icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

merope
31. pro 2018

@baruda Jj, klasika 🙂 kdokoli po břišní operaci týden v nemocnici, měsíc doma a do lázní. Matka po císaři čtvrtý den domů z porodnice a 100% starost o děti 🙂. Ale co bychom pro ty prcky neudělali - hlavně ať ti teče mlíčko, to mateřské je hlavně pro takovéto nedonošenečky moc důležité. Josífek je ten, co mu odtekla plodovka nebo má opravdu tu nožičku menší? Že je tak maličký oproti bráchovi. Honzík už dýchá i sám? Už dneska? To je úplně nádherné!

baruda
31. pro 2018

@merope voda odtekla Honzíkovi a Josífek měl mít tu nožičku kratší.....vidíš na to jsem se ani nezeptala.je jen o 2cm menší,tak mě to ani nenapadlo se ptát...... důležité pro mě bylo,co má s tím píndikem,a to není nic hrozného.ma jen posunutý vyústění,ale to si myslím,že se ještě růstem trochu porovna a řešit to budeme případně až bude větší

Nebo aspoň si myslím,že říkala,že dýchá sám 🙂 maximálně má tu neinvazivní ventilaci nebo co to je a jak se to jmenuje 🙂

martinka8338
31. pro 2018

@baruda to ma jenik raky posunute usti a je to.kosmetická vada dle urologa a kdyz to.bude vadit taky to vyresime pozdejc

baruda
31. pro 2018

@martinka8338 přesně tak,já jsem ráda,že to není nic horšího.......než půjde do školky,tak to stejně nikdo řešit nebude ....maximálně se bojím,aby se mu tam pak děti nesmaly,ale to uvidíme časem......

martinka8338
31. pro 2018

@baruda to ja taky popravde,no rak bude curat v sede az bude vetsi tak si ho bude.umet nasmerovat sam 🙂 u nas je aj rozstep predkozky

baruda
31. pro 2018

@martinka8338 je fakt,že jsem se na tohle neptala,protože resime jiné problémy.....dneska zjistili,že má asi zápal plic a že to má nejspíš z plodovy vody,když se jí nalokal.......takže tohle budu řešit,až bude čas......myslím si,že se to růstem ještě trochu srovna.....i když to děti nemyslí spatne,dokáží tím ublížit,je třeba ho na to připravit a říkat mu,ze je třeba unikátní nebo něco takovýho....no bude to zajimavy

vladusa85
31. pro 2018

@baruda Jsou krásní, gratuluji❤

vendelinka08
31. pro 2018

@baruda ale jsou to veci...ktere se daji resit.....a s tim zapalem..dnes uz je to v pohode. Ja jsem se narodila o mesic drive a mela jsem zapal plic...mamka se mnou byla mesic v nemocnici a az odchazela se mnou domu..tak ji rekli ze jsem malem umrela..no..ale to byla jeste uplne jina doba. Skoro 40 let zpet. Ted uz je medicina uplne nekde jinde. Tak se drzte..

baruda
31. pro 2018

@vendelinka08 jo to určitě.....já vím,že to zvládne,jen já to nezvládla,když jsme tam byli na návštěvě a jemu tahali z plic krev a pořád mu klesaly hodnoty......ono je lepší občas asi nevědět a buď se to nedozvedet vůbec nebo až když je po všem.....i když se ptáme a zajímáme,ptáme se jen na to nejdůležitější......už hodinu se rozhoduju,jestli zvládnu za nimi ještě dojít sama nebo to nechám až na ráno s manzelem

vendelinka08
31. pro 2018

@baruda to chapu..je to ted tezke obdobi...ty plna hormonu...bezmoc a cekani...ale zvladnete to a bude zase dobre.

michaela_2
31. pro 2018

Mějte krásný konec a ještě krásnější začátek roku 😘 Zejména zdraví těm nejmenším, kteří už se rozhodli Silvestra oslavit spolu s námi 🙂) ✨✨✨

vendelinka08
31. pro 2018

Holky...vsem preji uspesny novy rok..hlavne zdravicko pro vsechny....ostatni prijde samo....

kacka214
1. led 2019

Přeji krásný vstup do Nového roku. Ať se nám vyplní naše přání a drobecci jsou s námi nejlépe až v termínu. Nedonosenatkum přeji hlavně to zdraví,to je pro ně to nejdůležitější.
Musím říct, že mi ale vůbec nevadilo včera nepít a dneska se mi taaaak dobře vstávalo.

vendelinka08
1. led 2019

Holky..ja teprve vstavam...nevim..co budu delat ve ctvrtek kdyz mi budik zazvoni v 6.30 a budeme vyrazet do skoly. To bude krize.

levandulina
1. led 2019

@vendelinka08 No, já nevím, co budu dělat zítra. Mám budík na 5hod. Už před sedmou musím být na diabetologii na test na cukrovku. Takže dnes od sedmi večer už nesmím nic jíst...

vendelinka08
1. led 2019

@levandulina tak to je take mazec..ve ct jdu na gyndu a to uz budu mit vysledky z cukrovky..tak verim..ze bude vse ok.

kacka214
1. led 2019

@levandulina už od sedmi? Já to měla až od devíti.

vendelinka08
1. led 2019

Ja tam take musela byt na pul 8...

vendelinka08
1. led 2019

Nevim proc...ale nemam rada Novy rok...vzdy to na me tak nejak pada...je po svatcich...kdy je to vzdy skvele..hlavne jak jsme vsichni spolu..takova pekna atmosfera...nikam nespechame atd....a pozitri uz jdou kluci do skoly...a ja uz vlastne zustavam doma..takze planuji jak usporadam loznici. A hlavne doufam ze senam vyhne chripkova epidemie a tak celkove jakykoliv moribundus. Hlavne ted v tehu. Chybi mi snih...vzdy je mi tento den tak nejak divne smutno. Kazdy rok to mam stejne.

michaela_2
1. led 2019

@vendelinka08 já mám z toho začátku roku, po Vánocích, podobne ponure pocity 🙂 My teda každoročně vyrazime na hory a vracivame se až 1. večer, takže člověk má myšlenky jinde, ale i tak, jak mi letos vychází ze vlastně teď od ledna zůstávám z práce doma, mám z toho smíšené pocity ....Na jednu stranu se těším jak budu mít víc času na děti, všechny 🙂 také mám furu zařizování ke kterému jsem se doteď proste nedostala....ale také vím, ze mi práce, firma a takový ten denní pracovní šum bude chybět 🙂

michaela_2
1. led 2019

Na cukrovku jsem musela být na 7h na první odběr - tedy řekli mi mezi 6-7 nejdyl v půl 8 max 🙂

kacka214
1. led 2019

@michaela_2 já tam měla být na půl sedmou,ale jíst jsem nesměla od devíti večer.

mysek
2. led 2019

@vendelinka08 my uz doma bojujeme s chripkou, ja se zatim drzim, ale tak nejak s tim radsi pocitam a pokud me to nedostane budu jedine rada. Zase nejspis nezodpovedna navsteva, behem navstevy se dozvim, ze mel noc pred tim zimnici, horecku. 3 dny na to malej i manzel z niceho nic horecka a mimco do roka veku po 2 dnech horecka taky. Uz si rikam, co mi to ma z psychosomatiky napovedet. Je fakt, ze vnitrne vsechny potom obvinuju, mam vztek a dopredu se uz bojim, co zase od manzelovo rodiny chytime. Ale nemuzu se s tim porad nejak srovnat, smirit. Mam strach o syna, uz je po 4. od zari marod a to nechodi do skolky, imunitu mel dobrou, do ted kojeny. Ja uz byla marod 3x. Mam strach o mimco v brisku a plus me to uz ubiji a tech nevyspanych noci. Jsem jak casovana bomba ted. Ale verim, ze bude lip, ale nevim, co s tim strachem, s mimcem to bude jeste horsi. A delaji mi to jen manzelovo rodina. A oni si zakladaji na vsech svatcich, narozeninach a to se vidame hodne i mimo. Jednou jsem nebyla na narozeninach babi manzelovo, mela jsem pasovy opar a nechtela jsem nekoho nakazit, tak mi to bylo vycteno. Mam manzelovo rodinu rada s mouchama, ale ta jejich sobeckost me stve.

mysek
2. led 2019

@baruda to jsou bobeškove. At se jim dari a tobe taky.

svobodpetika
2. led 2019

Holky potřebuju vědět jak je to s dovolenou za tento rok s prvním jsem šla na mateřskou v březnu a měla jsem nárok na celou dovolenou za rok.ted jsem s tím počítala a účetní tvrdí že ne že nebudu mít nárok na celou že se to měnilo či co a že dostanu jen poměrnou část a že mateřská se počítá jako neschopenka tak že nedostanu skoro nic

kreatura
2. led 2019

Tak u nás dnes byla bílá tma a máme krásný snížek, tak snad vydrží na chvilku i u nás... 🙂

Jinak včera jsem myslela, že je můj konec 😀 Bolesti podbřišku jak blázen, několikrát jsem zvracela a bála jsem se, že mám slepé střevo, ale naštěstí je z toho jen zánět močového měchýře a mám ATB, tak snad už nás nic nečeká..
Začínají to být nervy a já začínám mít chuť začít balit a chystat si věci pro malou 😀 Neboť se bojím co si to tělo ještě vymyslí... 😀

vendelinka08
2. led 2019

@kreatura to ten rok pekne zacina....snad se budeme drzet ve zdravi...zitra jdu na kontrolu a zacnu uz chystat veci..pomalu ale jiste.

vendelinka08
2. led 2019

@michaela_2 take uz zustavam doma....je to zvlastni pocit...ale jak rikas...budeme mit vice casu na deti.

kreatura
2. led 2019

@vendelinka08 To ano, ale ty bolesti nikomu nepřeji, jsem říkala manželovi, že jestli takto bolí porod, tak to je pohoda 😀 Tak snad budu moct pak porovnat... 🙂
No já jsem měla jít až 10.1. ale nakonec tam musím do konce týdne, ještě tam musím zavolat.. 🙂
Ale malá a všechno ostatní je v pořádku, tak snad vydržíme, jedny rychlíky už doma mám 😀

kacka214
2. led 2019

@svobodpetika napsala jsem na naše HR. Tohle by mě tedy nepříjemně překvapilo. Pokud napíšou, jak to tobě tvrdí účetní,tak si asi dovolenou vyberu už nyní,co to půjde.

Strana