Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@baruda to bylo drama....super ze je vse v poradku!!!! Podstatne je opravdu to ze jsou to kluci jako buci a jsou zdravi!!!! Clovek si pak uvedomi...ze to pohlavi je fakt nepodstatne. Jsem moc rada ze mas dobre zpravy.
@alnaa ještě zkoumají ty jednotlivý chromozomy, protože se jim to druhý pohlaví 100% nezdálo, al e to by už nemělo být nic hroznýho
@vendelinka08 to teda bylo drama, už nikdy víc, tohle mi stačilo, hodinu sem brečela štěstím, i když dokud nebudu mít zprávu v ruce, tak tomu neuvěřim
@baruda krásná zpráva. musí to být šílenáááá úleva😍
@veverka.terka hodinu sem brečela štěstím......ale úplně se uleví,až budu mít v ruce kompletní výsledky.....
Ono by v podstatě jen stačilo,kdyby ti doktoři s námi mluvili jinak....mají říct,nelíbí se nám tam tohle a tohle,může to způsobit tohle a tamto a pro dítě to znamená následující a prostě rozebrat každou variantu....tohle by se mělo trochu změnit :(
@baruda jj, přístup lékařů je někdy zvláštní a jednají někdy s člověkem jak s kusem hadru☹
@veverka.terka pořád všude píšou,že se nemáš stresovat,ale když ti řeknou tohle,tak co čekají? Mají prostě říct,co se může stát,co s tím jde dělat,co to znamená pro dítě hned po porodu a co v pozdějším věku
@mysek bylo to děsný.....manžel řek,že už další dítě dělat nikdy nebude,za tohle nám stačilo.vcera mě při tom odběru držel za ruku a úplně se chudák klepal
@baruda Ani nemluv, já jsem byla taky na infarkt, když na mě doktor po telefonu blafal hned o potratu a tak... a přitom jsme tam šli jen proto, že na UZ od mojí doktorky to bylo špatně vidět, tak pro jistotu a to on nenechal si vymluvit a mluvil jen o tom nejhorším ... 🙂
Zbytečný stres 🙂
Ale hlavně, že je všechno v pořádku 🙂
Jinak já když jsem zjistila, že budeme mít dvojčátka ( hned 1. UZ ) tak jsem prvně chtěla holčičky, pak, že alespoň jednu holčičku a nakonec jsem šťastná, že to jsou dva kluci 🙂 Krásně si vyhrají a jsou spokojeni s vláčky a traktory 🙂
Jsem zvědavá až všichni 3 ( i s holčičkou co čekáme teď ) budou větší a budou se dohadovat nad pohádkama, jestli barbie, nebo traktor 😀
@kreatura ja jsem strasne rada ze mame stejne pohlavi..kluky..maji stejne zajmy...jsou to kamosi..rozumi si..hraji spolu fotbal..proste maji stejne mozky...i kdyz se dokazi porvat..tak se maji radi a je to uzasne..jsou to i mazlici. A ted do tretice holcicka...tak to bude jejich princezna.
@vendelinka08 naši kluci budou mít ještě o půl roku staršího bratrance,takže až se sejdou u babi,tak to bude krásna demoliční četa :D
@baruda jojo..fakt je to super....uvidis sama ze to bude skvele..
@vendelinka08 Jojo, já jsem taky za ně moc ráda a i když jim budou teprve dva roky, tak už teď bez sebe ani krok 🙂 Dneska si odpoledne vlezli do jedné postýlky ( Takže mi dnes ukázali, že už ji přelezou 😀 ) a spinkali zase spolu, jako miminka 🙂
Také doufám, že budou brát naší holčičku jako sestru o kterou se musí starat a kterou musí chránit 🙂 Už teď mi pusinkují břicho a hladího, když ráno ležíme v posteli - sami si říkají ať " vystrčím " pupek 😀
Stejně mi vrtá hlavou,jak ten náš pes mohl poznat,že to budou dva kluci....manžel se jí tak před měsícem ptal,jestli to budou dva kluci nebo holka a kluk....tak vždycky,když řek dva kluci,tak jo olizla a když řekl holka kluk,tak koukala.....zkoušeli jsme to několikrát a vždy jsme to střídali,aby to neměla naučený a vždy manžela olizla,když řekl,že to budou dva kluci :D
@kreatura jo, u nás když se sejdeme se všemi dětmi od svagrovych, tak je z toho 9clenna banda 7 kluků a 2 holčiček ve věku 2-8 let 😂😂 manžel má 3 sestry a všechny už mají děti 🙂 Náš březnový skřítek bude pro jeho rodiče vnouče číslo 10 🙈
@baruda docitam až teď a dikybohu už rovnou i s těmi výsledky!! To musela ze srdíčka spadnout přímo skála viď 😘 jesteze tak! Pekne Vás doktor postrasil ......
@michaela_2 jojo,bylo to děsný.....nejhorší snad máme za sebou a maximálně jen něco malého a relativně v pohodě řešitelného.oddechnu si až za 14 dní,až budu mít výsledky v ruce
@baruda to je mazec s tím pejskem! 😃 co mate za plemeno??
@michaela_2 dvouletou krizenku staforda s rotwailerem :D takový postelový rozmazlený miminko
@baruda 💙

@dzogobela bože mě se tak ulevilo