icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

stef9328
24. pro 2018

Preji vsem maminkam krasne, stastne a vesele Vanoce. 🎄😇

kacka214
24. pro 2018

@carolinca88 držte se. Přeji hodně zdraví 🍀 a sil.

merope
24. pro 2018

@carolinca88 Gratuluji k přírůstku do rodiny a ať je zdravý a dobře prospívá. A že ti klid nepomohl? Co se tak dívám na příspěvky, tak jsi mu "vybojovala" tak měsíc v bříšku a to je obdivuhodná doba.

A ostatním ať si krásně užijete svátky a hlavně velký obdiv těm, co už doma nějaké ty prcky máte - já včera hlídala tak napůl, s babičkou a dědou, 2 prcky skoro 5 a skoro 7 let a v 10 večer jsem odpadla totálně tuhá s tím, že jsem si říkala, že se ráno brzo vzbudím... zrovna snídám 9,5 hodiny spánku a možná bych si ještě dala, ale musím sbalit dárky, dovařit polívku a pomalu jet (budeme večer u sestry).

vladusa85
24. pro 2018

@carolinca88 Velká gratulace 🙂

petratra
24. pro 2018

@carolinca88 a v jakém týdnu jsi rodila? Jinak gratuluji k narození malého! Ať je zdravý a brzy všechno dožene!!

carolinca88
24. pro 2018

@stef9328 vážil 1530g a šlo to přirozeně 🙂a krásně i dýchal a plakal 🙂je to náš Vánoční zázrak ❤

carolinca88
24. pro 2018

@petratra moc děkuji 😊 mám napsáno přesně 29+4tt 😉

harleta
24. pro 2018

I ja se pridavam s vanocnim pranim. Uzijte si krasny, pohodovy a bezstarostny den s uskmevem, dobrou vecerku a co nejmin funeni 🙂 ;)

stef9328
24. pro 2018

@carolinca88 tak to uz je nadherna vaha bych rekla. Krasne, at Vam dela samou radost. Preji krasne svatky a at jste brzy s uzlickem doma.😘🎄

vjercik
24. pro 2018

@carolinca88 gratuluji, krásné🤗

vendelinka08
24. pro 2018

@carolinca88 tak to uz je krasna vaha...a Jiri je moc pekne jmeno....

vendelinka08
24. pro 2018

Pridavam foto 27tt ....jo..po veceri a plno cukrovi mi prijde obrovske...rano je takove pekne....vecer jsem jako balonek.

tereza2016h
25. pro 2018

@vendelinka08 prý balónek,podívej na mě. Já jsem 30tt a jsem jak koule

vendelinka08
25. pro 2018

@tereza2016h pry koule....no proste uz ty nase mimca nejsou uplne malinkaty....pekne nam rostou. Ale reknu ti...ze mi to posledni dobou nejak moc rychle utika. Od 2 screeningu je to mazec...ani se nenadejeme a budeme rodit. Nekdy me chytne takova nostalgie...je to moje opravdu posledni tehu.

tereza2016h
25. pro 2018

@vendelinka08 já nebudu říkat,poslední. Nikdy neříkej nikdy,ale myslím, že u dvou dětí to u nás skončí. Ani by se nevešli do pokojíčku a já chci být zase chvilku hubená 😂😂😂

vendelinka08
25. pro 2018

@tereza2016h no...kfyz jsem porodila druhe...tak jsem okamzite chtela treti..hormony se mnou cloumaly...jenze pak jsem byla na tom zdravotne zle a na treti jsem musela zapomenout. Pak prisel vek..kdy jsem to zase zacala resit...hlavne vloni kdy jsem necekane otehotnela a v 9tt musela na revizi...uprimne pro me to byl sileny rozpolceny rok..kdy jsem vnitrne resila jestli ano nebo ne...a ono se to zase vyresilo samo a jsem za to moc rada...ze to nebylo v nasi moci ale rozhodla vyssi moc...jsem stastna ze to tak je...i kdyz zacatky byly rozporuplne..hlavne manzel se s tim musel srovnat....ale on miluje nase deti nadevse. Ted uz je to super...

vendelinka08
25. pro 2018

Jak prozivate pohyby? Kdyz se mala vrti tak mam tendenci chytat ji..jakoby uchopit ty jeji boule...strasne se mi to libi...nikdy nevim co to tam zrovna ma...ale je to uzasne...

vendelinka08
25. pro 2018

@tereza2016h teri a 4 mimco fakt ne...zase takova supwr matka nejsem a muj limit byl do 40ti let

kacka214
26. pro 2018

@vendelinka08 poslední dobou se injen kocham nad hejbajicim břichem. Ale většinou přiložíme dlaň ❤️ Poslední týden jsou pohyby takové intenzivnější,ale taky nepoznám,zda je to nožička či ručička.

harleta
26. pro 2018

I ja to tak mam, prijde mi poslednich par dni, ze je o dost vetsi, jednou se protahne a mam boule na dvou stranach a je to dalko intenzivnejsi. Ale nepoznam co to je. Sranda 🙂

kreatura
26. pro 2018

@carolinca88 Moc gratuluji k chlapečkovi, krásná váha a nádherné jméno. 🙂 Držte se a ať je maličký v pořádku a můžete brzy domů 🙂

lotta1234
26. pro 2018

@carolinca88 Gratulujem k babatku a drzim palce, aby vsetko postupovalo tak, ako ma. 1,5 kg je uz valibuk! 🙂
U mna cele Vianoce v znameni tvrdnutia brucha, citim, ze mi je koza na nom na prasknutie, hlavne vecer. Magnezium pomaha, ale je to neprijemne a trocha ma to desi.
Inak pohyby su poriadne, tiez neviem, co sa prave vypucuje 😀

baruda
26. pro 2018

Jsem na tom stejně holky :D všude sama ruka nebo noha :D něco mě kope do žeber,něco lochta dole :D ...... Jinak já opět trpím :D kyčel bolí tak,až se mi z toho chce zvracet.....

a co jste našly pod stromečkem pro vaše nejmenší? My spoustu veci......hraci deky,držátka na houbičky a žínky na mytí,polštářky a obleceni

kreatura
26. pro 2018

@baruda My pro maličkou nic, spíše jsme to teprve všem oznamovali - dávali pod strome 😀
Ale potěšilo to všechny, že budeme mít brzy miminko... 🙂

Jen tedy tchýně se mě pořád ptá, jak to hodlám zvládat s klukama, když bude manžel v práci, ale toho se tedy vůbec nebojím 😀 Jo a dneska mi nedala k obědu játrové knedlíčky ☹ 😀 Ona tak celkově přebírá co mi dá a co nedá, až mě to štve 😀 Ale najedla jsem se jich včera u babičky, tak jsem stále spokojená 😀

baruda
26. pro 2018

@kreatura ty jo,to je mi tě líto,já je milují a byla jsem vzteklá,že je před Vánoci neměli,jinak jsem je dělala dneska.....a to ti je nedala,aby ti neuskodily nebo prostě nechtela?

My všem řekli,že dárky nechceme,tak dostali skoro všechno děti :D .... Už jsem jim začala prat oblečení,tak už jen čekám,až v lednu dorazí povlečení a vyzvednu fusaky a je to 🙂....

Ještě sem vlastně zvědavá,dostala jsem od manžela poukaz na těhotenský focení a pak na focení prvků a prý s jeho 100% podporou a účasti,tak jsem na to zvedava

kreatura
26. pro 2018

@baruda Ne, ona taková je, když jsem čekala kluky, tak jsem si vzala opečenější karbanátek a ona mi ho sebrala z talířku, že je moc tmavý a já bych spálené neměla ( nebyl spálený, ale dobře) a dala mi úplně nějáký světlý.... A toho je více, takže spíše jsem čekala, co příjde letos, když jim řekneme, že jsem v tom 😀

No, já nemám nic hotové a tak, ale bojím se co bude, protože když jsem se před dvěmi dny myla, tak jsem si nenahmatala čípek, prostě je dole zarovnaný ( ano jsem divná, ale já se myju i uvnitř vodou 😀 ), takže jsem zakázala mužovi sex a uvidím jak na kontrole, břicho mě bolí a tak, ale voda ještě nepraskla a ani kontrakce nějáké nemám, tak uvidím co bude, jen mě to děsí.. Jestli se mi zkrátil čípek, nebo já jsem mimo 😀

Takže asi navštívím obchod, koupím alespoň základní oblečení a látkové pleny, operu to a zbytek uvidím až pak co stihnu 🙂
No a asi začneme shánět autosedačku 😀

baruda
27. pro 2018

@kreatura mě v 6 praskla voda,tak mě vezla rychlá.tak sem dostala kortikoidy,antibiotika,něco na zastavení kontrakci a čekám na výsledky,jestli nemaji děti zanet,protože já marodila....tak je manžel naštvany,že to podelala moje doktorka,když jsem tam byla,že marodím

vendelinka08
27. pro 2018

@baruda jojky.....co ty prdolky tak spechaji na svet...drzte se..at je vse v poradku a kluci take...

lotta1234
27. pro 2018

@baruda uf, tak snad to bude dobre. Cakame info, drz sa 🍀

alnaa
27. pro 2018

@baruda drze se, snad jeste chvilku vydrzi kluci v brisku 🍀

Strana