Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@vendelinka08 já beru to co holky-plínky, vlhčený ubrousky, pár jednorázových podložek a přibalila jsem každýmu 3 overalky, kdyby ty nemocniční byly nic moc. A z kosmetiky chci koupit Bepanten a vezmu krém na mazání od sebamed a od nich mám i krém na opruzeniny, to je vše 😊
@levandulina Uplne to same jsem mela i ja kolem 26tt a zacala jsem se mazat kokosovym olejem a za 2dny to zmizlo a ted mam krasne hladke a jemne brisko!!!!!
@stef9328 Děkuji za radu. Kokosak mám doma, tak vyzkouším.
Jů, a ty už jsi krásně nachystaná na miminko. Musím s tím už taky pohnout 😀
holky, je možné, že mě z ničeho nic začne bolet kotník? Už asi blázním, ale prostě se člověk přece nemůže jen tak vzbudit a najednou skoro ani nedošlápnout na nohu :-/ Bolí do už druhý den a pořád ne a ne to rozchodit. Je to divný. Přitom žádný úraz neproběhl, ani s tím na pohled nic nemám, jen bolí při došlápnutí. Vím, že mi tu nebudete vynášet diagnozy, ale nějak to nechápu. Navíc na rentgen stejně nesmíme, tak nevím, jestli s tím vůbec chodit za doktorem :-/
@maryoneta může být podle mě třeba i "jen" přetížený - přeci jen změna váhy, těžiště atd. může udělat své.
Btw kdyby to bylo nutné rentgen kotníku udělají. Já jsem v minulém těhotenství blbě upadla v 36tt a měla jsem nastipnute zápěstí.... Ale jelikož na pohled a omak rozsah zranění nepoznali, rentgen po konzultaci s porodnici dělali - jen ten kousek ruky a dali mi vestu
@lotta1234 to je nádherné oblečení 😍
@nikolspace Tak já jsem třeba na takové káry 🙂 Také máme podobný, taky z druhé ruky, ale tedy ten Váš se mi líbí ještě více 🙂
@nikolspace vypada sk skvele
@lalusheee a nebudes mit problem s fusakem do sportaku? Ta tyc uprostred? A do tasky dole se asi dostanes jen zepredu? Jinak muj styl to teda vubec neni, obecne se mi kocarky stokke vubec nelibej, to uz bych si za ty penize radsi zaplatila to bugaboo, ale samozrejme kazdy ma jiny vkus 🙂 a tak je to spravne 🙂
@nikolspace vypada pekne 🙂 a je podle me nanejvys prakticky 🙂 jediny co, tak ja mela problem s ovladatelnosti, kdyz nejsou otocna predni kola, ale to je asi hodne o zvyku 🙂
@dzogobela my jsme právě otočná kola nechtěli, nám naopak právě ty přišly problémový co se týká ovladatelnosti 😊😁 ale jak říkáš, jde hlavně o zvyk
@dzogobela na ten Stokke je special fusak..s rozstrihem mezi nohama. Kamaradka ho mela...pro me je to pouze designovy kocar se kterym bych se nezkamaradila. Ale kazdemu vyhovuje neco jineho.
@nikolspace vypada moc pekne....
Zitra jdu na mereni male...posledni utz. Kocarek mam doma..zitra si ho zkusim osahat..vyzkousim atd...dnes jsem pokracovala v premistovani veci..jeste musim par veci poresit.
@vendelinka08 pak dejte vedet kolik ma odhad kg😊. Ja jdu v pondeli a to uz zaciname monitorovat, takze uz budu chodit kazdy tyden do porodu 😱 uz se to neskutecne blizi
Jinak hlásím po dnešní kontrole ve 34+4 2200g, tak vypadá, že by mohl mít stejnou míru jako starší sestřička, prý něco přes 3kg tak to by šlo😊a za 14 dní už kontrola v porodnici, tak jsem zvědavá co nám řeknou, jestli nechávají přenášet i po císaři, páč se bojim, že se zase nebude nic dít jako minule..
Dnes kontrola 36tt a první ozvy+streptokok.
Vše v pořádku. Mala odhad 2660g. Zase to vypadá na hubenou a dlouhou holčičku 🤗
Něco říkala o jednom cm, tak třeba bude tento porod rychlejší. Ale že nemám počítat že ještě porodim. To mi říkala taky před rokem a něco a porodila jsem o 5dni drive🤗

To u nás se to zlepšilo. Ze začátku syn o miminku nechtěl ani slyšet (jsou mu 3,5). Teď jsme skládali postýlku a sám přišel a dával do ní plyšáky pro sestřičku 🙂 Je mi jasné,že nějaká forma žárlení proběhne,ale už se toho tak nebojím.... A starší dcery jsou úplně v pohodě,jsou už velké,tak to neřeší 🙂