Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@michaela_2 jeee dekuji...ano..tak proto vsechny ty testy...myslite ze kdyz se to nezjistovalo..rodilo se s DS vice deti..nebo je to i tim ze jsme uz starsi matky a drive mamy rodily v 18ti a mely deti zdrave
@vendelinka08 Já slyšela, že ty tripple testy vychází právě hodně často falešně pozitivně ☹ ale osobní zkušenost s nimi nemám, jen po tom co jsem si o nich zjišťovala, bych asi zrovna do nich nešla..........a jj asi okolo toho 16. týdne
Jinak s tím věkem těžko říct, postižené děti se rodily i dříve. Ale z vlastní zkušenosti říkám, že to první těhotenství ve 21 letech a druhé o rok později, jsem zvládala podstatně lépe co se fyzické stránky týče, než teď ve 29 😀 Ale taky musím říct, že teď se navzdory tomu zase daleko víc těším 🙂) Každý věk má svoje prostě....
@michaela_2 jojo..ja u obou zehu byla akcni celou dobu...vse jsem zvladala..nemela jsem unavu a nic...jenze ted to bylo jine...nebylo mi moc dobre..a unava strasna a myslim ze vek u me take hraje roli. Me do ted moc nedochazelo ze mimco cekam..jeste jsme to nerekli..takze jakoby nic. Ale uz to zacinam vice vnimat a tesit se...i kdyz se i bojim abych to po 7dmi letech zase zvladla.
@janabene251 Holky, nás je.... :-/
@aliishaa je no... Ale nezoufej v lednu jsem o to přišla a teď jsem opět těhotná a zatím to vypadá dobře 😉
@aliishaa jo no ja taky ne a potkalo me to 6x z toho 4x revize, pak jako posledni moznost byla jeste hloubkova imunologie v praze a tam nasli deficit. takze picham fraxiparin a jeste imunoglobulin a snad uz to zvladneme, 1.meta zdolana ted jeste ty dalsi. Vim jak je to narocny, chce to cas, zamerit se na neco me vetsinou pomohl sport.... pak uz to bylo lepsi a lepsi a uz sem se i na tehule zvladla divat. po 4., 5. a 6.zamlklym tehotenstvi uz sem byla jako robot, pobrecela sem si a tesila se az to bude zamnou abych se mohla znovu nastartovat...
@hribek 😮 6x? to te obdivuju. držím palce ať ti to teď vše dopadne
@janabene251 diky ale neni co obdivovat, toto je posledni pokus a snad uz vyjde jinak uz s tehotnenim koncim a radeji adopci. manzel by to zkousel i dal ale neuvedomuje si ze pokud pominu fyzicky zasah do tela je nejhorsi psychika pri kazde kontrole nervy jestli bude srdicko nebo ne... ted na screeningu sem na neho nechte prenesla nervy z toho jestli je vse ok tak byl chudak tak zelenej a snad pochopil co prozivam....fyzicka bolest je to nejmensi...
ale je to snad za nama a bude urcite lip 🙂
@aliishaa podstoupila jsem revizi vloni v srpnu...strasne jsem se bala...vadil mi ten pocit bezmoci na sale..ale sestricky byly strasne hodne. Pak jsem se potrebovala proste vybrecet. Byla jsem rada kdyz to bylo za mnou...fyzicky jsem byla brzy ok...ale psychicky dlouho ne. Drz se...bude to dobre...
Jeee tak dneska sem si krásně zacvičila, pěkně shyby, kliky, dřepy.. Prckovi se to líbilo asi, řádil samý bublinky v břiše a cítím se moc dobře.
@hribek já to prodělala jednou a rekla jsem si, že ještě jeden pokus a když to nevyjde, tak pak už ne. U manžela jsem se po potratu s pochopením moc nesetkala, pořád mi říkal že to nebylo ještě ani dítě...takže to období bylo náročné, ale jak píšeš snad už je to za náma...
@janabene251 ja si to po kazdym taky rikala ale vzdycky me to nahlodalo ale ted vim ze uz je to naposledy a snad to toho prcka zene dal.... uvidime snad dojdeme az k tomu porodu a bude zdravy mimco
@janabene251 Moc gratuluju a držím palce, ať se narodí zdravé miminko :-*. Je super slyšet, že se tak rychle zadařilo. I když teď si to reálně ještě představit nedovedu.
@hribek Ty jsi neskutečně silná, že jsi to zvládla! Škoda, že ty příčiny se začínají zkoumat, až když se to nepodaří víckrát za sebou. Teď už to určitě vyjde, když je to podchycené. Budu na tebe myslet!
@eviicka No na tohle riziko mě mimo jiné taky upozorňovali. Ona to bude moje první operace, tak jsem o to víc nervózní. Měla bych to mít jinak stejně - operace začne ve 14 h a v 16 h už mě má vyzvednout manžel... Taky jsi dostala předtím tabletku? Mám tam být v poledne na zavedení a pak tam čekat do těch dvou hodin s kontrakcemi, než se na to půjde :-/.
@vendelinka08 Děkuju, u mě byl ten přístup doktorů atd. naštěstí taky moc lidský, tak to bylo o to lehčí...
@aliishaa děkuji. Také budu držet palce ať ti vše dobře dopadne. Jinak po zákroku doporučuji pit kontryhelovy čaj.
@janabene251 Děkuju 🙂.
Holky tak já mám rýmu jak trám. V lékárně mi doporučili jen mořskou vodu. A kýchám to je děs. Máte nějaký rady jak se vykurýrovat? V krku mě moc nebolí spíš ho cítím jen lehce ale ta rýma..

@vjercik a ty tripple testy se delaji az v 16tt? Nikdy mi je nedelali..ale ted si je asi necham udelat...i kdyz take nevychazi uplne presne, ze? Ja cele dopoledne nekde litala a ted jsem hodinu spala jako drevo...jsem ko. Vcera to Brno..to me take dalo zabrat. Manzel ma dnes narozky a chci mu to tady jeste pripravit..s klukama mu poprejeme dnes...tak musim sebrat vsechny sve sily.