Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@vendelinka08 něco zítra,něco za 14 dní a kompletní mi přijdou až za 3 týdny.....nejlepší varianty jsou,že má malýho píndika nebo větší klitoris.....ale prohlížel mimco fakt strašně dlouho,byli jsme tam asi 45 minut a z toho třetinu času strávil tím,že se snažil přijít na to,co to je a co tomu je.....za 14 dní jdu k nim na kontrolu.....odpovídá 19+5 a je o 70g menší než to druhé,tak pořád věřím v to,že to nemá ještě dovyvinute......
Holky po plodovce,co volají za výsledky druhý den,když normálně ty výsledky trvají 2 týdny?
@baruda já si druhý den volala a řekli nám ty tři základní syndromy - Downův, Edwardsův a Patersonuv syndrom. Za dva týdny byly kompletní. Pak jsme si ještě nechali dovysetrit nějaké kostní anomálie, protože malá byla o dva týdny menší. Báli se,aby nebyla liliput. Nic z toho se neprokázalo. Hooodne odpočívej,ani z myčky jsem neuklizela a opravdu min.tri dny jsem jen ležela. Pak jsem si hodila klidový režim.
@kacka214 tak tohle jsou zrovna věci,ktery nám "nehrozí"....ach jo,to bude úžasných 14 dni....to jestli sem doteď nepribrala ani kilo,spíš naopak,tak teď tomu opět moc nedám teda .....už se cpu zmrzlinou,a zítra budu pololezet,jako doteď každý pracovní den....a v sobotu mě manžel hodí k našim a budu ležet tam....teď chci být sama
@baruda ted musis hlavne verit ze to bude dobre...ale chapu te. Ja mam z druheho utz takevitr...porad si rikam..hlavne at je miminko zdrave a v poradku...
At ziji tehu rifle..kiupula jsem na vinted z druhe ruky a super..jeste objednam jedny...hlavne pohodli...
@baruda už jsem to našla 🙂 jmenuje se to trochu jinak,tak proto sem to nemohla najít.
@vendelinka08 vzhledem k tomu,že bylo vše v pořádku,tak jsem se hrozně těšila......ale jak jsem tak četla popisy těch třech syndromu,tak mi nepřišlo,že by to měl jeden z nich být....všechny ostatní hodnoty byly v pořádku a v normě.jen je asi o 5 dní mladší a o 70g lehčí.....můj vnitřní pocit je dobrý,tak uvidíme zitra
@baruda kamaradka cekala dvojcatka holky...a jedna byla vzdy o dost mensi nez druha...s tim bych se tolik netrapila..i to pohlavi...kolikrat doktori nevi ani kdyz je tam jedno...ja jsem zvedava na pristi ct. Ted uz odpocivam..cely den jsem sila ozdoby...pak jsem si byla koupit novou velikou podprsenku a pak jeste v praci...ted uz tady jen funim.
@vendelinka08 tak to já se válím celé dny.....pracuju z domu,tak u toho ležím :D a pak když potřebuju něco udělat,tak jsem po dvou hodinách absolutně ko :D.....já taky doufám v to,že mu tam jen něco překáželo a že to špatně viděl :D
@vendelinka08 já myslím, že u dojčat je to normální, že je jedno menší, mně doktor taky řekl, že kluk je o trošku větší,ale že to nevadí,že to tak bývá. A já sama jsem z dojčat a taky jsem byla o 300g větší než brácha 😊
@stef9328 tak za 3 tydny na tom budu stejne. V 18tt temer nic a ted uz pekne leze...no svaly a deloha jsou uz prece jen pruznejsi...😊
@vendelinka08 hmmm vinted je moja srdcovka, uz mam odtial dvoje tehotenske rifle 🙂
Holky,můžu jakýkoliv oční kapky nebo musí být zase nějaký spesl? Strašně me svědí oko,až bych si ho rozskrabala.
@baruda ja myslim ze ocni kapky jsou lokalni a ze se mohou jakykoli...ale ja bych to az tak nehrotila...leky ano ale kapky ne...
@lotta1234 jojo..take si budu brat jeste jedny na stridacku....
@vendelinka08 no tohle jsem si právě myslela i o fastum gelu a paní v lékárně mě skoro seřvala, že to je horší, jak kdybych si dala ibalgin.....tak jsem jen chtěla vědět, jestli s tim někdo nemá zkušenot.......
jinak holky, už jsem drobet klidnější, manžel poslal včerejší zprávu kamarádce a ta řiká, že jak v případě zvětšeného klitorisu tak kongenitalní adrenalní hyperplazii se dá normálně žít a že když nám vyšly dobře první testy, tak je i předpoklad mentálního postižení hodně malý..... stále teda čekám na ty první výsledky z plodovky, jestli se vyloučí down a podobně, ale i selskym rozumem......když měla obě mimča při prvním screnningu předpoklad Downa 1: víc jak 8000, tak je to teď taky málo pravděpodobné ne? Navíc ty další dva syndromy by taky už odhalili nebo ne?
@baruda vidis..tak to clovek ani nevi co si dat...mrkni se na netu...ohledne tech kapek do oci...tam najdes vse. Jinak nevim..me doktorka po te plodovce rikala ze by to na utz bylo videt a nebo prave az pak u toho druheho utz...takze budu zase klidnejsi..kdyz utz dopadne dobre. Jde o to..ze ten druhy screening odhali dalsi mozne vyvojove vady.....ktere asi nejdou ve 12tt jeste videt...at uz srdecni nebo jine. No..je fakt..ze kdyz jsem byla poprve i podruhe tehotna tak jsem byla uplne v klidu a nic jsem si nepripoustela...to az ted a clovek se pak jen stresuje. Ja si myslim ze ti to dobre dopadne.
tak mi akorát volali z genetiky, už 20 minut tu bulim štěstím jak želva, žádný ze syndromů se nepotvrdil a i klasické chromozomální vyšetření je v pořádku. Pravděpodobnost, že bude vše ok je 95% a prý to budou obá kluci....ještě teda musí prozkoumat jednotlivé chromozomy, ale muselo by se jednat o nějakou abnormalitu nebo o něco málo častého......holky, i kdyby to byl slon, mě je to jedno, hlavně, že to bude v pořádku.

@baruda kdy to reknou vysledky? Protoze to cekani je fakt na palici....