Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@knoflikarka No tě pic... V noci mám to samý a hlavně malej se vrtí víc a víc... 😦 Plus já už chrápu bez deky , tu mám mezi kolenama, jen ve spodním prádle a stejně jsem jak vrata od chlíva... 😖
@regeditka No tak to ti vůbec nezávidím... 😥 Však si udělej pohodlí, potřebuješ to 🙂 Díky bohům že teď nikam do města nemusím.. To bych asi sebou švihla .😦 A co se pití týče- jedu furt, i čaj neslazený, vodu z kohoutku, minerálky ale furt mi to přijde málo 😣
Holky já byla včera na jeden den na fesťáku, moje malá je tam s tchýni a ostatníma, jezdí tam už od tři let, tak jsem tam za nima na jeden den zaskočila, a asi 7x jsem si namocila triko ve vodě, a dalo se to přežít. V Ostravě hlásí taky na celý týden kolem 30stupnu, no už by to mohlo polevit🤗
@dusovkam My máme na noc ventilátor na nohy, jinak by se ten vzduch ani nehnul. A spím jenom pod povlečením, peřinu už jsem vyndala... Stejně je to peklo.
@knoflikarka super jsou takove chladive pytliky, das do lednice nebo mrazaku a staci drzet v ruce nebo mit pobliz, davala jsem to do povlaku od polštáře a hodne se ulevi a studeny rucnik za krk
@natysnovec Já taky ne, ale byl by to dobrý úlet🙂🙂🙂.
Já mám z toho vedra šílenou hrůzu, Čeká mě příští týden to zaučování v práci a zároveň dojíždění, takž 1,5 hod ráno a 1,5 hod. odpoledne. To odpoledne bude děsné. V práci máme klimu, tak ještěže tak, ale jak je nás tam v malým kancu pod střechou několik a já musím nonstop mluvit (v pátek skoro 9 hod. nepřetržitě), plus samé vstávání a chození, tak je to fakt šílený záhul. Mám z toho fakt obavy, přizpůsobuju se těm novým a ráda to udělám, ale co já... No a od popříštího týdne začnu ještě i zastupovat další.
@biciklissie to nevim😀😀😀
Holky kdyz se pujdu nachvilju vycachtat do reky nemuzu miminku ublizit??Nejak ho moc ochladit.
@biciklissie kdyz se nebudes citit a v praci ti neulevi, tak pujdes na materskou. Preci kvuli cizim lidem neohrozis sebe nebo miminko, ja ulevy nechtela a to mam kralovske podminky a stejne lezim na kapackach. Nebud stejne blba jako ja!!! Ty chemie, co tu do nas vsech cpou... 😢
@natysnovec Já myslím že se nic nestane 🙂 Já byla před měsícem a kousek na akci kde jsem vlezla do kádě s fakt ledovou vodou a malej je ok 🙂 Chvilku to vydrží 🙂 A to nebyl pažák 😂
@biciklissie Na to bych se vykašlala....po mých zkušenostech s prvním těhotenstvím, kdy jsem taky dělala a pak jsem zůstala na rizikovém a polovinu těhotenství jsem se bála, aby byl šmudlík v pořádku. Teď jsem odešla hned na nemocenskou a je mi fajn, můžu se starat o prvního syna a užívat si těhotenství v klidu a bez stresů.
@dusovkam Tak to je poprvé co jsem slyšela že by měl někdo problém s historickou svatbou! My ji neměli zčásti proto že už nám to přišlo jako příliš mainstream :D. Královéhradecko je asi podivný... (A Brandýs je daleko? Z Hradce je to nějakou hoďku jízdy, ne? Pokud máte rodinu někde na Moravě tak to udělejte na Moravě...) Ale pořád mi přijde jednodušší se prostě vzít než řešit všemožný právnický kličky abyste byli manželé-nemanželé... Vždyť na to abyste byli manželé se všim všudy stačí dojít na 20 minut na nejbližší úřad, oblečený jakkoliv, jen dva další lidi s sebou jako svědky a rázem máte vyřešeno příjmení, dítě, dědictví, všechno... A šermířskou akci si pak můžete udělat kdekoliv kdykoliv...
@amenophus Já si to vysnila už když jsem před dvanácti lety se šermem začala.😁 Brandýs je od nás hodinu a půl, rodinu mám v Krkonoších, a tam by byl problém se spaním atd. No a zajít jen tak na magistrát tak to by mi můj otčím neodpustil😂(matku tam nechci ani omylem).Jsem hodně na vážkách, ale jak už jsem psala- času dost a uvidíme co bude a nebude 🙂
Ahoj holky, prosim poradite mi jaky fusak na zimu? Vim, ze to tu nekdo uz resil, ale nemuzu najit 😞. Dekuju
@regeditka No jo, je to fakt těžký. Říkám si, že měsíc to ještě vydržím, ale do toho ty hice... Budu se šetřit a kdyby to nešlo, tak to prostě nepůjde.
@regeditka A hlavně, Ty se drž a snad bude líp...
@zabicka156 No, právě, že i teď dopředu je to stres, jen když na to pomyslím. Ale utěšuju se tím, že 14 dnů bude práce s novými lidmi a pak už snad to nějak přeberou za mě a bude líp... nevím, jestli bych se na to příště taky nevykašlala, jsem trubka no...
@natysnovec taky jsme se včera byli ráchat v řece 😉
@jitiss Ptala jsem se na to ve skupince a nakonec jsme pořídili Little Angel Outlast.

@regeditka To je strašné, aspoň do těch nemocnic už by fakt měli klimu zavést 😐. Tak hlavně ať je líp!