icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

harleta
15. pro 2018

@fiedlermonika ja myslim, ze klidne dej fotecku, urcite jsme vsechny zvedave, na ten krasny uzlicek ;)

alnaa
15. pro 2018

@fiedlermonika Veliká gratulece,preji hooooodne zdravíčka, at malicka všechno dožene. Fotecky klidne dej, urcite je krasna 😍. V kterem tydnu jsi byla? Moc drzim palecky 😊

vendelinka08
15. pro 2018

@fiedlermonika klidne dej foto...urcite je nadherna i kdyz je malinka....a verim..ze to bude velka bojovnice...rodila jsi normalne nebo cisarem? Jak dlouho budete v nemocnici?

petratra
15. pro 2018

@fiedlermonika moc gratuluju a ať malá roste a krásně přibývá. A v kolikátým týdnu jsi teda rodila? A fotku sem klidně dej, jestli chceš.

kacka214
15. pro 2018

@fiedlermonika to víš, že je krásná,je nejhezčí a je tvoje. ❤️ Moc držím palečky. Už jsi za ní byla? V kolikatym se narodila? A kolik vážila? Buď moc statečná, malá tě moc potřebuje. Hezky na ní mluv, případně jí čti, ať ví, že jsi tam s ní.

babikadaska
15. pro 2018

@fiedlermonika blahozelam k dcerke !!! Sestre sa pred 30 mesiacmi narodil syn v 29 tt tak ako tebe. Je uplne zdravy,mentalne aj fyzicky. Pri narodeni mal 1200g. Vela cvicili vojtovu metodu. Nekojila ho , stratila mlieko. Je pekny a zdravy. Mala bude par tyzdnov v inkubatore a urcite bude v poriadku 🙂

dzogobela
autor
15. pro 2018

@fiedlermonika ty jo, gratuluju moc a hlavne hodne zdravi!!!

everyone
15. pro 2018

@fiedlermonika at malicka rychle roste a muzete byt co nejvic spolu!! 🙂

maryoneta
15. pro 2018

@fiedlermonika taky se připojuji ke gratulacim. Zároveň držím palečky, ať jste v pořádku a ať jste co spolu doma co nejdřív to půjde 💕

kreatura
15. pro 2018

@fiedlermonika Moc gratuluji a držím palce ať je všechno v pořádku 🙂 A fotku klidně dej 🙂 Jsem na maličkou zvědavá 🙂 Kluci byli sice méně předčasně narození, ale i tak byli také krásní, nestihli se ještě v břichu skrčit, zdeformovat 🙂 A tak byli už od narození k snězení 🙂

fiedlermonika
15. pro 2018

@alnaa 28+6

fiedlermonika
15. pro 2018

@kacka214 sla sem za ní dvě hodiny po porodu měla 1230g rodila sem přirozeně ikdyž byl trošku komplikovaný tak nakonec sme to zvládli já sem se na porod těšila protože sem chtěla už malou u sebe jen sem nečekala že to bude tak brzo . Chodím za ní každé tři hodiny pomazlit se sní aspoň trošku

vendelinka08
15. pro 2018

@fiedlermonika musi to byt ted pro tebe tezke....ale vse dozene a pak uz budete spolu. Ja teprve zacnu 26tt ale i tak mam pocit ze to strasne utika...hlavne po tom 12tt..a po plodovce...tyden po tydnu utika cim dal rychleji....a nez se nadejeme budeme rodit vsechny. Dnes jsme meli oslavu synovych 7 narozenin a jsem ko...od rana chystani..uklid atd atd..takze uz lezim a zaviraji se mi oci...a zrovna davaji Milenium...mam tu trilogii strasne rada...i kdyz prvni dil mi prijde dost napinavy...holky...uz jen tyden do Vanoc....letosni predvanocni cas jde jaksi mimo me...i kdyz vse stiham..stejne je to hekticke...tento tyden maji kluci strasne moc akci ve skole...brusleni..tvoreni..kino a besidka...no je toho dost...

lotta1234
16. pro 2018

@fiedlermonika Drzte sa, verim, ze vsetko dopadne dobre 🍀
Tymto som si uvedomila, ze ako sme uz v tehotenstve daleko a ze porod moze fakt prist uz kedykolvek.

michaela_2
16. pro 2018

@fiedlermonika myslím na Vás 💙💙 a gratuluji k holčičce 😘 jak se jmenuje?

michaela_2
16. pro 2018

Holky skoda ze Stedry den není už tento týden co 🙂 je tam taková ta prava zima ❄️ Za týden má být zase 6-8 😃

ivousek89
16. pro 2018

@fiedlermonika gratuluji k holčičce 😍a přeji hlavně hrozně moc zdraví a sil vám oběma ať jste co nejdříve spolu doma

fiedlermonika
16. pro 2018

Moc vám všem holky dekuju i za srdíčka a podporu.

merope
16. pro 2018

@fiedlermonika Taky se přidávám ke gratulacím a držím pěstičky - a 1230g, to už je skoro "cvalík" - když občas vidím, jaké děti dokáží doktoři vypiplat. A hlavně že měla všechny ty léky předem a byli na ni nachystaní, tak to taky dělá hodně. Držím pěsti, ať už je jenom líp.

baruda
17. pro 2018

Tak já dnes vyfasovala antibiotika na 10 dní .... Doufám,že vy to šílené počasí snasite líp než já....přitom nikam nechodím a s nikým se nestykam :(

@fiedlermonika gratuluji k holčičce,ať je brzy s tebou a můžete jít domů

mysek
17. pro 2018

@baruda ja to mam stejne, nikam nechodim a jsem porad marod. Ale ty navstevy no, nekdo to treba nerekne, neresi, ale pro nas je to potom riziko a zatez. Ale miminka jsou alespon trosku chranena. Nam se asi jak jsme byli nemocny pridruzila laringitida, v noci s malym spatne spime, spatne se nam dycha a mame suchy kasel. A pres den uplne v pohode. Tak at je ti brzo lepe.

baruda
17. pro 2018

@mysek děkuju,vám taky brzké uzdravení....já doteď byla v pohodě,jen v prvním trimestru jsem měla větší rýmu a jinak nic....mám teda s těma antibiotiky počkat až na výsledky výtěru z krku,ale jako oproti včerejšku mi je líp.....tak uvidíme,jak to bude pokračovat.snazim se kašlat co nejmíň a konečně i trochu odkaslavam,ale mám strašně odřený nos a sipu jak po maratónu 😂😂

petratra
17. pro 2018

Holky, tak já šla dnes ke své dr. protože mě včera zlobilo břicho, hodně mě tlačilo pod prsy a nemohla jsem se ani pohnout. A dr.mě poslala pro jistotu na obilňák a ti mě poslali do bohunic, ptže neměli místo. Kapou mi do žíly magnesko a píchli mi raději i injekci s kortikoidy, kdybych náhodou rodila dřív, tak kvůli plicím prcků. Ale dřív doufám rodit nebudu, ti moji drobečci nemaji ještě ani kilo ☹

carolinca88
17. pro 2018

@petratra Drž se! Držím pěsti 🍀 Pokud nemáš velké kontrakce, nejsi otevřená a nepraskla ti voda, tak by to mohli krásně zastavit a mohly by ti i dokapat v klidu léky, tak snad se nic nerozjede 😊! Pak dej vědět jak ti je 😊

merope
17. pro 2018

@petratra Teda já jak to tady čtu, tak ač mám dubnový termín, tak si říkám, že po Novém roce jít přebírat oblečení pro mrně je fakt za 5 minut 12 🙂 (mám u ségry, ale má to v chatce vše v pytlech od 0 do 4 let věku a musím si to přebrat a říkala jsem si, že počkám, až přestanu naplno pracovat).

Držím pěsti, ať je vše ok a ať tě zase pustí domů.

stef9328
17. pro 2018

Maminky kdy by jste chteli zacit s pranim a zehlenim obleceni pro mrnousky? Zacatek brezna se opravdu blizi a klidne se muze rodit i driv....uvazuji ze na konci ledna abych uz mela vse pripravene,postylka,taska do porodnice vse. Jak vy to planujete?

dzogobela
autor
17. pro 2018

@stef9328 nejak po svatcich chci probrat obleceni po dceri, pripadne dokoupit, co bude treba. Vybrat hnizdo, skejt.... pak nejak dokoupim lekarnu a veci do porodnice. Tasku budu balit az v unoru 🙂 verim, ze driv rodit nebudu. Zehlit nebudu, vyprane je to behem chvile, aspon ten zaklad. Postylku stihne pripadne sestavit i manhzel, zatimco budu v porodnici, to neresim 🙂

merope
17. pro 2018

@stef9328 Já rodím až v dubnu a minimálně "základ" = vybavení na prvních 14 dní chci mít do konce ledna nachystané. Kór když tu čtu, jak už holky jsou v nemocnici a podobně. Já mám ale tlak těsně pod hranicí "je to špatně" a je mi přes 40. Takže veškerá indikace na to, abych mohla nečekaně skončit v nemocnici (naštěstí učím na VŠ = v lednu a únoru je hlavně zkouškové a pak mateřská).

stef9328
17. pro 2018

@dzogobela ja to mam o neco horsi, jelikoz jsem po dceri prodala kocar,tak budeme muset kupovat vse nove,samozrejme +skate. Pak jeste postylku,jelikoz tu dcerinou sestavu prodavam(budou se delat uz rovnou dvoje postele na zakazku) a hnizdecku taky bych chtela,jelikoz jsem u dcerky nemela a jakoby mi to i chybelo asi.... jinak,ja uz prebrano mam prebrano po dceri do vel.62 dal to ted resit nebudu ale jelikoz je dcerka letni miminko,tak jsem musela dokouppit overalky a body s dl.rukavem+polodupacky,coz jsemto u dcery vubec nepouzivala. A dokupovala jsem zavinovacku,po dceri uz ma panenka😁

stef9328
17. pro 2018

@merope tak to Vam verim,ze by jste rada konec ledna mela neco uz nachystane. Ale verim, ze vse dobre.dopadne a budete rodit v terminu. 👍😊

Strana