabely atd..
@dusovkam aha....☺
@laja64 no to nevim oni nam to puvodne nechtely dovolit aby manzel sel v kombineze...
@natysnovec Ty jo a co jim po tom? To je na to nějaký předpis jak ma byt žena a muz oblečení? Kdyby byl, tak to samozřejmě chápu ..
@laja64 Tak to nevim...🤔
@natysnovec nas se nikdo neptal co budeme mit na sobe. 😀 Co je to za mesto?
@ishumisz Písek.
@natysnovec No a nám na zámku remcali že jako prostě svatba v historických kostýmech nee...😦 A to jsem se jen ptala
@dusovkam Asi si myslim,ze je to kazdrho vec v cem se chce vdavat(Zenit)
@dusovkam Tak to mi fakt přijde vtipné, že na zámku nechtějí historické kostýmy, mě omejou🙂🙂🙂. Jako kdyby zrovna tam měla třeba být ta motorkářská svatba, tak třeba snad, ale co mají na zámku proti historii?🙂🙂🙂
@biciklissie ja teda jeste nikdy neslysela nebo nezazila ani nevidela ze by nekdo chtel mit
Motorkarskou svatbu na zamku😀😀😀😀😀
@natysnovec Přesně tak 😂 Ale jak psala laja, tak si zajdu na matriku a zbytek ošetřim právně 😂 A "svatbu" nám pak můžou udělat šermíři 😂
@biciklissie Protože jsou blbý 😂 Dostali jsme nabídku mít na zámku šermířskou ale to je Brandýs nad Labem a to je docela štreka pro rodinu... 😦
@dusovkam presne😀
@dusovkam A to není konec, má být tropický celý srpen https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=479063&... 😖 Nejhorší jsou ty tropické noci, to nemůžu absolutně spát 😐
@dusovkam Praha 34°C a klimatizaci v nemocnici nemaji, pritel donesl vetrak, tak honim horkej vzduch po pokoji a lezim jen ve spodním pradle, vsechno je mi ukradeny 😀
Holky, hlavne hooooooodne pit, specialne v tecg vedrech, min 3 litry, at nedopadnete jako ja a to s pitim vody nikdy problem nemam. Nejaky litani po meste v tom vedru a ledvinova kolika...nepreju nikomu

@dusovkam většinou to projde. To mi teda řekla ta úřednice. Ale asi je to o lidech. Už to mám pár let a žádné haló úřední jsem neměla. Normálně ti přijde nový rodný list-dole v rámečku je napsáno že byla povolena změna příjmení atd. Udeláš si nový OP, ŘP, kartičku pojišťovny.. Ono když se nechcete vzít, jde vše ošetřit právně u právníka. Nevím kde pracuje tvuj chlap ale můj třeba ve státních složkách, a tam teď udělali i změnu- že kdyby se mu nedejbože něco stalo-dostanu já,a obě dcery-každá po 400.000Kč. Právě proto, že spousta párů je nesezdaných, dítě pak dostane sirotčí ale ty nedostaneš vdovský důchod. Já jsem s tou změnou fakt spokojená a jsem ráda, že to šlo 😊