icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

alnaa
29. led 2019

To u nás se to zlepšilo. Ze začátku syn o miminku nechtěl ani slyšet (jsou mu 3,5). Teď jsme skládali postýlku a sám přišel a dával do ní plyšáky pro sestřičku 🙂 Je mi jasné,že nějaká forma žárlení proběhne,ale už se toho tak nebojím.... A starší dcery jsou úplně v pohodě,jsou už velké,tak to neřeší 🙂

petratra
29. led 2019

@vendelinka08 já beru to co holky-plínky, vlhčený ubrousky, pár jednorázových podložek a přibalila jsem každýmu 3 overalky, kdyby ty nemocniční byly nic moc. A z kosmetiky chci koupit Bepanten a vezmu krém na mazání od sebamed a od nich mám i krém na opruzeniny, to je vše 😊

levandulina
29. led 2019

Holky, nemáte zkušenost? Udělala se mi taková červená vyrážka na břiše a prsou a svědí to. Tak nevím, jestli to něčím namazat, nebo naopak nechat být. ..

stef9328
Autor odpověď smazal
stef9328
29. led 2019

@levandulina Uplne to same jsem mela i ja kolem 26tt a zacala jsem se mazat kokosovym olejem a za 2dny to zmizlo a ted mam krasne hladke a jemne brisko!!!!!

levandulina
29. led 2019

@stef9328 Děkuji za radu. Kokosak mám doma, tak vyzkouším.
Jů, a ty už jsi krásně nachystaná na miminko. Musím s tím už taky pohnout 😀

mialagia
29. led 2019

@vladusa85 jj to znám..taky chce krmit, nechce se sama oblékat..a začala si cucat prsty což nikdy nedělala ani neměla dudlík..😌

mialagia
29. led 2019

@stef9328 já chci ten outfit co nejmíň vrstev hlavně po minulé zkušenosti..jen overal a kombinéza..dcera nám řvala jak tur celou dobu co jsem jí navlikala na cestu domů, do toho mě se dělalo z toho řevu špatně a bolelo břicho po císaři..😬

stef9328
29. led 2019

@mialagia tak dekuji za radu, dcera je prave letni tak ta mela kratky rukav na odchod domu a uplne vpohode,ale taky je horkokrevni, nikdy se nesmi prikryt, vzdy musi byt jen lehce oblecena

lotta1234
29. led 2019

Pridavam nas outfit na odchod z porodnice + deka 🙂

maryoneta
29. led 2019

holky, je možné, že mě z ničeho nic začne bolet kotník? Už asi blázním, ale prostě se člověk přece nemůže jen tak vzbudit a najednou skoro ani nedošlápnout na nohu :-/ Bolí do už druhý den a pořád ne a ne to rozchodit. Je to divný. Přitom žádný úraz neproběhl, ani s tím na pohled nic nemám, jen bolí při došlápnutí. Vím, že mi tu nebudete vynášet diagnozy, ale nějak to nechápu. Navíc na rentgen stejně nesmíme, tak nevím, jestli s tím vůbec chodit za doktorem :-/

dmiska
29. led 2019

@maryoneta může být podle mě třeba i "jen" přetížený - přeci jen změna váhy, těžiště atd. může udělat své.
Btw kdyby to bylo nutné rentgen kotníku udělají. Já jsem v minulém těhotenství blbě upadla v 36tt a měla jsem nastipnute zápěstí.... Ale jelikož na pohled a omak rozsah zranění nepoznali, rentgen po konzultaci s porodnici dělali - jen ten kousek ruky a dali mi vestu

jana_kaisi
29. led 2019

@lotta1234 to je nádherné oblečení 😍

stef9328
29. led 2019

@lotta1234 jee ten samy setik mame ve vetsi velikosti akorad v holcicim 😊krasne!

lalusheee
29. led 2019

Tak po dlouhym vahani mame objednano 😍 Stokke xplory V6.

nikolspace
29. led 2019

My nemáme takovou luxusní káru, jak tady dost často píšete vy 😁 ..ale chtěla jsem takový ten trochu retro spodek a velkou korbu. Jo a je z druhé ruky 🤗 ale milujeme ho 😍

kreatura
29. led 2019

@nikolspace Tak já jsem třeba na takové káry 🙂 Také máme podobný, taky z druhé ruky, ale tedy ten Váš se mi líbí ještě více 🙂

martinka8338
29. led 2019

@nikolspace vypada sk skvele

dzogobela
autor
29. led 2019

@lalusheee a nebudes mit problem s fusakem do sportaku? Ta tyc uprostred? A do tasky dole se asi dostanes jen zepredu? Jinak muj styl to teda vubec neni, obecne se mi kocarky stokke vubec nelibej, to uz bych si za ty penize radsi zaplatila to bugaboo, ale samozrejme kazdy ma jiny vkus 🙂 a tak je to spravne 🙂

dzogobela
autor
29. led 2019

@nikolspace vypada pekne 🙂 a je podle me nanejvys prakticky 🙂 jediny co, tak ja mela problem s ovladatelnosti, kdyz nejsou otocna predni kola, ale to je asi hodne o zvyku 🙂

nikolspace
29. led 2019

@dzogobela my jsme právě otočná kola nechtěli, nám naopak právě ty přišly problémový co se týká ovladatelnosti 😊😁 ale jak říkáš, jde hlavně o zvyk

vendelinka08
29. led 2019

@dzogobela na ten Stokke je special fusak..s rozstrihem mezi nohama. Kamaradka ho mela...pro me je to pouze designovy kocar se kterym bych se nezkamaradila. Ale kazdemu vyhovuje neco jineho.

vendelinka08
29. led 2019

@nikolspace vypada moc pekne....

vendelinka08
29. led 2019

Zitra jdu na mereni male...posledni utz. Kocarek mam doma..zitra si ho zkusim osahat..vyzkousim atd...dnes jsem pokracovala v premistovani veci..jeste musim par veci poresit.

stef9328
29. led 2019

@vendelinka08 pak dejte vedet kolik ma odhad kg😊. Ja jdu v pondeli a to uz zaciname monitorovat, takze uz budu chodit kazdy tyden do porodu 😱 uz se to neskutecne blizi

mialagia
29. led 2019

@stef9328 naše taky, i v noci se furt odkopava a věčně si sundava ponožky.. 😏

mialagia
29. led 2019

@maryoneta představ si, že mě se teď stalo o vikendu to samé, z ničeho nic pravý kotník..ale pak jsem šla delší procházku, nějak jsem na to zapomněla a přešlo to, hned do 2.dne ok..tak nevim co to bylo, taky si nevybavuju žádný úraz nic.. 🤔

mialagia
29. led 2019

Jinak hlásím po dnešní kontrole ve 34+4 2200g, tak vypadá, že by mohl mít stejnou míru jako starší sestřička, prý něco přes 3kg tak to by šlo😊a za 14 dní už kontrola v porodnici, tak jsem zvědavá co nám řeknou, jestli nechávají přenášet i po císaři, páč se bojim, že se zase nebude nic dít jako minule..

vjercik
30. led 2019

Dnes kontrola 36tt a první ozvy+streptokok.
Vše v pořádku. Mala odhad 2660g. Zase to vypadá na hubenou a dlouhou holčičku 🤗
Něco říkala o jednom cm, tak třeba bude tento porod rychlejší. Ale že nemám počítat že ještě porodim. To mi říkala taky před rokem a něco a porodila jsem o 5dni drive🤗

lalusheee
30. led 2019

@dzogobela s fusakem neni problem . To je vyzkoušené 😊 a chapu. Je jasny každý ma jinej styl. Me se bugaboo nelibi protoze je kocarek hrozne nízko . Takze tak. Ja zase bych nekoupila kocar z druhe ruky uz po někom . Každá sme jiná no 👍

Strana