Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@vendelinka08 mě čeká kontrola zítra, tak jsem taky zvědavá, jak prcci vyrostli..
Jinak já od Vánoc už chodím na kontroly rovnou do porodnice, ale na monitory zatím ještě ne, to půjdu asi až příště.
Já byla na kontrole v pondělí 32+0 a prcek váží 2066g doktor říkal že to je zcela v pořádku a za 14 dní mě ekaji první monitory tak se už těším no a pak to už uteče jako voda 😊
@baruda najuzasnejsi su !!!!! Jeden je uz uplne odpojeny a krmis ho sama ?? A co ten druhy ako pribera ??
@babikadaska ještě není odpojený.....včera se vztekal,tak si to všechno vytahl,tak jsem toho využila :D druhý teď pár dní nepapal,měl problémy s bříškem,ale už je to dobrý a už zase ji......teď by měl vážit kolem 1100 a Honzík má už 1500
@kreatura mě zase moje doktorka i doktor co se s ní střídá oba furt zdůrazňují, že přirozenému porodu nic nebrání, že vše ok a malý připraven..ale že v porodnici budou možná spíš chtít císaře..jinak opravdu jaks myslím psala mi moje mudr potvrdila, že už i někdy vyvolávají porod i po císaři..mno ale do toho bych já asi nešla..tak jsem zvědavá co v ty porodnici, u nás tam musí být první prohlídka v poradně v 36.tt a pak možná budu ještě chodit ke svojí mudr na monitory podle toho co řeknou..
@kreatura @mialagia tak on ten týden, kdy nechají rodit, závisí hodně i na velikosti dítěte. Rozhodně je fajn ptát se v porodnici, kde člověk bude rodit. Vyvolání porodu po císaři je v pohodě a dělá se - jen je to holt asi trošku více "crncání" s rodičkou a musí se opatrně a musí se to hlídat a možná se to i musí umět, aby to šlo. Držím pěsti, ať vám to vyjde.
@merope díky jsi hodná, u mě tedy i to vyvolávání 1.porodu bylo velmi opatrné a co jsem slyšela jinde, tak to naštěstí na mě nezkoušeli, asi ví proč a jak to může dopadnout..mě jen zaváděli každý den tu tabletku dovnitř, pak ten 2.den teda 1 ráno a 2.v poledne a když se nic nedělo, tak 3.den ráno už řekli císař..ale možná to bylo i tím, že malá dost spala, tak pak i ty monitory se jim už moc nelíbily, dávali mi kapačku s glukozou jestli jí to vzbudí, což na chvíli jo, ale pak zas nic, i jsem tam tančila a dělala dřepy na monitoru..tak oni pak nevědí a jsou nervózní jestli třeba ta placenta a dítě je fakt ok..
Tak jsem byla na poslednim utz a mala ma 1930g ve 32tt. Tak snad bude ze vsech nejmensi...ale mam dojem ze kluci meli take tak nejak. Ja mam posledni dobou strasnou chut na sladke a porad bych jedla...jo..a je hlavickou dolu.
Ted koukam do tehu prukazky a napsal mi 32+1 tzn uz 33tt? Takze dle velikosti odpovida o tyden vice...tak se mi to blizi jeste rychleji. No..mam co delat 😆. Zitra jdu na gyndu na kontrolu.
@vendelinka08 ano 32+1 znamena 33tt.
@vendelinka08 pridek se do skupinky breznovek, kdyz si das v profilu termin porodu, tak te to tam hodi. Ted zrovna nedavno se tam resily vahy 🙂 ja mela ve 32+1 odhad 1690 g 🙂
@vendelinka08 teda, pokud uz tam nejsi 🙂
Tak dnesni kontrola v poradku...pribrala jsem dalsi dve kila..jako vzdy...
Holky..rada bych koupila tu ergonomickou vanicku...ale nevim kde se podivat. U nas maji pouze ty klasicke.
Taky mám za sebou kontrolu a prcci mají kolem 1800g a to jsem dnes 34+1. Čekala jsem, že budou i větší, ale tak hlavně že přibírají.

@mialagia Tak podle mého doktora ( hrozný Matěj 😀 ), mě dýl jak do 38 tt. nenechají ( a to už se bavil o plánovaném císaři ), ve čtvrtek jdu k němu na kontrolu ( to budu 36 + 0 ) a pak mám ještě kontrolu za 2 týdny a pak až prý mě dá do nemocnice s tím, že jestli chci rodit přirozeně, mám si to v nemocnici domluvit dříve ( jdu v pátek když mají otevřeno pro rodičky se poptat tady u nás, kdyžtak to mám domluvené v Ústí, kdyby tady s tím byl nějáký problém) , no a císařák mám jít plánovat kolem 37tt. tak já fakt nevím a v 38tt. mám jít za ním na kontrolu, tak jsem debil já, nebo on 😀 😀
Třeba nechápu, proč mě do té nemocnice už neposlal, když má s přirozeným porodem takový problém... Se na mě díval, jak kdyby mě chtěl minimálně probodnout když jsem se bránila, že císař nechci 😀