Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
páni jako všechno je to krásný ale jako ty ceny 🙂 já synovi zapínala telefon kde jsem měla šum ale žádný zázrak to nebyl někdy to fungovalo někdy ne
Jo a psali jste jakou kosmetiku pro mimi. Ja mam doma zasobu od znacky attitude ,vune hruskove stavy , nadhera sezrala bych to vsechno jak to voni mam i avivaze od teto znacky. A jeste kosmetiku od mojasofia.sk
@lalusheee Každé pohlaví má do sebe něco! Já si vždy přála mít dvě holčičky, Bůh mě vyslyšel, ale zase chudák manžel, ten si aspoň u druhého přál toho kluka a nevyšlo mu to :D říkal, že se po třetí určitě podaří, akorát nevím kdo by mu ho donosil, já rozhodně ne :D:D na 3 děti si netroufám, proto obdivuji všechny co mají 3 a více děti, jsou to maminky borky! 🙂
A máte už jména holky? 😊
To jsou krásná jména 🙂taky se mi líbí..u nás bude Kristiánek😊
@lalusheee tak vyzkousim...masirovat ji budu cistym mandlovym olejem. Mam doma z masazi celou radu detske aromaterapie...a vecer se mazu na klidny spane nebo cistym olejem. U kluku jsem mela Sebamed a ABCDerm od Biodermy....obe kosmetiky super.
@alnaa Já začínám přemýšlet, že malé mimi budu koupat v lavóru, co mám na prádlo z pračky, přijde mi tak akorát a vejde se mi na pračku. Větší asi normálně klasicky ve vaně. Někde jsem četla tip dát pod něj do vany plenku. Mrňata se stejně mají koupat jen maličko a počítám, že budu spíše sprchovat zadeček.
My mame uz 10 let vybranou Annu a ted prisla na radu 😆😆😆
@nikolspace no tak 16 kg sice a nejde na tobe nic videt, jen pupicek. A hlavne to bude hned pryc. Kdy mas termin?
@lalusheee podle utz 9.3., podle ms 11.3., ale doufám, že půjde klidně na přelomu měsíce 😁
Holky a mám otázku ohledně strii.. zmizí? Sezvetlaji?
@nikolspace tak to je cuby dup. Ja az 31.3 dle MS. Chjo . Ale taky by mi nevadilo klidne uz v pulce brezna. Jinak ja strii nemam ani jednu zatim,tak nemuzu radit 😞
@lalusheee jsem se tam přepsala, ale chápete mě 😁 zas ale bude tepleji si myslím a bude tě moct s prckem hned ven 🙂
Co se týká strii tak závidím, já mám zadek,kříž, stehna a boky hnusný.. trochu jsem s tím počítala, když jsem cvičila a kůže se natahovala, taky jsem je měla, ale světlý a red mám úplně fialový 😐

@lalusheee jj hrozně dlouho jsem po nich pokukovala a teď jsme je dostali, tak su fakt nadšená, jsou krásně heboučcí.