Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@janulejean tak co, jak jsi dopadla? Myslim na tebe....
Já dnes zažila hororové ráno.....ráno sem trochu krvacela,ale myslela jsem,ze to byla zas jen žilka,tak jsem se oblikla a šla do prace.tam jsem šla znovu na záchod a na papíře sem mela něco neidentifikovatelnyho, začala sem bulet,ze sem přišla o jedno miminko a okamžitě jela do nemocnice......tam záplat panbuh byla obě srdicka....prý to byla nějaká krevní srazenina.horší den sem neměla ani nepamatuju
Dnes jsme byli na screeningu, vše v pořádku, miminko měří od hlavy po zadeček 6,4cm, pěkně sebou šilo a otvíralo pusinku. A prý to vypadá, že nám k Aničce přibyde chlapeček 😍
Fotku mám v mailu, ale je zaheslovana heslem, které je na papíře jinde než jsem já 🙄 Takže fotkou se budeme kochat asi až za pár dní...
Mě dneska tak bolí břicho.. Jako kdybych to měla dostat. A sem trošku nafoukla.. Pomohla vlažná vana.. Ale teď už ležím a odpočinek..
Holky..to je super..ze uz mate screening za sebou. Me ceka az 20.9. Takze si jeste pockam. Dnes jsem volala na endokrinologii...vysledky v pohode ale navysila mi to na 75 denne..coz je jen kvuli tehu...takze jsem rada. Zitra jdu na lacno na odbery..jeste ze me vezme hned v 7.30..jinak bych to asi nedala...
@baruda to je dobre ze jsou mrnousci v poradku...to vis..jeste si to uzijeme...ja jsem rada ze se ma trochu ochladit..jinak nejlepe je mi kdyz tak odpocivam a polehavam...ale uz mi to s koncem prazdnin skonci..to zase bude ranni kolotoc vyprav do skoly..vstavani a buzeni..kdyz se jim nebude chtit vstavat...no..zlate prazdniny.
Holky, co už máte 1.screening za sebou. Jak dlouho vyšetření asi trvá a měli jste tam své muže? 😊
@vendelinka08 je taky jdu 20. teda aspon doufam, ze se k tomu konecne uz dostanu, vzdycky to u nas skoncilo tyden pred zamlklym. tak verim ze tedkom uz je to na spravne ceste
@monikaa91 muzes mit partnera s sebou. vezmou ti prvne krev, pak chvili pockas a pak je utz (pres bricho), zmeri stehenni kost, sijovy projasneni a myslim jeste nosni. vetsinou jeste ten den dostanes vyjadreni jestli je vse ok a jakou hodnotu vypocitali. 20min na utz a 10min na krev plus cekani v cekarne
@hribek krev se většinou bere jindy, má se brát kolem 11. týdne, zatímco utz se dělá kolem 13.
@monikaa91 Na krvi jsem byla před 2 týdny, na utz včera. Ultrazvuk trval asi 10min, byla jsem s manželem a doktorka nám vše ukazovala na velké televizi - jednotlivé části těla, srdíčko... Výsledky byly hned i diky tomu, že výsledky krve už měla připravené. Fotka u nás za poplatek
@monikaa91 Já byla na odběrech cca před 10 dny a na velkém UTZ včera 🙂 Doporučuji partnera vzít - miminko je v tom 13. týdnu krásně vidět celé, jak se pohybuje, mává apod. Vyšetření trvalo cca 10 minut, záleží jak rychle se podaří vše změřit 🙂
@hribek take to tak u nas je..jezdim do Brna..berou krev a potom utz. Vysledky jeste ten den prijdou mailem. Dnes jsem byla na krvi u sveho gynekologa...5.9.jdu zase a to uz dostanu prukazku...abych ji mela az pojedu do Brna.
Rekla bych ze kazde pracoviste to ma jinak....
Konečně prší a dá se dejchat.. Jen mě se furt motá hlava.. To je Teda užívání si těhotenství 🤰😔
Me je ted celkem fajn..ale nesmim se pretahnout..to je mi pak mizerne...mam pocit ze jsem strasne nafouknuta a hur se mi dycha...a to jeste nemam brisko....a tady tedy zatim neprsi..sviti slunce ale fouka tak to asi neco prijde.
U nas u Plzne take jeste neprsi, prselo trochu v noci. Jinak je mi desne zle, vsechno mi smrdi a v noci me vzbudilo, ze se mi spustila brutalne krev z nosu. Jestli z vycerpani? Vcera jsem byla ko, hlidala jsem toho kamosky synka, do toho varila a Vasik zlobil a do toho me nejak rozciluje manzel, ze s nicim nepomuze a jen se vali a spi. Ma ted odpoledni. Ted teda jeli s malym neco nakoupit, mam chvilku klid, potrebovala bych uklizet, je to tu jak po vybuchu, nikdo to jiny neudela, ale je mi zle, tak lezim. Ale vypada to, ze zitra si myho hyperaktivistu vezmou na den nasi na chatu. Jinak asi hormony, ale nejak me to fakt ted prudi, ze se manzel jeste necha obskakovat a vyspava si kdy se mu chce, kdyz neni v praci a ze to neni naopak. Jako on jinak dela na baraku a kolem nej, ceka nas rozsahla a dlouhodoba rekonstrukce, ale ted 2 mesice opravdu neudelal vubec nic a nepomuze vubec ani doma ani nenamaze blby chleby k veceri treba a ja sotva lezu. Jsem si potrebovala postezovat a upustit paru at na nej nejsem neprijemna furie😂😂😂 No budu s tim muset neco udelat a naucit se rict si o pomoc, ale kdyz cloveka to mrzi, ze ho to nenapadne od sebe, ale asi on se nikdy moc vzit neumel, u prvniho to bylo jeste horsi. Mozna az uvidi rust brisko, ze to s nim trochu hne. Kdyby aspon delal ohledne baraku neco, tak mi to nevadi a budu ho obsluhovat rada, ale takhle me to nebavi.
@vendelinka08 dr mě "uklidnila" že tam nějaký hematom je pořád a že pořád budu ještě špinit nebo lehce krvácet. Nicméně aspoň to mě lehce uklidnilo a nemusim šílet kvůli každé kapce. Mě je taky nejlíp, když ležim, včera jsme si v jednu na hoďku lehla a probudil mě manžel až v půl 4, že jede domů :D :D od včera pracuju z domova, tak doufam, že to bude v pohodě, budu ve svym klidu a dělat si svym tempem, odpoledne si můžu na hoďku lehnout a prospat se....Tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydržim. Těšim se v pondělí na kontrolu, až zas dostanu novou fotku, manžel se včera ptal, jestli jsem ji dostala, tak jsem mu teda řekla, že ot byla poslední věc, co mě zajímala :D jemu sem to řekla, až když jsem jela zpátky, tak mi ještě vynadal, že jsem mu nezavolala a neřekla mu to hned. proč bych ho ale zbyytečně stresovala, stačí, že jsem byla vyděšená já.
@mysek tak binec doma uz prehlizim...vzdy si neco naplanuji a nekdy me skoli unava a prosze nic neudelam..ale uz jsem se naucila rikat si..co je podstatne a co ne...a to ze to doma nemam se tremi chlapi jako v klicce..no..tak to uz neresim...vsude se vali jejich potrebne veci a hracky...no...jednou to vse prejde..mam v planu tady take udelat nejake zmeny a vymalovat kuchyn..ale proste postupne..jak se budu citit..
@dmiska v Brne to bylo vse v jeden den, byla jsem teda naposled pred 8 lety ale myslim ze se na tom nic nezmenilo, vzali mi krev a pak jsem sla na utz, vse v jeden den a vecer telefon ze je to negativni a pdf pak ke stahnuti na jejich strankach....
@vendelinka08 chodis do prenatalu?
@hribek ano..myslim ze je to Prenatal na Veveri...tam nas posilaji asi vsechny z jihomoravskeho kraje..
Včera jsem měla screning a negativni, termín porodu 2.3. takže rodit budu určitě už v únoru.
Pohlaví nevím, je brzy se ptát.
Poslední dva dny mi není vůbec dobře a to už by měly být nevolnosti pryč.nevim co to znamená :(
Všem gratuluji ke sreningum.
Holky trapi vas migrena? u me je to s kazdou zmenou pocasi ☹ vcera sem myslela ze uz vyskocim z kuze vecer ☹
holky, roste už vám trochu bříško? mám pocit že už ho mám takvé nafouknuté.... už ho prostě nezatáhnu a doufám, že ještě měsíc to nějak utajím.... a prsa mám tak o dvě čísla větší....
@vendelinka08 prsa tak o číslo větší (nestěžuju si), břicho po ránu ještě jakš takš,ale večer jsem jak v pátém měsíci.

Ahoj, tak my máme po UTZ ve 13. týdnu - vše v pořádku, šijove projasnění atd. Už se na něj/ní moc těším 💙