Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@baruda nemyslim si ze je to jen o mazani....mazu nejakou vazelinou...nesnesla jsem nic s vuni..a tohle je bez parfemace..krasne promaze ale neni to madtne..koupila jsem to v DM za par kacek. U predchozich tehu se mi strie neudelaly...a ted uvidim...mazu hlavne proto..ze me pak svedi kuze..jak se napina a je sucha...
Jeste me zitra rano ceka test na cukrovku...a dalsi kontrola bude v lednu. Zitra maji kluci ve skole besidku a pak hura prazdniny...tak se tesim ze se zase vyspime a nebudeme muset vstavat.
@everyone vzhledem k tomu, že jsem měla strie vždycky, tak jsem se s mířila i s tim, že je budu mít teď, mažu jen břicho, prsa a občas záda, protože mě pořád hrozně svědí, jak se to všechno napíná, ale nikde nic :D I manžel teď sám chodí a když nemažeme, tak mi to připomene :D :D
@vendelinka08 já nesnesu nic, to mam radši suchý nohy jak struhadlo, ale nenamažu se.....vadí mi, jak se pak všechno lepí a podobně. Až teď mě to donutilo se aspoň občas namazat :D Taky mě svědí kůže, hlavně na zádech, to bych se byla schopná udrbat......Tohle taky nestálo moc, asi 160Kč a mam to už určitě tři měsíce a ještě tam tak 1/3 je, takže to bylo také za hubičku :D
@alnaa Nivea..ktera mi voni..mi ted proste nevoni...takze jsem byla nucena koupit bez vune...😊
Tak uz jsem si vypila ten skvely napoj a alespon me to trochu zasytilo...a ted si budu cist...vcera jsem balila cast darku jen ke tchanovcum a trvalo mi to 2 hod a to mi pomahal manzel...a dnes me ceka dalsi varka k nasim a pak jeste domu. Ale me to bavi...jen musim takovy ten svuj klid...
@vendelinka08 já si řekla, že letos dárky zabalim do dárkových tašek, dělala jsem jen maličkosti, aby od nás pod stromečkem něco bylo, takže jsem dělala utopence, nakládané hermelíny, domácí vegetu, směs na horký cider, domácí vanilkový cukr (teda, jestli seženu vanilku) a anděly ze špalku :D, takže dárková taška bude nejlepší
@baruda ja cca od 17tt mazu vecer bi oilem a rano elasti-q .. pro dobrej pocit, ale musim rict teda, ze nekdy to rano vynecham.. zatim nemam nic, ale myslim, ze to stejne nebude o mazani. Kamaradka mazala jak diva snad trikrat denne a dva tydny pred porodem stejne bricho popraskalo.. tak uvidime 🙂
@snazilkakamilka24 je to i geneticky jestli popraská, já sem se snažila mazat s první denně a nepopraskalo a teď zapomínám ještě více a zatím taky nic a snad nic nebude .
Tak holky dnes v noci silene bolesti briska , spis horni cast zaludek a boky . Musela sem na pohotovost, celou noc sem nespala. Nastesti absolutne perfektni a ohleduplny pristup v mldoboleslavske nemocnici a nastesti vse oka , jsem 25+5 pry malo odpocinku, neco blbyho sem mohla snist a napinani delohy. Natocili me pak i koukli na cipek a nastesti vse jak ma byt. Ale byla sem teda vystresovana. To je des takhle pred svatkama.
@vendelinka08 vidis, ja ted snesu jen tu Niveu, jinak je mi ze vseho tezko nebo me boli hlava 🙂 Stejne to asi neni jen o mazani, mel by se dodrzovat pitny rezim atd... A navic k tomu ma asi i nekdo vetsi sklony. Jsem rada, ze se mi strie zatim vyhybaly, ale vyhrano jeste neni 😁
@vendelinka08 byla jsem na tom vcera, jak jsem dorazila domu, tak jsem se nemohla porad dojist a jen jsem se cpala 😁
@vjercik právě.. taky si myslím.. a moje mamka je má, tak mě to asi nemine 😀
@lalusheee to je dobre, ze je to ok. Odpocivej a poslouchej sve telo.
@vendelinka08 balila jsem darky 3 dny, vzdy po castech. Letos jsem koupila Vasikovi darky ja po domluve. Stejne mamka mu koupila jeste 3 ona. Nechtela jsem, aby toho mnel mnoho a chtela jsem neco smysluplneho a na uceni. Hra, knizka, omalovanky. A stejne nakonec bude mit asi 18 darku, je to od vsech a nedostane to najednou, ale stejne. I kdyz tam jsou i drobnosti, nic predrazenyho, tak jsem mela co balit a plus pro celou moji, manzelovu rodinu. Ale take jen, aby kazdy neco mel.
Mazani-nemazu se vubec, jestli je to dobre nevim, nemazala jsem se ani prvne. Ale mam po prvnim porodu vnejsi hemeroidy a to ted mazu a i jizvu mam mazat. Vcera jsme byli vsichni si sednou s dulou, probrat porodni prani. Plus jsem byla rano na glukoze misto toho zatezovyho testu. A jeste jsem byla na ekg do prukazky, uz mi chybi jen zubar a to jdeme pristi tyden. Jinak jak uz tady se psalo, boli me stydka kost a jsem jak po nekonecny soulozi. S Vasikem jsem to tak uplne nemela.
Diky holky. Krasne svatky vsem .
@mysek Máš nějaký dobrý tip, čím mazat ty hemeroidy? Mě před pár týdny jeden dokonce praskl a začínám trpět na zácpu, tak mažu pořád, i když jsou momentálně v klidu, ale zatím prostě olej nebo co mám doma olivový krém (co jsem původně měla na strie - ale břicho se zatím moc nenatahuje, resp. ne víc než bylo natažené, než jsem zhubla).
@mysek a glukoza je rozdilna v cem? Jen ze ti vemou krev nalacno?
Tak jsem rada ze zacina volno a kdyz slysim jak se kluci rvou...tak je budu muset zaukolovat..jinak me vytoci do vyvrtky...nesnasim to jejich rvani anasledny brek..kdyz to prezenou. Samo ze vetsinou breci ten mladsi.
No a jinak uz nikam nejedu autem..radeji vyrazim pesky...chci pak dokoupit jeste nejake potraviny...ale ne v tom chaosu..nebo az vecer. Lidi se uplne zblaznilu...asi nastane zase konec sveta.
Dnes kontrola ve 30tt, vše v pořádku a 1450g odhad, zítra 31tt. Zase bude dlouhá a hubená 😊

@baruda Ja jsem mela z pocatku cistou vazelinu a ted pouzivam kokosovy olej. Na prsa, bricho a boky jednou denne. A nemam nic, musim zaklepat