icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

vendelinka08
20. zář 2018

@everyone nam take hrbolek nesmeroval nahoru..

vendelinka08
20. zář 2018

@hribek tak to mame stejne..me se termin take posunul o 3 dny..na 31.3.

vendelinka08
20. zář 2018

@viencze ja vzdy myslela ze vidim pupecni snuru a v obou pripadech to byl pindik...ale ja fakt nic nepoznam 😊

vendelinka08
20. zář 2018

Na tehotenske cviceni se urcite chystam..asi az jak prestanu chodit do prace..no nebo spise jak to omezim..asi od rijna. Zatim jsme to rodine nerekli a nerada bych tam nekoho potkala..kdo me zna atd...rafa bych to tento vikend rekla klukum..nebo max pristi tyden..jak bude mit Vasik svatek....jeste uvidime..ale uz jim to chci rict. Vasa na me vcera kouka..tedy na bricho a rika..ze mam velke svaly..no nevim nevim..kde videl svaly na tom vypouklem brichu.

hribek
20. zář 2018

@viencze jj tak to bych tipovala na holku😉

hribek
20. zář 2018

@vendelinka08 👍bylas v prenatalu v brne?

vendelinka08
20. zář 2018

@hribek jojo..na 9hod

viencze
20. zář 2018

@hribek uviidime my tajně doufáme v kluka 🙂

mysek
20. zář 2018

Ja chci hrozne holku. Byl by to splneny sen. Ale mluvim o nem v muzskym rode a mam i takovy tuseni, ale presto taky doufame v holku.

hribek
20. zář 2018

@vendelinka08 je tak to sme se mozna videly ja tam byla na 8:40😉

vendelinka08
20. zář 2018

@hribek ja tam byla tak v 9.10 ve 3tim patre...u Dr. Hrabalkove...myslim ze Bartošova byla vedle...bylas tam s manzelem?

vendelinka08
20. zář 2018

To jsme se tam musely videt..ani jsme to nevedely

hribek
20. zář 2018

@vendelinka08 aha tak ja byla hned v prvnim. Bartosova byla primo naproti recepci, u ni jsem byla, ta byla super. Pred chvili volali ze vysledky ok jen jeden hormon je vyssi ale ze doporucuje jen tripple test a utz ve 20tt

vendelinka08
20. zář 2018

@hribek tak mi take volala a rikala ze jako pk..ale ze uz patrim vzhlefem veku do rizikove skupiny y jdu na genetiku..coz mi bylo receno uz predem ze to tak bude...ja stejne vetim..ze dite je zdrave..a vadi mi ze statisticky uz jsem jaksi rizikova...a ze to pak resi takto a nejlepe zaplatit drahr testy nebo jit na plodovku..to je jasne..ze mi to nabidnou...no..jde prece o to..jak vydelavat na tehotnych. Utz mam v poradku a to je pro me take dulezite...

vendelinka08
20. zář 2018

@hribek ja to jeste nemam ve vysledcich..tsk se na to pak podivam...

everyone
20. zář 2018

@vendelinka08 jo ja vim, ze je to asi blbost :D jen me zajima jestli to treba nekdo tipne 🙂

vendelinka08
20. zář 2018

@hribek na plodovku nepujdu...to je riziko..a uvidim jak mi ten vysledek vysel. Jako vylozene spatne mi vysledky nevysly...jen jsem uz proste stara 😆

hribek
20. zář 2018

@vendelinka08 ja sem taky stara, 36, vysledky tam taky nemam, sem zvedava.... ja sem po ivf, embryo sme geneticky meli vysetreny, ale byla tam mozaika nejaka ale geenticka rikala ze je mozne ze je to jen artefakt mereni ta hodnota byla nizka. a ted i dr bartosova mi rekla ze na tu moji mozaiku nema smysl platit ty drahy testy pac zrovna ten chromozom na nich nevysetruji, ze by to zvladla zjistit plodovka. ale uvidim co mi rekne moje gyndarka

vendelinka08
20. zář 2018

@hribek tak to jo..to je tedy fakt veda!! 8.10.jdu na konzultaci...mam na to jako starena narok...ja jako chapu..ze ted jspu moznosti ruznych vysetreni atd...ale ty ceny se mi zdaji jako masakralni. Jinak pred 7 lety nic takoveho nebylo...pouze utz a krev..no..jak rikam uvidime co nam doporuci. Ale je jasne ze manzel bude pro neinvazivni test.

lalusheee
20. zář 2018

@viencze mě říkala doktorka (protože jsem taky zdravotník) že pohlaví se pozná dle kostniho výběžku.. Jako ta kostička nad pipkou. Pokud je výběžek dolů je to holka pokud nahoru, tak roste pinďour. Ale sama to nepoznám 😂 takže bych to stejně neuhadla.

lalusheee
20. zář 2018

@hribek jee super. Já mám zatím 31.3. Ale v pondělí ještě upřesní screening

lalusheee
20. zář 2018

@vendelinka08 krásný. Termín jako já. Zatím mám teda. Uvidíme po screeningu.

vendelinka08
20. zář 2018

@lalusheee to mi dnes take rikala Dr..ze vybezek u holek jde dolu a u kluku nahoru. Tak zatim to u nas vypada na holcicku

lalusheee
20. zář 2018

@vendelinka08 jeee krásný. Já chci taky moc moc děvčátko ❤️ a něco mi říká že to bude.. Od začátku hladin bříško a říkám ona.. Tak snad 🍀

vendelinka08
20. zář 2018

Tak mam riziko 1:123 z krve a kombinovane 1:245...takze 8.10.nas ceka genetika kvuli veku...

vendelinka08
20. zář 2018

Sly byste v tomto pripade na ten neinvazivni test za 12tis?

everyone
20. zář 2018

@vendelinka08 s vysledkem na tom nejsme bohuzel o moc lip. O testu budu uvazovat az podle toho, jak mi dopadnou tripple testy. Ale v tomto pripade bych na penize fakt nehledela, test je spolehlivy a budete mit jistotu 🙂

vendelinka08
20. zář 2018

@everyone je sice spolehlivy..ale take neni na 100%. Nejde tady o penize...me spise mrzi to...kdyz ctu i zpetne diskuze...ze vysly jeste horsi vysledky a ve finale byly vsechny deti zdrave..pokud uz nebyl spatny i utz...to je prave to..ze tu krev muze cokoli ovlivnit. Pak je akorat stres. Plodovka je 100% a zjisti vice...ale zase rizikova. Co kdyz i ty vysledky z krve vyjdou spatne a clovek musi jit na plodovku a tam bude vse ok. Ach jo...cim vice testovani nekdy ...tim horsi. Ja verim tomu ze ma zdrave mimco...uvidim co mi reknou na te genetice. Take se lecim na stitnou zlazu..a verim ze to muze take ovlivnit. U kluku jsem mela super vysledky...ale take jsem nemela rizikovy vek a byla jsem zdrava

vendelinka08
20. zář 2018

@everyone a jak to vyslo tobe? To hcg?

vendelinka08
20. zář 2018

Procitam i starsi diskuze a nestacim se divit jak to vychazi a jak to nakonec opravdu je.

Strana