icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

kreatura
30. pro 2018

@stef9328 Rozumím, ono to je každého volba, my jsme tedy oba ze Slezska, ale jména dáváme česká už i proto, že u synů jsem chtěla mít jednoho po dědečkovi ( Antonín ), tak už jsem si druhého nemohla dovolit pojmenovat něják jinak a tak i teď u holčičky, bych nemohla dát jiné jméno i když mé srdce plesá nad tolika jmény 🙂
Třeba i nad Tvou Sofinkou a Viktorkou - tu jsem moc chtěla ( VIki), ale u táty neprošla a ani by nám něják neseděla v rodině - Já jsem Katka a manžel je Jakub 🙂

kreatura
30. pro 2018

@alnaa No my jsme byly 4 Katky ve třídě a ve vedlejší byly další 3, takýe 7 v ročníku a byl to maras 😀 Ale sranda, proto jsem upustila od Elišky, to by byla asi plná třída 😀
A manžel mi našel, že ji klidně můžu říkat Eliško 😀

levandulina
Autor odpověď smazal
stef9328
30. pro 2018

@kreatura mate vybrane krasne jmeno! Manzel chtel dat jmeno po me,hned jsem rekla ze ne, protoze ja jsem Stefani,pak by dcera byla Sofia a druha Stefani,to by bylo moc "S" a vse skoro stejne😂😂😂to by jsme byli za vtipalci....ale kdybych se ja tak ne jmenovala dala bych Stefani urcite,kam jdu moje jmeno obdivujou 😊ale v CR neni znamo,takze asi tak.

levandulina
30. pro 2018

@baruda Gratuluji! Přeji hodně zdraví vám všem!

kreatura
30. pro 2018

@baruda Jé, to jsou broučci maličcí, přeji ať se máte všichni moc dobře a hlavně ať je všechno v pořádku! Jsou to skvělí bojovníci! 🙂
A s tím sálem to naprosto chápu, měla jsem to tak samo, večer jsem se loučila s manželem, že už jede domů a došel doktor, že jedu na sál a já, co? 😀
Od té chvíle jsem fungovala na povely a kdyby mi řekli ať jdu nahá běhat po náměstí, tak bych šla 😀

Čím dál tím více se těším až budeme mít maličkou venku, jak teď vidím, jak se to pomalu rozrozuje... 🙂 My máme ale už 31+4 a odhad necelé 2 kg, takže to už by byla větší pohádka... 🙂

Držte se!!! ❤️❤️❤️

kreatura
30. pro 2018

@stef9328 Jakto, že ne? 😀 A co film sestřička Stefani? Tu jsem žrala jako malá 😀 😀 ( Asi si ji budu muset najít na netu, už jsem to dlouho neviděla 😀 )
A děkuji moc, já jsem také spokojená, že to takhle nakonec dopadlo, manžel si dělal srandu, že když je Antonín - říká se mu Tonda, Jan - říká se mu Honza, tak, že holka nemůže být vyjímka a musí mít také jméno, kterému se říká jinak, než se píše v občance... 🙂
Jako kluka si vybral Šimon, mě se tedy více líbí Vojta, ale neprotestuji, i když jméno Šimon se mi více líbí v Biblickém pojetí - Simeon, ale zase, už by se nám to moc nehodilo 🙂

baruda
30. pro 2018

@kreatura ja se došla osprchovat,najist,pak jsem si počkala na kapacku s penicilinem a na ozvy a těšila se,jak si pustím film.....no a ono houby....klepala jsem se jak dráhy pes v zimě a přesně jak říkáš,udělala bych cokoliv.....i sem chtěla kyvnout na celkovou anestezii,ale ještě že jsem to neudělala....

merope
30. pro 2018

@baruda Gratuluji k mrňouskům, vypadají úžasně! A dýchání s menší dopomocí, to už je nádhera.

kreatura
30. pro 2018

@baruda Tak u mě naštěstí byl ještě manžel, ten den jel vlakem domů, takže kdyby byl ve vlaku, tak banán, nebyl by tam s námi... No a jak mi to řekli, tak odešli a doktorka, že ještě mě vezme na UZ, aby se podívala kde a jak děti vlastně leží... A odešla, tak já jsem stála jak kdyby mě někdo zmlátil a jen jsem řekla manželovi ať dojde za sestrou, jestli se můžu osprchovat a umýt si zuby 😀 Tak to mi dovolili a pak už jsem se na pokoj od doktorky nevrátila... 🙂
A tedy celkovou anestezii mi nenabídli, ale tu v Ostravě prý vůbec nedávají jen ve velmi vyjímečných případech... 🙂

stef9328
30. pro 2018

@kreatura Vy jste z Ostravy? a kde jste prosím Vas rodila?

kreatura
30. pro 2018

@stef9328 Teď už ne, ale jinak jsem z Třince a rodila jsem ve FNOstrava ( Poruba ), musela jsem, protože jsem šla do nemocnice v 32 tt. tak kdybych rodila, aby se o děti uměli postarat 🙂

carolinca88
30. pro 2018

@baruda Moc moc gratuluji ! Jsou krásní a určitě vše doženou, přeji štěstíčko oběma 🍀 ať jsou zdraví a dělají vám jen radost ❤

michaela_2
30. pro 2018

@baruda moc gratuluji!! Jsou to brouckove 💙💙 krasni kluci. At se daří!!

baruda
30. pro 2018

@kreatura manžel byl taky doma,volala jsem mu ať přijede a bohužel ho ke mě nepustili,tak čekal na chodbě a pak šel za dětmi......teď jsem se od nich akorát vrátila a mohla jsem je pohladit,jsou tak malinký a úžasný,tak jim tam snad zítra zvládnu donést trochu odstrikaneho.

alnaa
30. pro 2018

@kreatura presne tak. Nase Bety jsou ve tride dve a Elišky taky dve 😂

alnaa
30. pro 2018

@baruda jsou nadherni. Moc moc gratuluji a preji hodne sily a zdravi 🍀

stef9328
30. pro 2018

@kreatura a byla jste spokojena s porubou? Totiz tedkom bych chtela tam taky rodit,kdyz to zase vypada na konec panevnim, tam jsou na to pripraveni.

vjercik
30. pro 2018

@baruda kraaaasa, gratuluji. Malincí jsou silní, vše zvládnou 🤗

kreatura
30. pro 2018

@baruda To věřím a je super, že za nimi takto můžeš, já jsem první den mohla jen s manželem a druhý den, také jen s manželem.. takže mě to celkem štvalo 🙂

kreatura
30. pro 2018

@stef9328 Tak porodní oddělení bylo skvělé, na to si nelze ztěžovat, ale pak po porodu už to bylo takové horší i tím, že jsem s klukama nemohla být a psychycky jsem to celkem špatně nesla, ale jinak za zlé jim nemám nic 🙂 Jen poporodní oddělení na mě dýchalo takovou negativní atmosférou, ale zase mohlo to být tím, že já jsem byla tam a děti úplně jinde 🙂
Zkušenost s dítětem na pokoji na poporodním nemám, byla jsem pak na neonatologii a je to už 2 roky 🙂 Takže se mohl i personál vyměnit, ale co se boxů a tak týče, tak ty se mi na porodním líbily i přístup sester a lékařů 🙂

petratra
30. pro 2018

@baruda ti jsou krásní.. 😍 Moc gratuluji a přeju hlavně hodně zdravíčka! Ať vše brzy doženou!

janabene251
30. pro 2018

@baruda velká gratulace. Kluci jsou nádherní. 🍀

stef9328
30. pro 2018

@kreatura děkuji, každy z me okoli co rodil, byl spokojeny, ja rodila na fifejdach, byla jsem velmi spokojena, ale tím, že se tam nerodi koncem panevním, už mě u dalšího porodu odrazuje. 🙂

veverka.terka
30. pro 2018

@baruda moc gratuluju k chlapeckum,sou krasny a i velci,vsechno rychle dozenou a ani se nenadejete a budete vsichni doma 😉

sticker
vendelinka08
30. pro 2018

@baruda moc gratuluji...jsou uzasni...tak uz je mate na svete!!!! drzte se...

lalusheee
30. pro 2018

@baruda hlavne hodne zdravi a sily. Moc gratuluji. Jsou nadherni❤️

harleta
31. pro 2018

@baruda ted jsem se dostala, ze mrknu na diskuze a co noveho. No a ejhle krasavci uz jsou na svete 🙂 tak moc moc gratuluji a hlavne zdravicko!!! Krasne miminka 😘

kacka214
31. pro 2018

@baruda to jsou roztomiloušové. Moc držím pěsti a ať se jich drží zdraví 🍀❤️. Injekci na plíce jste stihli,tak bych snad s tím dýcháním být problém neměl být. Pochopila jsem správně, že jsi rodila císařským řezem? Obdivuji, že už jsi byla schopna jít za klukama.

baruda
31. pro 2018

@kacka214 ano,bylo to císařem....skoro 24 hodin mě nechali ležet a kontrolovali,pak mě dali na pokoj a manžel mě k nim odvezl na vozíku,tak daleko bych ještě nedosla,ale u nich jsem normálně chodila......dneska už jsem tam zvládla dojít v pohodě,jen když stojím,tak se mi blbě mluvi a hůř dýchá,ale žádná tragédie 🙂

Jinak Honzík přibral na 1040g o 10g víc než včera a Josífek má pořád 800 a ještě podporu dýchání,plíce vypadají ale oproti včerejšku mnohem líp.Jen má nějakou infekci,tak posílali vzorky na kultivaci,aby se vědělo co a jak,takže se mu hur dýchá......ráno jsem jim trochu odstrikala,tak budu ještě odpoledne pokračovat,aby měli co pít,prdelky moje

Strana