Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@baruda tak to mas dobry....😊
@kreatura jo tak ja obrecela, kdyz jsem se vratila, nebyla sestavena postylka, bordel jak v tanku, protoze u nas prespali i nejaky slaviči a jako bonus do cesrstve povlecenych posteli si vzal manzel psa, krizence labradora a pelucha cely rok jak blazen, tak ze to jsem to taky orvala😀😀😀a druhy den mela prijit doktorka. Manzel s tim proste nepocital, ze nas pusti takhle brzo. Ale mame ted moznost vse napravit😀 Jinak kam se stehujete a do noveho baracku? A dalsi prcek byl planovany? My bydlime take v baracku, ale je to teda trochu zricenina, no ceka nas proste komplet rozsahla rekonstrukce a pocitam, ze to mame tak min na 10 let, manzel si dela vse sam. Do toho prvni dite, ted druhy na ceste a nic se moc nehybe. Ale zvykla jsem si a bydlet se tu da. Ted jsme resili kolaudaci pristavby, zitra jde na katastr a potom za financnikem a meli bychom dosta jeste uver a z toho bychom chteli udelat fasadu a strechu, tak snad to klapne vse. A to uz by sam vse nedelal a nekdo by mu pomohl a holt bychom nejakou tu praci zaplatili. Jinak obdivuju to hackovani, siti a tak. To ja vubec neumim. Tak ze ve volnem case chci cist, mam tu 2 knihy o vychove a jeste si chci koupit sourozenci bez rivality, protoze s nasim Vasikem to bude opravdu tezky a chci byt propravena, on je hrozny zarlivec uz ted a je nevyzpytatelny, tak ze opravdu to bude orisek. No a jinak me ceka 2 roky studovani. Sice maturitu mam, ale budu si dodelavat jeste jednu na ucitelku ve skolce. 8. 9. jdu prvne. Je to jen jedna sobota v mesici, ale jsem zvedava, jak to potom stejne skloubim s mimcem, asi ho budu mit sebou v nositku nebo nevim.
@mysek Téda, tak to máš také krásně nabité 🙂 No my máme taky starší, který musíme kompletně předělat, je tam koupelna, WC, ale kuchyně tam třeba není a tak, a máme s tím moc plánů na změny, takže budeme bydlet tak jak se bude dát 🙂 Nejdůležitější stejně je to, že tam budeme mít zahradu, kam kluky vypustíme a pohoda, už teď, když tam stěhujeme věci, si krásně hrají s autama a sbírají klacky a tak, takže pohoda, ještě jim dáme ven pískoviště a o dětech nebudu vědět 😀
Jinak tohle je starší chata, ale vhodná k celoročnímu bydlení, je to kousek za Prahou, protože manžel pracuje a spočítali jsme si, že tu dobu co chce tady pracovat tu chatu máme dávno zaplacenou a nemusíme vyhazovat peníze z okna za nájem....
Hlavně budu moct mít zahrát, slepičky, křepelky, králíky a protože je pozemek akorátní tak jednu kozu, na krávu pozemek hold není no 🙂
No a do budoucna chceme něco většího a tam chceme mít i více zvířátek a tak... 🙂
Školu jsem si také dodělávala, ale vysokou, nakonec jsem toho stejně nechala, protože mi v práci nedali volno na studium a neměla jsem splněnou absenci, takže než mě vyhodili, odešla jsem dobrovolně 🙂 ( To bylo ještě před klukama ).
Miminko bylo plánované a i kluci byli plánovaní, ale tedy né, že budou dva :D Měla to být jedna holčička, máme dva kluky, tak na po druhé se snad zadařilo 😀
Knížky mám také moc ráda, ty čtu před spaním, teď čtu povinnosti rodičů, je to super knížka a tedy je tam i křesťanský podtext - né každý to má rád, ale je zajímavá... 🙂
No jinak teď mi bylo 25 a děti jsem právě chtěla už teď i když nejsme 100% zařízení, no co, děti uživíme, spát mají kde, jíst mají co, obléct si také mají co a zbytek se postupně vyřeší 🙂
Až mě bude 35 oni budou mít skoro 11 a budou to pomocníci k nezaplacení ( alespoň si je tak maluju 😀 )
Tak dneska první odběry na screening. Jsem 9+1 a 24.9 jdeme na druhé pokračování screeningu na ultrazvuk. Zjistila jsem se musím jist často, pidi porce ale často a není mi špatně. Jinak se zatím necítím jako těhotná 🤣 až na ty občasný nevolnosti.. Sex je každý den a muž je ze mě prej hotovej jak mám velký kozy 🤣 mám udělané silikony větší trojky noo..ted už to jsou čtyřky.. Protože jsou mi všechny podprdy už malý 🙈
Tak ja se priznam..ze na sex ted jaksi nemam chut...manzel asi trpi...ale on je pri chuti porad..jinak prsa mam ted prave jak kdybych si ty silikony nechala udelat...me se v tehu vzdy hned zvetsila o dve cisla 😀😀😀. Zato po kojeni..no co uz..je to proste dan.ale me to nevadi.
Jinak kdyz jim tak nejak pravidelne..tak take dobry..ted ujizdim na hroznech..ty jim porad...ale na zeleninu moc chut nemam..potrebuji ted jakoby vyraznejsi chute..kysele a ostrejsi...
Jo a tak jak jsem byla ujela na coko a sladke..tak nic...nemam na to vubec chut..ale verim..ze se mi brzy vrati..i na kafe..to bych si take dala...ale chut zadna..
@lalusheee ja uz se toho screeningu nemuzu dockat..ale musim jeste do 20.9...hlavne at jsou vysledky v poradku...prece jen mi to bude kazit vek...no ale uvidime.
@vendelinka08 ja na sex taky nemam chut. Jsem rada, ze ziju nebo takhle chut by byla, ale premluvit se k nejaky akci a malej ted zase ponocuje, tak ze manzel jde stejne spat driv. Nastesti on je teda take porad unaveny a liny, tak ze jemu to asi ted vyhovuje. Ale prvni tehotenstvi jsem teda byla potom nadrzena, ze to bylo neunosny. Jinak prsa takovy chaby mekky 2😂proste vykojeny no, ale nejak hnusny to neni😀
@vendelinka08 to mam stejne, hrozny taky jim, mam domaci od babi.
@mysek u prvniho jsem take nemela m9c chut..u druheho zase porad a ted zase utlum...ale to je i tim.ze me je spise divne vecer..takze jsem rada ze zalezu a spim...
@mysek ja prsa nejak neresim..ale chlap je z toho hotovy...😀😀😀
@mysek Tak budu moc držet palce na studium!! 🙂 Já si dodělávala Ing. - pak už i při práci, s dětmi a letos jsem právě úspěšně zakončila 🙂 Bavilo mě to, ale jsem ráda, že už je hotovo - Adrianka nastupuje za týden do 1. třídy, Fanoušek mění školku a do toho 3. těhotenství + chtěla bych pracovat alespoň do ledna, pokud to půjde, takže jsem fakt ráda, že jsem si to nerozkládala ten poslední rok.
Jinak nějaké ty tipy ohledně snížení rivality mezi sourozenci budu nejspíš také potřebovat! Skřítci byli poměrně brzy po sobě a Adrianka je v tomhle úžasná. Pro Fanouška už to ale bude trošku oříšek 🙂 bude mu 5 až se třetí narodí a sice se těší, ale..........🙂) Také pořád říká, že chce další sestřičku, myslím, že problém žárlení by nastal víc kdyby to byl právě ten chlapeček........
Ted jsem cetla cerstvou zkusenost z Rakovniku a zavidim. Pani, co tam ted rodila bude psat pochvalu, zaroven stiznost na sestinedeli. Mela jen proskrtany informovany souhlas co si nepreje a doplneno s tim co si preje.😉
@everyone
@lalusheee moc krasny kocarky, kolik tak stoji? My mame po Vasovi takko laret a je super, byla jsem spokojena, jen jedina nevyhoda pristup dole do kose, jinak super, velka korba a dlouho vydrzi. Koupila jsem ho uz pouzity, pani ho mela jako novy, pouzivany hrozne malo, protoze mela dite dost nemocny a kdyz potom zacal chodit, v kocarku uz byt nechtel. Koupila jsem ho za 3500 a byla jsem fakt spokojena, ze byl jak novy. Zato ted. Mame tu silenou cestu, sama dira, nemame chodniky a budou nam delat kanalizaci. Vubec nema smysl kupovat novy. Ale budu vam to zavidet, protoze to je na tom to nejhezci se pysnit tim kocarkem. Ale planuju i nosit, ale i kocarkovat.😊 Mam uz prave koupeny krasny nositko usite z satku od narozeni a pak mam druhe po Vasovi, ktere je od pul roku. Na neco to bylo fajn a super pomocnik. Satek je asi pohodlnejsi, ale ja si nejsem jista, jestli bych zvladla to vazani, ale kdovi, treba poridim i satek az to budu mit vyzkouseny.
@lalusheee My si tady u baracku vystačíme s našim ,,starým” spolehlivým Takkem 🙂 na spinkani na terase a když budou chtít Adrianka s Fanouškem povozit venku, stačí. Já hodně nosila - šátek, manduca a víc jsem pak využila až sportak, když byli těžší (s myma 48 kg se po roce už pronesli :D)
Kočárky z odkazu jsou pěkný!! I ty barvicky 😍
Jinak mě se z těch značek kočárku hodně líbí Camarelo ;)
Priznam se ze co se tyce kocarku tak jsem uplne zoufala...ja jen vim..ze sportak chci tak aby sel otocit smerem ke me...protoze oba dva kluci se po me tocili a vylezali..takze jsem pak mela sportak quiny..ktery se uz nevyrabi...byl obrovsky...lehky..otocny...nataceci kola a obrovsky kos...bohuzel dnes uz k nesehnani...
A urcite mi nebude vadit..kdyz sezenu neco z druhe ruky...prece jen uz je to treti mimco...a hlavne kocarek betu spise jako prakticky...jasne ze se mi musi libit...ale nikdy jsem neresila design...svagrova mela joolz...a i kdyz asi jako pro nektete super..pro me totalni propadak...kluci by se mi tam fakt nevesli...

@baruda No, jako zase s mírou 😀 Léto ano, ale tak do 30 °C 😀 Více ne, díky 😀 😀 😀