Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@laja64 taky citim.
Ja neee ee☹
@natysnovec tak si taky zabal a máš to z krku, tašku mám hozenou v postýlce 😁
@laja64 v postylce😀😀😀
Holky, jak řešíte tu tašku do porodnice... Kolik budete kupovat těch poporodních vložek, kolik stahovacích kalhotek a kolik vložek do podprsenky? Radši bych teda chtěla být přezásobená, než mít málo...
@biciklissie ja jsem zatm koupila 2 baliky poporodnich vlozek, 3 baliky do podprsenky a jedno baleni kalhotek jsou tam 3 kusy.
@petronelas Ok, super, moc děkuju... Už pomalu začínám řešit tu drogerku/lékárnu pro mě a pro malou a nezdá se to, taky se to nasčítá.
@natysnovec tak ja dnes celou noc pomalu nespala.Asi 4 krat na curani, potom me tahala krec v lytku.Co bylo nejhorsi je,ze na leve strane vubec nemuzu spat,tlaci mi to na nejakou zilu a na prave to uz zacina byt taky hruza.Obcas kdyz se otocim na pravou stranu tak me tlaci snad na slepak.Neda se to vydrzet.Je to strasne moc stiplava bolest
@biciklissie jojo nezda se to a pak co toho je.Ja zase resim jakou obuv do nemocnice.Jestli klasicke papuce nebo co.
Taky to pomalu kupuju, nejhorší je pro me taska, protoze zadnou nemam a nejak si nemuzu vybrat :D moje stará byla akorat, ale uz ma rozbity zip... a taky nevim co s kosmetikou pro dite, pouzivat to nechci, ale v porodnici to chteji...
Holky, potřebuji radu.Termin porodu mam 7.10. podle ultrazvuku.Podle menstruace 12.10. Ted na poslednim ultrazvuku rikala,ze je o 14 dni mensi.Kolikaty tyden tedy jsem ? Porad mi to vrta hlavou.
@petronelas Já jsem slyšela, že nejlepší je mít dvoje. Na pokoj stač obyč papuče a ideální je mít pak ještě jedny omyvatelné, se kterými člověk leze do sprchy. Já to to tak asi udělám, do sprchy budu mít crossy.
@darkwitch Já si sebou asi rovnou vezmu to, co chci používat doma. Což je Delfínek (olej do koupele) a Medvídek (mycí gel na zadeček). A hotovo, chci používat co nejméně chemie a hlavně minimum vlhčených ubrousků na intimní partie. Takže sebou vezmu jen balíček pro sichr a jinak tedy perlan. Když by byli proti, že svoje nesmím, tak ty tři dny se to nezblázní a doma najedu na svůj systém.
@biciklissie kdyz ja chci pak pouzivat jen vodu :D takze asi budu muset neco koupit :D ale ono se to pak spotrebuje pro starsi
@regeditka tašku jsem si koupila v Pepcu, takovou perfektní akorát. Mám v ní to co kdysi u dcery-2 balení poporodnich vlozek-kdyz bude potreba-chlap dokoupi v lekarne a doveze,jedny vlhcene ubrousky, male balení Pampersek 2-5kg, 2x poporodni sitovane kalhotky, 4 páry vložek do podorsenky, Herbalon-myci gel s dubovou kurou, tim se myju uz nekolik let, pro sebe jako obuv crossky, a pyzamo-kratke sortky a tričko. Pak prihodim jen zubni kartacek a drogerku. Lekarnicku pro malou už mám doma taky vybavenou 🙂
@darkwitch Aha, tak to jo. Tak to pak fakt pro starší nebo pro sebe, na vypotřebování...
@biciklissie Do porodnice a na šestinedělí jsem koupila eko pleny a k tomu i vlhčené ubrousky stejné značky (Bambo nature). Potom látkovky a Medvídka už mám taky doma. Zrovna včera v noci jsem řešila lékárnu, když jsem nemohla spát 😂. Podle toho, co jsem vyčetla z recenzí, si holky chválí vložky do podprsenky Avent nebo Johnsons (trochu levnější než Avent), vložky Batist Flower (kupuju radši čtvery, do porodnice beru dvoje a manžel když tak přiveze) a kalhotky jak kdo, spíš asi podle postavy, ale chválu jsem četla na Molipants. Jinak kalhotek kupuju 5 ks, dají se prý pak jednoduše přeprat a uschnou rychle. Ještě pro sebe Herbalon intimní gel s dubovou kůrou, je přímo doporučovaný po porodu, a Purelan na bradavky, nemusí se před kojením umývat. Beru si taky kojící kloboučky, pro jistotu. Pro miminko, co se kosmetiky týče, pořizuju jen meruňkový olej, krém Weleda na opruzeniny a bambucké máslo na namazání obličeje proti mrazu. Tak jestli má někdo ještě nějaké tipy, určitě budu ráda...
@knoflikarka jaký máš prosím meruňkový olej? Meruňky miluju 🤣
@laja64 Mám Saloos (nebo spíš teprv přijde),nebo je ještě dost chválený Renovality.
@natysnovec Kup si živočišné uhlí a chvíli nasaď dietu (holá rýže, samotné pečivo atd.). Průjem jsem měla xkrát od prvního trimestru a vždy to znamenalo pouze průjem.
@knoflikarka jj na ten Renovality uz jsem koukala teď, asi ho koupím pro sebe 😃
@knoflikarka Tak to je super seznam. Píšu si a moc Ti děkuju. Ono je toho docela hodně a štěstí přeje připraveným🙂.
Co vy kocicky??😊😊😊
@natysnovec Chceš vidět, jak vypadá vorvaň??? 32. tt...
@natysnovec @oveckaluky Tak už jsme tři vorvanice 😃😃
@laja64 Už to nějak nedávám...ještě že jsem vstoupila do posledního měsíce...

@natysnovec taky si říkám že bych měla pomalu balit 😀