Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@nikolspace krásná maminka
@vendelinka08 mam to za sebou. Vubec to neboli, delal mi to pan doktor Vlasin, byl uplne skvely. Porad na me mluvil, aby mi odvedl pozornost. Celkove tam vsichni byli naprosto super. Zaplatili jsme si ten rychlejší test, vysledky budou dnes vecer, tak jeste me i manzelovi nabirali krev. Celkove to trvalo tak 40 minut vcetne konzultace, ultrazvuku i samotneho odberu.
@alnaa super...diky moc za info. Take si chci zaplatit ten rychlejsi..st vim jeste ten den vysledky. A jak se citis? Jak dlouho mas byt v klidovem rezimu?
No ja vubec nevim jestli se mnou manzel pojede. Vasika si nechali v nemocnici...a chteji pustit az v pondeli i kdyz mu nic neni..nastesti. tak doufam ze pujdou uz zitra...pokud by ho pustili az v pondeli..tak bych musela jet sama..manzel je tam s nim...
@alnaa to je super..ze je to tak rychle...
@vendelinka08 Rekli mi, at odpocivam cely vikend, ze je lepsi spis lezet nez sedet, at brisko nestlacuju. A jeste mi doporucili 3xdenne 2 tabl. magneska po dobu 1 tydne a pak ubrat na 3x1 do vybrani baleni. Ono by asi bylo lepsi mit nejaky doprovod sebou, snad ti Vasika pusti domu, hned bys mela o starost min. Oni te pusti hned za 10 minut po odebrani. Jinak je mi dobre, jen jsem trochu unavena, ale spis to bude po psychické strance.
@alnaa tak to jo...jsem rada ze to neboli...a budu cely tyden doma...gyndar mi vzhledem k fyzicke praci doporucit byt cely tyden doma. Tak budu. No..chtela jsem sit a vyuzit chvile doma...tak to budu asi delat v pololeze...verim ze vysledky budou v poradku. Manzel ma prave domluvene volno na pondeli..tak v nejhorsim tam Vasa zustane jednu noc sam a vyzvedne ho babicka. Nejak se to bude muset udelat. Jeste ze ty babicky mame...fakt jsem za ne vdecna. Ale asi ho pusti uz zitra nebo v nedeli.
@alnaa a budes vedet rovnou i pohlavi? To bych byla rada kdyby se to uz potvrdilo...at vim co uz muzu koupit.
Rikal doktor ze uz za 3 tydny bych mohla citit pohyby...tak kez by..uz se na to tesim.
Me pohlavi ted rekl doktor Vlasin, i do papíru mi napsal, ze je to holcicka. Jinak nevim, kdy to z te plodovky daji vedet, jestli jeste dneska nebo az za tech 14 dnu,ale nechala jsem si to taky udelat. Jeste nevolali, tak zacinam byt nervozni.
@vendelinka08 je dobre, ze kdyz tak babicka pomuze. Je asi opravdu lepsi, kdyz s tebou manzel pojede. Nevim, mozna ta rychlejsi verze jde udelat i bez krve tatinka.. Byla jsem trochu vyjukana, tak jsem se ani neptala. Jen se jeste ptali, jestli chce byt manzel u toho, jestli to zvladne... ZVLÁDL 🙂 A opravdu to neboli, to cekani je horsi....
@alnaa
@vendelinka08 holky držte se a dejte vědět jak jste dopadly, myslím na vás.
Holky, nase malicka je ZDRAVA!!! Pred chvilkou volali vysledky....
@vendelinka08 Drzim palecky,at je to taky dobre....
@alnaa tak to je uzasna zprava!!!!!! moc gratuluji...a ted si to muzes uzivat.
@vendelinka08 dekujuuu. Budu na tebe myslet
@alnaa jeste jsem se chtela zeptat kolik presne se priplaci za to urychleni vysledku...diky
@vendelinka08 stoji to 1950 Kč. Pro me osobne je ta vysledna zprava jeste vecer k nezaplaceni 🙂 Ale reknou ti, jen jestli ma Downa nebo ne, zbytek je az za tech 14 dnu. My jsme to ale presne kvuli tomu dělali. Pak je v nabidce jeste jeden rychly test, myslim za cca 3500 a ten je i na vic vad.
@alnaa dekuji..take to budu chtit vedet jeste ten den...
Tak jsem se divala na kocarky a musim rict ze to pro me bude hodne tezke nejaky vybrat. Asi si koupim jen hluboky a vajicko a sportak az potom. Uvidime...cetla jsem si clanek ohledne vyvoji pohyboveho aparatu ditete...a neco na tom je. Proste ty kocarky co nejdou do lehu a dite je tam stale se skcenyma nohama jsou k nicemu. No..mam vysoke naroky na kocar a take zkusenosti co potrebuji aby mi alespon zrochu vyhovoval. Kez by nekdy nekdo vyrobil dokonaly kocar.
@vendelinka08 myslim si, že dneska už jde do úplného lehu většina sporťáku, možná jen u těch designovek ne ;)
Taky koukam po kocarkach a zatim jsem si nevybrala. Libi se mi Moon, ale potrebuju aby byl odpruzeny a to on asi moc neni....
A co říkáte na Britax b motion 4 plus nemáte někdo zkušenost?
@janabene251 spousta lidí si ho chválí. My jsme koupili bazarový jen kvůli dovolené a nás klasický sporťák z kombinace nám tedy celkově vyhovuje víc až na horší skladnost a vyssi váhu
@dmiska to jo..ale ja jeste chci aby se dal otocit proti smeru jizdy...a tech moc neni.
@janabene251 kamarádka má a je spokojena.
U předchozího kočárku(trojkombinace) jsem vůbec nepoužila sporťák byl těžký, špatně skladný a manipulovatelný.Proto teď hledám něco, co nevyuziju jen první půl rok a pak mi bude trojkombinace k ničemu a řešila bych další nákup sporťáku. U britaxu mi přijde, že když koupím trojkombinaci tak vyuziju i sporťák...dost ho vidím ve městě a i v dtestu obstál a cena je taky přijatelná. Jeste se na něj dojedu podívat a uvidím
@vjercik děkuji 😉
@vendelinka08 Proti směru jde myslím britax smile 2

Holky..mate pekna briska....😆😆