icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

mialagia
10. led 2019

@vendelinka08 no přesně manžel se mě furt ptá není ti nic? je ti dobře? páč si tak funim jen co se pro něco sklonim nebo vyjdu schody😁
@stef9328 jj to mě taky štve jak ty svaly jsou už asi uvolněné, tak jsem se nedávno dívala na fotky a to břicho co mám teď jsem měla těsně před porodem minule..

kreatura
11. led 2019

@merope Děkuji moc, zkusím dneska zavolat na tu příjmovou a buď mě odkážou ať volám na rizikovou, nebo poradí, protože riziková má ambulanci jen pondělí co jsem se koukala 🙂

kreatura
11. led 2019

@kacka214 Tak ono kluci se nenarodili předčasně, že by oni chtěli na svět, ale kvůli mému zdravotnímu stavu, který teď je v pořádku... 🙂 Takže se asi neřadím mezi rizikové 🙂

alnaa
11. led 2019

@merope bydlíme ve tretim patre bez vytahu. Uz v prvním funim a hekam..Syn uz je vzdycky davno nahore a ja nic 😁 A o obouvani botu ani nemluvim, to je teprve radost, takže fyzickou to asi fakt nebude 😂

kacka214
11. led 2019

@kreatura mě se taky dcerka narodila brzy kvůli mému zdravotnímu stavu (HELLP syndrom),ona v bříšku byla v pořádku. Přesto do rizikovky jsem zařazena. Ale každá diagnóza se asi bere jinak a je fakt, že já se za všechna vyšetření apod.celkem prala.

kacka214
11. led 2019

@alnaa hele,boty ještě Jakš takš,ale ponožky? To je teprve oříšek

levandulina
11. led 2019

To ohýbání je fakt děs. Bolí mě u toho žaludek. Tak to omezuju, ale stejně to moc nejde. ..

kreatura
11. led 2019

@kacka214 Rozumím, no já jsem to do teď neřešila, všechno bylo v pořádku, jen krev jsem si nechala vzít, když jsem měla podezření na ta játra, ale nepotvrdila se, tak v pohodě, spíše až teď jak doktor mi řekl o tom císaři, tak se ze mě stala saň.....

lalusheee
11. led 2019

Holky dneska nam přišel až ze Slovenska. Jsem z něj hotová,je tak krasnej. A dneska mě čeká těhotenská masáž,tak jsem zvědavá.

lotta1234
11. led 2019

@lalusheee krasny zajko 😍 napis dojmy z masaze, uvazujem o niecom podobnom, tak ma zaujimaju skusenosti, dik.

lalusheee
11. led 2019

@lotta1234 napišem ☺️

everyone
11. led 2019

@lalusheee taky ho mame 🙂 je tak uzasne mekky !! 😍

petratra
11. led 2019

@lalusheee ten je božííí!! Taky jsem o něm přemýšlela.

lalusheee
11. led 2019

@petratra je uzasny a nelituju tech penez.

baruda
12. led 2019

Holky,zbláznily se mi babičky :D nakupují věci o 106 a vypadá to,že bych musela mít asi 10 děti,aby to všechno unosili a užili :D

vendelinka08
12. led 2019

Holky, mám dotaz!!!!!! jaké zavinovačky pořizujete? a ještě pleny? velikost 1 nebo 2 Pampers? do porodnice. A co za kosmetiku kupujete?

vendelinka08
12. led 2019

@baruda Tak to babičkám dopřej!!!! když z toho mají radost...🙂👶

dzogobela
autor
12. led 2019

@vendelinka08 ja poridila u prvni jen Swaddle me a mala mi v ni spala do pul roku, musela jsem kupovat i vetsi velikost. Druhe ditko ji zdedi 🙂 Kosmetiku jsem mela Hipp, olej, mleko, sprchac. Sprchac jsem temer nepouzila. Pampersky jsem mela myslim 1, ale mala byla celkem mala, odjizdeli jsme z porodnice s 2,8 kg, takze ty jednicky mela celkem dlouho 🙂

stef9328
12. led 2019

@vendelinka08 taky jsme měli a máme kosmetiku HIPP + Weleda. Ještě Linola (olejíček do koupele) na suchou pokožku. Ale ja hodně ten hipp (sprchač) používala na myti dupkou po každém přebalováním. Zavinovačky jsem koupila 2x Swaddle me + jednu takovou teplejši DITA Angel Outlast Paris. ...pleny určitě Vel. 1 Pampers + DM vel. 1 … mimochodem s DM plenama jsem nejvíce spokojena, ale od 3 dál, takže za mě č.1 🙂 Ale ted jsem pořídila i Vel. 1, 2, 3 z DM 🙂

vendelinka08
12. led 2019

@stef9328
@dzogobela holky, díky moc... tak já pořídím ty jedničky.... na schwaddleme jsem se už koukala, tak ji pořídím také a ještě pořídím i tu teplejší s pevnými zády, aby se dobře držela i kluků, kdyby chtěli chovat....

dmiska
12. led 2019

@vendelinka08 já tentokrát kupuju rovnou dvojky, když to má být obrik 🙂 Anička měla 3,6 a jednixek jsme i tak použili jen dva balíky.
Pokud bude přeci jen menší, tak manžel něco koupí a doveze
Zavinovacku mám péřovou a podle toho, jestli bude zavinovací, koupím kdyžtak na teplejší dny ještě Swaddle mě

petratra
12. led 2019

@vendelinka08 já koupila zavinovačky s tou kokosovou výstuží, aby se prcci líp chovali.. Plínky jsem koupila i nulky+jedničky, ale já počítám s tím, že budou menší.

petratra
12. led 2019

@baruda 😀😀 To je hezké, buď ráda, že babičky nakupují a jen ať si to pořádně užijou.

baruda
12. led 2019

@vendelinka08
@petratra

Já vím,když mě je pak toho oblečení líto,když vím,že to něžnosti a to nemluvím o ségry tchyni,ta mi už z Ameriky přivezla dvě tašky oblečení :D

Včera mi mamka přivezla luxusní fusaky na zimu,co jsem měla objednaný a uz se nemůžu dočkat,až si je v tom povezu domu....už aby to bylo

vendelinka08
13. led 2019

Ja si ty malinky pliny vezmu do porodky a pak uvidim....prave koukam na ty zavvinky na netu...vcera jsem objednala bodycka a jarni overalek a dnes budu pokracovat. Jeste se divam na jarni fusak. Mam jen zimni Lodger....a kdyz bude teplo a prece jen obcas chladneji..tak at neco mam.

petratra
13. led 2019

@baruda tak vždycky to můžeš poslat dál, prodat nebo podarovat třeba kamarádkám. Já to pak taky budu tak řešit. A co kluci? Jak se jim daří?

stef9328
13. led 2019

@vendelinka08 mohla bych se zeptat jaky mate ten zimni od lodgeru? Ja ani jarni nebudu porizovat,protoze tenhle co mam ja se ve predu cely da odepnout a pak miminko prikryju dekou jak bude teplo a jeste bude mit jarni kombinezku

stef9328
13. led 2019

@baruda ano jak se dari drobeckum? 😊😇

kreatura
13. led 2019

Holky, tak informativně...
V pátek jsem si volala do Ústí a sestřička mi řekla, že co to je za doktora, že to pravda není a oni tedy preferují přirozený porod, tudiž mě nechají rodit normálně, pokud nebude nějáká komplikace ( což chápu 🙂 ). Jen tam budu muset příští týden zajet, protože od 32tt. dělají registraci - vyplnit papíry, dát oddací list ( Ten jsem zdárně už našla 😀 ) a tak, aby jsme se tím nemuseli zdržovat u porodu a pak se mnou budou řešit porod a tak. Říkala, že to začínají řešit kolem 36 tt. jak se bude po tom císaři rodit... 🙂

Tak má depka je uklidněná a můžu v klidu spát 😀

kreatura
13. led 2019

@baruda Buď v klidu, my jsme takhle na kluky dostali ještě před porodem nějáké oblečení od tchýně, ale to byly velikosti, že je nosíme až teď 😀 Když kluci mají 2 roky, ale tak co už... Mě to nevadí a ber to i z té druhé stránky, vy ušetříte a babičky budou mít radost, hlavně, když je pak v tom uvidí, že to nosí a tak 🙂

Tedy naše tchýně mi chválila mikiny a vůbec už neví, že nám je dala ona 😀 😀 😀

A jak se Vám daří? Co kluci? 🙂 Myslím na Vás... 🙂

Strana