Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@arielka222 Tak asi je zrovna vzhůru a dává o sobě vědět, nebo se protahuje, nebo se mu trzeva neco nelíbí. Ja vzdycky brisko pohladim, popřeji dobrou noc a že uz jdeme spinkat, tak at se hezky vyspinka. Chvili tam sebou mele, ale pak uz je většinou klid. Dokud mne nezačne pnout bricho a musim najit spravnou polohu k ležení. A když je ra poloha blbá, tak nastávají zase kopance. Takze jsem si vsugerovala, ze kope, protože se ji ta poloha nelíbí.
80 dni do plánovaného terminu sekce. O můj ty Bože. To už je co by kamenem dohodil.
@jessulka tak to mě přijde že ten náš nespí snad nikdy. Doufám ze mu to nezůstane i po porodu a v noci bude spinkat, nejlíp až do rána 😀
Tak jsem vcera objednala 5ks bavlnenych overalku ve vel. 50. Snad to bude na těch par dni po příjezdu z porodnice stačit. Co myslíte?
No děvčata, když jsem si to tak všechno sečetla (váha dětí + placenty + plodovka), tak mám v břiše jedno regulerní dítě k porodu, možná i něco navíc. Tak asi není divu, že už mám fakt dost.
@jednaholkaa to ani nevím.. to mi na gynde ani neřeka. Tak nevím 🤔
Holky, zitra jdu taky na OGTT, mam prujem, dneska jsem mela jen suche rohliky a caj, tak doufam, ze to tomu vysetreni nebude moc vadit.. Ze se jim tam potom po*eru mi je uplne jasny.. :D
Tak ten můj mrňousek má taky nějakou nehybnou.. už celý týden. Sem-tam šťouchne, zavrti se, ale úplně malinko, oproti dřívějšku. Čekala jsem, že se pohyby spíš zintenzivní, a ono naopak...🤔 dneska jsme byli na kontrole, prý vše ok (srdíčko, míry - i kdyz teda neroste tak jak dřív, byl trošku opozdenej) , ale stejně nemám klid... 😯
Ogtt pred dvema a pul rokama, co jsem byla v minulem tehotenstvi, tak takove vymozenosti nebyly, to byl opravdu jen cukr ve vode. Tahle Fanta byla fajn. 😉
Holky mívá už neci mimco škytavku? Včera už jsem tady psala, že malej přestal tak často kopat a spíš se jen tak občas převalí... A od vcerejska od večera jsem už tak 3x cítila takové slaboulinke kopání/pulzování na jednom místě ve stejném intervalu... Tak se chci uklidnit, že je to normální... A malý se tam někde nedusí... Na kontrolu jdu zítra
@val333 úplně v pohodě. První syn mel skytavku snad porad a bylo to takové jemné skubani na jednom místě a hrozne roztomilé 🙂
Takže hlavně v klidu a nepanikar porad.
@val333 Určitě má škytavku a to docela často. Je to takové jak píšeš slabounké a intenzivní pulzování. Mne to přijde jako když mi tam praskají uvnitř malé balonky 😃
Dobré ráno holky, tak dnes jsem nespala od 4 hodin. Ta malá treperenda už byla vzhůru a kopala. Tak sedím v práci za pc a jsem jak praštěná.
Jinak včera jsem doma sepisovala seznam věcí, co mi ještě chybí dokoupit. Ten můj to viděl a nevěřil svým vočím, prej to toho tolik jako ještě je? Já tam měla ale spíš věci okolo lékárny, drogerie, věci pro sebe do porodnice, plínky, dudlíčky, lahvičky, 2 nové osušky, 2 prostěradla do postýlky, vaničku na koupání, lehátko do vaničky. Já nevím, ti chlapi si asi myslí, že to mimino nic nepotřebuje a já to jen vyprdnu a můžu jít vlastně z porodnice nejlépe po svých domu. Taky se mne ptal, jestli bude muset být u porodu, tak jsem mu řekla, že na sále bych chtěla být sama a jestli tam bude chtít být i on, tak zůstane na tom vedlejším pokoji, kam pak přenesou ošetřit miminko a mne tam k nim pak převezou.
@jessulka Tak to je jak u nás 😀 . Včera mu říkám,že tento týden dorazí kočárek tak říká: A to už je teda všechno jo? 😀 😀 Taky mi chybí drogerka a věci do porodky.
@andelka
@arielka222 tak děkuji 😉 ... Já bych z toho nebyla tak vyplašená, kdyby se malej hýbal tak jako vždycky...ale je už druhý den asi nějaký líný .. asi už mi to tehu leze na mozek 😀
Já už mám snad všechno, kupovala jsem minimum,něco dostala od kamarádek,něco z balíčků od Gyndr. Z lékárny kromě možná 1 balíčku vložek nepotřebuju nic. Kromě Bepanthenu neplánuju žádnou kosmetiku. Dudlíky mám tři, flašku jednu. Pochybuju že to použiju. Osušky normálně naše,nebo mám ještě po klucích tetra pleny. Základ plinek mám. Vaničku máme,ale počítám že bude na chvíli,tak na 2 měsíce.
@smigli to jsem říkala vždycky když jsme někam šli. Že mám plinky, ubrousky a sebe a to stačí a můžeme být pryč až do večera.
@andelka V kolik jdeš dnes na poradnu? Mne čeká příští čtvrtek. To není možné, jak to děsně utíká. Už to bude zase měsíc. Včera jsem civěla na kalendář a počítala dny do termínu sekce. Začínám mít staženou řiť 😂
@dominika963852 Mne se také pořád ptá, jestli už je to teda všechno. A já mu říkám, no kdybych neměla po Verunce spoustu věcí, tak to zdaleka ještě všechno není. A teď si vezmi, kolik toho bude ještě v průběhu, co to mimčo poroste.
@val333 hele já třeba vypozorovala, že kdyz se mění počasí a nebo tlak tak je mini línejsi, působí to třeba i na mé ze jsem spavejsi a vycitim ze i mimi, tak proto je třeba klidnější.
@arielka222 Mne přijde, že to moje mimi je klidné, jen když jsem v práci a sedím za stolem. Jakmile si lehnu, tak začne kopanice.
@jessulka ja to s tim spanim mam fakt taky strasny. Usla jsem nekdy o pulnoci, vzbudila se pred 3 a zase 2 hodiny nemohla zabrat :(, jsem uz jak zombik a porad cekam, kdy uz se mi konecne vycerpanim podari spat celou noc. V praci cucim do pc a tak me z toho pali oci, jak jsem unavena. Ani bych nerekla, ze za to muze miminak, spis to, ze si nemuzu najit pohodlnou polohu. Me ted m imi zase nejvic stoura dole, jako u konecniku a stydke kosti, obcas si rika, ze musi kazdou chvili vyndat ruku nebo nohu ven :D .
@smigli me ten drink taky chutnal, taky v tom byl cintron, jen zlucnik se pak z toho daval trochu dohromady :D , ale samotny test byl naprosto v pohode 🙂, tak drzim palce at je to ok.

Holky a ono jako znamená ze když kope při nějaké poloze v leze, že se to miminu nelíbí? Já teda i když ležím na boku a kope mě hodně tak polohu kvůli tomu fakt neměním 😂 ale mě kope teda furt ve dne v noci takže asi už sem si zvyka