icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

1nelinka
13. zář 2018

@misak48 to je vtipny my jsme tu spolu nejdyl tehotny a snad jako jedine nevime pohlavi a obe jdem k mudr v pondeli😂😂😂😅

vilmic
13. zář 2018

@jessulka Hele, já to udělám. Teď na tu starou koukám a je krásně funkční, měly jsme jí docela vymakanou. Každá si jí pak bude moci upravit, popřípadě upravovat sama. Zadá se tam TP a ona sama vypočítá týden těhotenství. Měli jsem tam kolonky jako porodnice, předporodní kurt ano/ne, atp..

janety32
13. zář 2018

@jessulka Jsem tady a čtu příspěvky od začátku, ale sama jsem přispívala tak 3x :D

jessulka
13. zář 2018

@janety32 Aha, to si tedy osobně myslím, že je asi zbytečné tě vkládat do tabulky, když tě vlastně ani neznáme 😲

vilmic
Autor odpověď smazal
vilmic
Autor odpověď smazal
jessulka
13. zář 2018

@vilmic Máš to tam 🙂

janety32
13. zář 2018

@jessulka Jak chceš :D Myslela jsem, že je to pro únorovky tady, nejen pro známé ;)

vilmic
13. zář 2018

@janety32 Pošli mail, je to pro všechny..

jessulka
13. zář 2018

@janety32 Promiň, spletla jsem si diskuzi. Zapomněla jsem, že tato je veřejná.

vilmic
13. zář 2018

Už se nám to plní, krása..
@jessulka Koukám, že jsi z Roudnice. Manžel má babičku v Račicích a celkem často tam jezdíme.

skretik
13. zář 2018

a ja ted objednala prvni oblecek pro mimi 🙂, puhovanou kombinezku a cepicku :D, ale tim asi koncim nez proberu veci co mam doma 🙂

skretik
13. zář 2018

@vilmic poslala jsem Ti zpravu s mailem tady pres konika 🙂 , diky 🙂

vilmic
13. zář 2018

@skretik Jop, máš to tam. 🙂

jessulka
13. zář 2018

@vilmic 🙂 No vidíš, svět je malej. To můžeme někdy zajít na houpajdy k fotbalovému hřišti.

vilmic
13. zář 2018

@jessulka Škoda, že jsem to nevěděla dřív, přes léto jsem tam byli fakt pořád. Teď asi pojedem až v řijnu na oslavu neteře. Ale až se děti narodí, tak tam určitě zase budem častějc. Ty jsi přímo z roudnice, nebo z nějaký prdky kolem?

jessulka
13. zář 2018

@vilmic Do Roudnice se budeme stěhovat, tam stavíme baráček. Já jsem z prďky kolem 😀

dominika963852
13. zář 2018

Člověk si odběhne na kontrolu a už jsou tu dvě stránky k pročítání :D
Do tabulky chci takyyy :D Dominika , 25let, Kluk-Dominik . TP: 9.2.2018 . Dnes jsem 18+5 👏🍀

vilmic
Autor odpověď smazal
dominika963852
13. zář 2018

@vilmic Super ;) pošlu.

renulkka
13. zář 2018

@skretik Toho už se právě děsím, koho si jednou vyberou :D Ale už teď manžel říká, že je nikomu nedá 😂
@jessulka Přesně tak, někdo je dělat musí 😀 A hlavně využijeme ještě ty krásný holčičí oblečky, co mám po holkách 😊😀 Ale těšila jsem se na tý modrý věcičky a košile, kšandy a takový ty klukovský hadříky a hlavně zase mít plno nápadů ve vybírání dárečků 😂 Teď mě občas přijde, že starší vše už má a nevím co vybrat mladší 😀
@val333 Hele ty holky jsou pro chlapy dobré na rozmazlování 😀😍 Muž by je samou láskou sežral a nedá na ně dopustit 😀

vilmic
13. zář 2018

@dominika963852 Poslala jsem ti odkaz na google tabulky, vše si tam zadáš. Jen prosím nezadávat týden těhotenství, dopočítá se přes vzorec a bude se měnit dle aktuálniího data.

renulkka
13. zář 2018

@vilmic Poslala jsem mail tady do zpráv 🙂 Děkuju 🙂

mattonimeloun
13. zář 2018

@vilmic taky jsem poslala e-mail , zde do zpráv a děkuji

dominika963852
13. zář 2018

@vilmic Tak jsem musela požádat o přístup :D

dominika963852
13. zář 2018

Jinak jsem si dnes koupila ty těhotenský šaty v lidlu, jelikož mi z triček kouká pupík :D ... Nooo 36/38 a přijdou mi jako pytel :/ , ale myslím, že na větší bříško budou fajn a jsou teda taky hodně dlouhé.

vilmic
13. zář 2018

@dominika963852 Protože před tím jsem použila jinej email. Snad to funguje. 🙂

dominika963852
13. zář 2018

@vilmic Jo on je tam manžel automaticky přihlášen :D omlouvám se a děkuji ;)

vilmic
13. zář 2018

Já vám vlastně taky neřekla, jak jsem dopadla na kontrole. Čípek krásně drží, naměřila dokonce víc, jak 5 cm, takže toho že bych se otevírala se asi bát nemusim. Nicméně řikala, že áčko je pěkně aktivní miminko a že mě to může bolet z něj, jak se tam neustále vrtí. Doporučila mi, abych si dala zase pořádnej odpočinek, takže manžel na OČR a teda jsem ráda, protože začínám cítít, že ně mě něco leze + mě hrozně zlobí ty střeva. Je fajn, že se teď bude muž starat o malýho a já se dám přes víkend zase do pořádku. Zítra tam muž ještě poveze ranní moč, kdyby to byl třeba nějakej zánět, tak ať se to nepodcení.

jessulka
13. zář 2018

@dominika963852 Já ty šatky z Lidlu dostanu v neděli k narozeninám, tak se ti v nich pak vyfotím 🙂 Jaké jsi si pořídila?

Strana