Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@vendelinka08 On to není jen jeden let, ale právěže dva + cesta na a z letiště - přímé lety tam nelétají.
@hribek Noční bohužel není - to bylo první, na co jsem koukala. Jet na noc, to bych asi rovnou řekla, že jedu.
Ale začínám být tedy přesvědčená, že to půjde. Ráno z Prahy do Norimberku a jak se mi bude chtít, tak potom procházka a dál vlakem a případně na přestupu další procházka 🙂. Díky moc za reakce.
tak my máme dnešní kontrolu taky úspěšně za sebou. lásky se tam k sobě krásně tulili. a prý to druhý vážně vypadá na naší vysněnou Anežku. To jsem hrozně ráda, apsoň nebudu muset hledat nikoho, kdo by pak v porodnici vyměnil holčičku za kluka :D :D ještě mi dělala nějaká vyšetření kvůli případnému předčasnému porodu. 8.11. na druhý screening a pak cukrovka :D
@merope me letani vyhovuje vice...ale zalezi na tobe...citila bych se i na vlak....
Holky tvrdne vam brisko? berete magnezko?
Jinak, co se týká pohybu, je to hodně individuální. V prvním těhotenství jsem měla placentu na přední straně, začala jsem cítit pohyby kolem 20. týdne a dlouho to bylo jen takové jemňoučké "praskání bublinek". Teď podruhé od 17. týdne a rovnou celkem jasne, teď ve 22. týdnu už to jsou poradne stouchance. Vliv ma určité i to, že jsem hubená a zůstal mi po prvním porodu trochu rozestup, vtecj místech cítím i vidím pohyby nejvýrazněji
Tak už je to tu. Roztahuje se mi pánev nebo co, jak se patří. I když jsem v pohybu, jako ergoterapeut jo mám momentálně víc než dost, cítím kyčle, esíčka,pubickou kost i kostrč:-/ na poslední kontrole 16. Myslím to bylo jsem to říkala že cítím esíčka a kyčel, a ona jo to ještě ucítíte tu pubickou kost. A taky jo. Jakmile chvilku sedím nebo ležím nějak blbě nebo dlouho tak to trvá než to rozchodim 😂😂😂
Si připadám jak v 80.
Jinak maličký sebou šíje. Občas i dost zřetelně:+)
Občas to břicho tvrdne ale beru magnesium.
Možná se to tu už řešilo, když bych nastoupila 8tydnu předem na mateřskou dovolenou tedy 1. Ledna jestli se mi načte nějaká dovolená?
@hribek taky me vzdycky potrapila tak na 3 dny, je to zvlastni. Je to asi nejak tema hormonama. To musim mit vzdy mokry hadr na hlave a prezit to. No my jsme uz tyden nemocny, zenet dutin, kasel. Ale nejvic me trapi ty plice, ze nevim co mi je a nic se nedeje. V pondeli jdu k doktorce a bude mi brat krev a vytery a asi uz potom jedine rentgen plic. Uz se to tahne 2 mesice a bojim se, aby to miminku neublizilo. Lecby se zatim taky zdraham i tomu rentgenu. Beru tu lichorerisnice, ale je bez alkoholu a neni z pupenu, tak ze je asi slabsi. Nekdo tu psal, ze uz chce porod, ze si to tehu neuziva, ja uz snad taky. Do toho nam zlobi Vasik, chodi spat dlouho, je neunavny, ale jak je nemocny, nechodime ven, tak je to horsi.
Holky omlouvam se za spam. Nechcete nekdo aniball? Je uplne novy, nepouzity ani nerozbaleny. Kvuli predcasnemu porodu jsem nestihla zacit s treninkem... Jako bonus bych pridala Saloos olej na masaz hraze (taktez nepouzity). Cena 1000 Kc vc. postovneho.
nikdy bych neřekla, jak bude složité vybírat postýlky.....buď jsou i ty nejjednodušší předražené nebo neodpovídají mým představám :D :D už jsem asi na 10 eshopu, po 100 strkam věci do košíku a stále nevim, jstli jo nebo ne :D. ještě, že už toho vybírání moc nebude :D
@dzogobela no já měla představu, ale chtěla jsem k ní šuplík a všude k tomu ty šuplíky měli hrozně drahý......já chtěla hlavně úplně jednoduchou a dávat 2000 za pár šprušlí se mi nechtělo, tuplem, když potřebuji dvě :D :D už mam ale naštěstí objednáno, tak už s tim nic neudělam :D

@merope ve 20tt bych se takovéhle cesty nebala, to ještě nehrozí ani nějaké výraznější otekani... A přestupy jsou v tomhle na jednu stranu výhodou, že se člověk protáhne. Spozsta lidí jezdí takovou dálku třeba i za rodinou a dá se...
Co se týká únavy, melo by se to spíš zlepšit, 2. semestr je i z tohohle pohledu pro cestování ideální.
No a konference bych se nebála, to je časově podobne jako by v práci + jít třeba večer na nějakou společenskou akci
Samozřejmě záleží zejména na tobě a na tom, jak se cítíš. Já jsem aktuálně 22tt a jela bych klidně.
No a co se týká konference s mimcem - já si to dovedu představit možná až teď s dvouletou, dříve ne. Neužila bych si to ani já, ani dítě, ani kdybych měla s sebou posilu... Rozhodně bych využila možnost jet ještě sama ;)