icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

petratra
21. led 2019

@lalusheee jj hrozně dlouho jsem po nich pokukovala a teď jsme je dostali, tak su fakt nadšená, jsou krásně heboučcí.

petratra
21. led 2019

@stef9328 známá to museli koupit pro řvoucí dítko a nechtěla jsem věřit tomu, jak to funguje. Ale ukazovala mi to a opravdu zapne hračku a malá jí za chvilku usne.

stef9328
21. led 2019

@petratra my u dcery zapínali mobil, opravdu to fungovalo, ale mějte zapnuty mobil hodinu v kuse.... tak uvažuji o koupi, jen nevím jestli koupit se senzorem spánku, nebo bez senzoru, obyčejnější verze 🙂 přece není to nejlevnější záležitost :(

svobodpetika
21. led 2019

páni jako všechno je to krásný ale jako ty ceny 🙂 já synovi zapínala telefon kde jsem měla šum ale žádný zázrak to nebyl někdy to fungovalo někdy ne

lalusheee
21. led 2019

@stef9328 jo na tohle sem koukala a jeste na znacku igenuity nebo jak se to pise

lalusheee
21. led 2019

@stef9328 jinak my hummy sem chtela taky ale zatim nemam. Uvidim podle situace 😂

krachken
21. led 2019

@stef9328 já mám sovu od Cloud-b ale je to vlastně to samé jako MyHummy. A u nás frčí do teď, malé je 18 měsíců. Za mně společně s hnízdečkem nejlepší kup 🙂

lalusheee
21. led 2019

Jo a psali jste jakou kosmetiku pro mimi. Ja mam doma zasobu od znacky attitude ,vune hruskove stavy , nadhera sezrala bych to vsechno jak to voni mam i avivaze od teto znacky. A jeste kosmetiku od mojasofia.sk

stef9328
21. led 2019

@lalusheee :D:D tady jak si v křesílku lebedí

lalusheee
21. led 2019

@stef9328 ta je krasnaaaa 😍

stef9328
21. led 2019

@lalusheee Děkuji, dneska už jsou ji 2,5 roku 🙂 ….ale vlasy má doteď dlouhé :D ..jsem zvědava druha jestli se narodí vlasatá 🙂

lalusheee
21. led 2019

@stef9328 ja chtela strasne moc holcicku. Aoe budeme mit chlapecka.. ze zacatku sem byla smutna ale ted uz se na nej tak tesim !! Na chlapecka naseho.

stef9328
21. led 2019

@lalusheee Každé pohlaví má do sebe něco! Já si vždy přála mít dvě holčičky, Bůh mě vyslyšel, ale zase chudák manžel, ten si aspoň u druhého přál toho kluka a nevyšlo mu to :D říkal, že se po třetí určitě podaří, akorát nevím kdo by mu ho donosil, já rozhodně ne :D:D na 3 děti si netroufám, proto obdivuji všechny co mají 3 a více děti, jsou to maminky borky! 🙂

mialagia
21. led 2019

A máte už jména holky? 😊

stef9328
21. led 2019

@mialagia ano u nás bude Victoria, a kdyby náhodou byl kluk tak máme Max, mě se líbil Samuel, ale manžel řekl, že u kluka jedině Maxe 🙂 po dědovy

alnaa
21. led 2019

@mialagia budeme mit Vanesku ❤️

mialagia
21. led 2019

To jsou krásná jména 🙂taky se mi líbí..u nás bude Kristiánek😊

vendelinka08
21. led 2019

@lalusheee tak vyzkousim...masirovat ji budu cistym mandlovym olejem. Mam doma z masazi celou radu detske aromaterapie...a vecer se mazu na klidny spane nebo cistym olejem. U kluku jsem mela Sebamed a ABCDerm od Biodermy....obe kosmetiky super.

merope
21. led 2019

@alnaa Já začínám přemýšlet, že malé mimi budu koupat v lavóru, co mám na prádlo z pračky, přijde mi tak akorát a vejde se mi na pračku. Větší asi normálně klasicky ve vaně. Někde jsem četla tip dát pod něj do vany plenku. Mrňata se stejně mají koupat jen maličko a počítám, že budu spíše sprchovat zadeček.

alnaa
21. led 2019

@merope vždycky jsem davala do vanicky plenku, prislo mi to takove jemnejsi pro miminko 😉 Aspon pro ty nejmensi deti, ty vetsi uz byly ve velke vane samozrejme jen tak.....

vjercik
21. led 2019

@alnaa my chtěli u první Vanesku, ale kamarádi nám to hrozne zprotivili, tak nakonec Nikolka a teď ještě nevíme. Asi Sabina.

vendelinka08
21. led 2019

My mame uz 10 let vybranou Annu a ted prisla na radu 😆😆😆

kreatura
21. led 2019

@alnaa Máme malý dům a z koupelny je to přes studenou chodbu ( v koupelně nemám kde dítě odložit, protože ji máme malou 😀 ) Takže budu koupat na jídelním stole ve vaničce a kousek od stolu mám přebalovák, v té místnosti máme kamna, takže je i nejteplejší 🙂

kreatura
21. led 2019

@petratra V prvním těhu s dvojčaty jsem přibrala 9 kg, z toho jsem ještě 5 zhubla během 2 týdnů hospitalizace před porodem...
A teď mám 2 kg nahoře - jsem 34+4 🙂

vladusa85
21. led 2019

@stef9328 Já jsem pořídila šumící zvířátko od ZAZU, je levnější a má více funkcí, tak uvidíme, jestli to k něčemu bude..... doufám, že to nahradí digestoř, prvních pár měsíců u nás jela pořád 😉

nikolspace
21. led 2019

No holky, tak já k dnešku nahoře 16kg, malá už je mega moc v porodnich cestách, ale neotviram se a čípek mám dokonce 5 cm, tak snad vydrží. Závidím vám, jak málo kg máte nahoře.

lalusheee
21. led 2019

@nikolspace no tak 16 kg sice a nejde na tobe nic videt, jen pupicek. A hlavne to bude hned pryc. Kdy mas termin?

nikolspace
21. led 2019

@lalusheee podle utz 9.3., podle ms 11.3., ale doufám, že půjde klidně na přelomu měsíce 😁
Holky a mám otázku ohledně strii.. zmizí? Sezvetlaji?

lalusheee
21. led 2019

@nikolspace tak to je cuby dup. Ja az 31.3 dle MS. Chjo . Ale taky by mi nevadilo klidne uz v pulce brezna. Jinak ja strii nemam ani jednu zatim,tak nemuzu radit 😞

nikolspace
21. led 2019

@lalusheee jsem se tam přepsala, ale chápete mě 😁 zas ale bude tepleji si myslím a bude tě moct s prckem hned ven 🙂
Co se týká strii tak závidím, já mám zadek,kříž, stehna a boky hnusný.. trochu jsem s tím počítala, když jsem cvičila a kůže se natahovala, taky jsem je měla, ale světlý a red mám úplně fialový 😐

Strana