Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@aliishaa tak to mas pravdu, blbe jsem to napsala, nekdy to opravdu uplbe tak samo nejde a chce to vic bojovat, pokud to ta zena opravdu chce a mas muj obdiv. Ja prave na zacatku uplne spravny nemela a musela jsem je potom sama hledat. Po pravde ja se nesetkala zatim v realu s zadnou dobrou radou a podporou ohledne kojeni, tak ze jsem to psala jak to ja vidim a jakou mam zkusenost. Uz v porodnici nesmyslne vazeni pred a po kojeni, staci to podle me jednou, 2x, od doktorky jestli se muze prepit, tak muze, dalsi blbost a jak mi blinkal, tak jsem mu radsi hlidala cas, aby nevypil moc, tak ze jsem ho na zacatku nechtene trapila hlady a take mi min pribral. Do toho dudlik, tak ze v 5 nesicich bojkot, odmital prso a tak mesic jsme s tim bojovali a ja mu az nekdy nutila, za ten mesic pribral jen 100 g, nastesti to nikdo neresil, misto dr byl zastup a ta byla zaslepena svym monologem o ockovani a prikrmama, ze to vubec nepostrehla. Mamka poradila no tak das flasku no. V 10 mesicich me diky zubum tak kousal, ze jsem myslela, ze mam po bradavkach, jestli tim, ze parkrat dostal kapsicku, to dost kazi taky kojeni nebo diky tomu dudliku a nebo jen kvuli tem zubum? No sam se potom bal a tyden se kojil jen na spani a po tydnu to bylo poprvi, kdy jsem z brekem premyslela, ze dame UM, kdyz prso nechce a on se nakojil, potom jsem mu jeste rikala, ze navidi ze kousne a ze to zvladneme. Dr poradila dat rano UM, to se mi nejvic zrovna vzdy kojil, tak mi to prislo blbost, na gynde mi dr udelal prednasku a jak mam kojeni ukoncit, ze uz je vsezravec a ze jsem svuj ukol splnila. Bylo mu 10 mesicu. Kdyby vedel, ze kojim jeste ted a tehotna...Mela jsem pasovy opar, kdyz malymu byli 2 roky, byla jsem u svy dr a ze mi da leky a potom rikam no akorat ze kojim, tak ona uplne nasrana a ze okamzite prestat kojit, psala to do karty div neprotrhla papir a do kdy chci jako kojit a vzdyt uz je velkej ne, kolik mu je? Tak ze se vubec neresila moje lecba, ale kojeni a ja odchazela nakonec bez leku. Pri tom spousta leku je slucitelna s kojenim, to uz ted take vim. Jediny kdo me podporoval a vzdy ujistoval je manzel. Kdyz jsem mela ve 3 nesicich prazdna prsa najednou, protoze se ustalila laktace a on mi ujistoval, ze mliko mam, aniz by o tom neco vedel. Tak ze ja ty informace spravny od zacatku nemela. A ty predstavy na zacatku, ze prece nebudu mit dite porad na prsu, nejsem jeho dudlik, tak ze jen po 3 hodinach a jeste mel na to chudak vymezeny cas. No a jak se to vse zmenilo.☺ neni to stredobod vesmiru, ale pro me to bylo hrozne lecivy.
Casto sa tu objavuju rozne problemy s bolestou, neuvazujete nad cvicenim pre tehotne? Akurat zajtra idem na skusobnu lekciu, tak som zvedava 🙂 Nejake skusenosti?
mně bolí taky docela dost v bedrech, hlavně, když ležím na zádech, pak se nemůžu ani zvednout a když něco dělám a sem u toho trochu ohnutá.
Jinak ke mě dochází další etapa únavy, cca měsíc to bylo OK,měla sem vcelku dost energie a tedka už to zase na mě padá a pořád bych spala....máte to taky tak někdo?
@veverka.terka Já sem taky dost unavená, hlavně ráno to je pro mě nejhorší když musím vstát do práce :D a spat jdu někdy i kolem 19 h. ...
A jak spíte holky? V pohodě? Já teď špatně spím.. Nemůžu usnout.. Budim se v noci.. A v práci jsem ko. 😔 Už 4 noc.
@lalusheee tak to já teda se spaním nemám problém, kdykoliv lehnu, tak jsem schopná do 10 minut být tuhá, v noci, ve dne, kdykoliv....je fakt, že když to protahnu odpoledne, tak večer nemůžu zabrat, ale ráno se nemůžu probrat :D zkus třeba meduňový čaj, ten sem pila, když jsem měla problémy se spaním.......nevím teda, jestli se teď může, ale asi jo
Ahoj tak mame po screeningu 🙂 jsme 12+3 59 mm hodnoty máme dobré říkal pan Dr ..a krev snad taky dopadne dobře ...miminko bylo vzhůru tak jsme si ho s přítelem užili 🙂 pohlaví doktor říkal tady ho vidite a ukázal na monitoru ale co to je nevíme říkal já tak nevím a usmál se ..asi si nebyl jistý tak radši neříkal 🙂 tak snad příště
Ja mela problemy se spanim pred tehu, ted mrtvola, ale presto naspim diky malymu tak 5-6 hodin, nekdy dohanim s nim pres den a jsem teda z toho taky unavena. Jinak me zada neboli vubec, za to bricho pri namaze. No a boli me hlava obcas, ale migrenu jsem mela zatim jednou.
Tak utz v poradku...vysledky krve budou vecer a termin porodu se mi posunul na 31.3. Ale ja vzdy rodila pred terminem...takze to cekam name narozky. Jinak pohlavi jsme zkoumaly s pi Dr. A zatim to vypada na holcicku...ale zatim s tim moc nepocitam..prece jen to jeste neni tak poznat...i kdyz jak najela ke konci..tak rika ze asi fakt holka. Jinak je tam podoba na brachy.

@mar_tyna mně v minulém těhotenství bolely hlavně v noci a pomáhalo na to spát na boku a dát si polštářek mezi kolena... Fakt úleva