icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

darkwitch
3. srp 2018

@natysnovec taky si říkám že bych měla pomalu balit 😀

natysnovec
3. srp 2018

@laja64 taky citim.
Ja neee ee☹

laja64
3. srp 2018

@natysnovec tak si taky zabal a máš to z krku, tašku mám hozenou v postýlce 😁

natysnovec
3. srp 2018

@laja64 v postylce😀😀😀

regeditka
4. srp 2018

@laja64 a co mas prosím v tasce? 😀😀

Premyslim jake oblečení vzit pro podzimní miminko, jestli teda nebude celej rok 35°C 😀

Kdy se po porodu muzou navlict stahovaci kalhotky na stazeni delohy?

biciklissie
4. srp 2018

Holky, jak řešíte tu tašku do porodnice... Kolik budete kupovat těch poporodních vložek, kolik stahovacích kalhotek a kolik vložek do podprsenky? Radši bych teda chtěla být přezásobená, než mít málo...

petronelas
4. srp 2018

@biciklissie ja jsem zatm koupila 2 baliky poporodnich vlozek, 3 baliky do podprsenky a jedno baleni kalhotek jsou tam 3 kusy.

biciklissie
4. srp 2018

@petronelas Ok, super, moc děkuju... Už pomalu začínám řešit tu drogerku/lékárnu pro mě a pro malou a nezdá se to, taky se to nasčítá.

petronelas
4. srp 2018

@natysnovec tak ja dnes celou noc pomalu nespala.Asi 4 krat na curani, potom me tahala krec v lytku.Co bylo nejhorsi je,ze na leve strane vubec nemuzu spat,tlaci mi to na nejakou zilu a na prave to uz zacina byt taky hruza.Obcas kdyz se otocim na pravou stranu tak me tlaci snad na slepak.Neda se to vydrzet.Je to strasne moc stiplava bolest

petronelas
4. srp 2018

@biciklissie jojo nezda se to a pak co toho je.Ja zase resim jakou obuv do nemocnice.Jestli klasicke papuce nebo co.

darkwitch
4. srp 2018

Taky to pomalu kupuju, nejhorší je pro me taska, protoze zadnou nemam a nejak si nemuzu vybrat :D moje stará byla akorat, ale uz ma rozbity zip... a taky nevim co s kosmetikou pro dite, pouzivat to nechci, ale v porodnici to chteji...

petronelas
4. srp 2018

Holky, potřebuji radu.Termin porodu mam 7.10. podle ultrazvuku.Podle menstruace 12.10. Ted na poslednim ultrazvuku rikala,ze je o 14 dni mensi.Kolikaty tyden tedy jsem ? Porad mi to vrta hlavou.

biciklissie
4. srp 2018

@petronelas Já jsem slyšela, že nejlepší je mít dvoje. Na pokoj stač obyč papuče a ideální je mít pak ještě jedny omyvatelné, se kterými člověk leze do sprchy. Já to to tak asi udělám, do sprchy budu mít crossy.

biciklissie
4. srp 2018

@darkwitch Já si sebou asi rovnou vezmu to, co chci používat doma. Což je Delfínek (olej do koupele) a Medvídek (mycí gel na zadeček). A hotovo, chci používat co nejméně chemie a hlavně minimum vlhčených ubrousků na intimní partie. Takže sebou vezmu jen balíček pro sichr a jinak tedy perlan. Když by byli proti, že svoje nesmím, tak ty tři dny se to nezblázní a doma najedu na svůj systém.

darkwitch
4. srp 2018

@biciklissie kdyz ja chci pak pouzivat jen vodu :D takze asi budu muset neco koupit :D ale ono se to pak spotrebuje pro starsi

laja64
4. srp 2018

@regeditka tašku jsem si koupila v Pepcu, takovou perfektní akorát. Mám v ní to co kdysi u dcery-2 balení poporodnich vlozek-kdyz bude potreba-chlap dokoupi v lekarne a doveze,jedny vlhcene ubrousky, male balení Pampersek 2-5kg, 2x poporodni sitovane kalhotky, 4 páry vložek do podorsenky, Herbalon-myci gel s dubovou kurou, tim se myju uz nekolik let, pro sebe jako obuv crossky, a pyzamo-kratke sortky a tričko. Pak prihodim jen zubni kartacek a drogerku. Lekarnicku pro malou už mám doma taky vybavenou 🙂

biciklissie
4. srp 2018

@darkwitch Aha, tak to jo. Tak to pak fakt pro starší nebo pro sebe, na vypotřebování...

agneska7
4. srp 2018

@regeditka ne je to akorad 39 tt malou jsem rodila taky 39tt

knoflikarka
4. srp 2018

@biciklissie Do porodnice a na šestinedělí jsem koupila eko pleny a k tomu i vlhčené ubrousky stejné značky (Bambo nature). Potom látkovky a Medvídka už mám taky doma. Zrovna včera v noci jsem řešila lékárnu, když jsem nemohla spát 😂. Podle toho, co jsem vyčetla z recenzí, si holky chválí vložky do podprsenky Avent nebo Johnsons (trochu levnější než Avent), vložky Batist Flower (kupuju radši čtvery, do porodnice beru dvoje a manžel když tak přiveze) a kalhotky jak kdo, spíš asi podle postavy, ale chválu jsem četla na Molipants. Jinak kalhotek kupuju 5 ks, dají se prý pak jednoduše přeprat a uschnou rychle. Ještě pro sebe Herbalon intimní gel s dubovou kůrou, je přímo doporučovaný po porodu, a Purelan na bradavky, nemusí se před kojením umývat. Beru si taky kojící kloboučky, pro jistotu. Pro miminko, co se kosmetiky týče, pořizuju jen meruňkový olej, krém Weleda na opruzeniny a bambucké máslo na namazání obličeje proti mrazu. Tak jestli má někdo ještě nějaké tipy, určitě budu ráda...

laja64
4. srp 2018

@knoflikarka jaký máš prosím meruňkový olej? Meruňky miluju 🤣

knoflikarka
4. srp 2018

@laja64 Mám Saloos (nebo spíš teprv přijde),nebo je ještě dost chválený Renovality.

natysnovec
Autor odpověď smazal
knoflikarka
4. srp 2018

@natysnovec Kup si živočišné uhlí a chvíli nasaď dietu (holá rýže, samotné pečivo atd.). Průjem jsem měla xkrát od prvního trimestru a vždy to znamenalo pouze průjem.

laja64
4. srp 2018

@knoflikarka jj na ten Renovality uz jsem koukala teď, asi ho koupím pro sebe 😃

biciklissie
5. srp 2018

@knoflikarka Tak to je super seznam. Píšu si a moc Ti děkuju. Ono je toho docela hodně a štěstí přeje připraveným🙂.

natysnovec
Autor odpověď smazal
natysnovec
5. srp 2018

Co vy kocicky??😊😊😊

oveckaluky
5. srp 2018

@natysnovec Chceš vidět, jak vypadá vorvaň??? 32. tt...

laja64
5. srp 2018

@natysnovec @oveckaluky Tak už jsme tři vorvanice 😃😃

oveckaluky
5. srp 2018

@laja64 Už to nějak nedávám...ještě že jsem vstoupila do posledního měsíce...

Strana