Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Ahoj holky tak už dnes se dá objednat s Lidl shopu oblečení pro mrnousky mají hezké dívčí kousky ale i chlapečkúm ..já už objednala ..
@michaelarei Já počkám do večera a pak se na to vrhnu, snad si to ta naše princezna nerozmyslela a nebude z ní dnes chlapeček. Moc děkuji za info 😘❤
@jessulka budu na tebe moc myslet ❤️
Já jsem koupila zase něco malého,dvoje plinky a jedny polodupacky. Je to strašný udržet se. Musím přebrat ještě pytle a oblečení klukům,ať mám zas trochu místa,a vyptat si oblečení a věci od kamarádek co mi nabízely. Abych věděla co vlastně můžu použít a zda něco chybí.
Holky oni už v lidlu nemají takový ty fusaky do autosedačky? Chystala jsem se ho koupit a nemůžu jej najít
@ajdamajda v Hippu je ropa? Práve podle složení mě nepřišel zase tak špatný, to sem netusila. Ale já teda rasi jedu Welledu te věřím ze je fakt čistá. Jinak ty Attitude jsou super prostředky, ale bohužel docela dost drahé. Mam od nich mydlo a 200ml za 300 kc si podle mě může málokdo dovolit. Ale je pravda ze ruce mě potom vůbec nesvědoma nejsou suché jako po ostatních 🙂
Já mám kamarádku, která má dvouletého syna narozeného koncem října,tak doufám že budu mít dost malého zimního oblečení a věcí od ní. Nabízela mi ho, další dítě už mít nemůže,ale nevím co všechno má.
Můj mladší se na miminko strašně těší,ten by nejradši vyloupil celé Pepco.
@michaelarei díky za upozornění , jsou tam pěkné věci i na kluky to je fakt , a cenově super 😊 něco objednano.
Taky už se musím krotit ale , do
ledna/února ještě času a já už mám plnou komodu 😑
@andelka Díky Káťo, už se na kontrolu moc těším (odpočítávám hodiny). A pak se budu moct vrhnout na nákupy. Píši si už seznam věcí, co mi chybí. Ono jak se V. narodila v říjnu, tak mi některé věcičky po ní nebudou sedět velikostně (hlavně ty zimní kombinézky měla 62 a já budu potřebovat dokoupit 50 a 56). V. se na miminko také už moc těší. Pořád mi vypráví, co bude s miminkem dělat, jak si ho bude brát do postele a bude ho uspávat a zpívat mu ukolébavky. A strašně moc se těší, až bude vozit v kočárku a dávat miminku dudlíček.
Pořád si nevím rady s lehčím fusakem. Já mám fusak po V. s ovčí vlnou a ten je do hodně velkých mrazů, ale když bude dost stupňů nad nulou, tak se v tom miminko upeče. Tak nevím, zda mám koupit ten od Emitexu (Combi?) a nebo jestli mám k té nové korbičce do kočárku koupit jejich univerzální. Co myslíte?
Ahoj děvčata. Hlásim se z další kontroly. Tekutina je pryč, doktoři čuměli jako puci, že se to často nestává. Prý to mohla být nějaká infekce, která se sama vyřešila a nebo perforace střeva, která se sama zacelila. Ať je to jak je to, prostě tam teď nic neni a děti vypadají obě zdravě.
@vilmic přesně tak super zpráva 👍 😊
@andelka @dominika963852 @seveneye @mattonimeloun Díky holky, nám se taky ulevilo. Kdybych šla na UTZ dneska, tak bychom si ušetřili odběr plodový vody a týden v nervech, ale co se dělat. Musim to brát z tý druhý stránky, mám jistotu že děti nebudou mít DS (teda úplný výsledky budou až za týden, ale tak snad těm předběžnejm můžu věřit).
@vilmic Přesně tak, to prostě už neovlivníš 😉 A aspoň budeš sto pro vědět, co čekáš, taky výhoda 🙂 <3
@jessulka ty holky to tak úžasně prožívají , to je krásné 😊 to jsi mi připomněla jak starší doma vozila mladší v dětském hlubokém kočarku 😄
Jinak taky přeji úspěšnou kontrolu 🍀
holky tak já vám nevím, týdenní přírůstek váhy není tak hrozný, ale ten pupík se vyloupl neskutečně, včera jsem se do té zimy venku navlíkla do mikiny s klokankou a vypadalo to, že tam toho klokana snad doopravdy mám🙂🙂🙂
Ahoj holky, mame za sebou dnes 2. Screening a vse ok, konecne na 100 procent potvrzeny chlapecek. Jen mi je hrozne, neco na me asi leze, to bude tou zmenou pocasi, do toho nizkej tlak, nemam naladu na nic :(

@misak48 Taky jeste nic necitim 🙂 Jenom me obcas lechta bricho, ale nevim jestli z venku nebo ze vnitr 🙂)