Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Já jsem též měla happy,ale stejně jsem je musela v pase ještě ohrnout,takže výkroj úplně neměl účel. Tak nevím..
V Rossmann mají nějakou značku Eco plen, Naty. Vel 1 26 ks/159 Kč. Ale jen v některých městech to mají.
@skretik To je individuální, nám pampers seděli a ted mam neterku a ta nosila Babylove s dm ostatní ji moc nesedeli. ..S tesca přej vůbec, pampers se dali. .a ještě ty Dada pliny. ..tak budeš muset vyzkoušet co vám bude nejlepší. ..
Zkusila jsem v Rossmann koupit Bella kalhotky,jsou tam 2 ks. Od kamarádky mám 2 ks jiných a to myslím bude bohatě stačit. Rossmann má klub se slevami. Já jsem též všude skoro, Rossmann,DM,Globus..😀
Kamarádka má Dada,tak mi pak pár na zkoušku dá,a kdyžtak sežene.
@vilmic
@smigli
@michaelarei no u syna jsme nemohli ty oranzove a huggies, takze jsem pak uz nic jineho nez zelene a bile nezkousela. Ale ted uz je to vsechno urcite jinde. No uvidime, stejne do zacatku neco potrebuju, tak skocim do toho Kauflandu pro ty bile a uvidime . Diky vsem 🙂
Holky teď jsou v akci pampers v KAUFLANDU do čtvrtka za 279. Jsou to ty premium care😉
@smigli a mohla bys prosím poradit, jaké jsou ty huggies kalhotky? Používáme prave ty bella happy pleny ale dcera (14m) někdy dela při prebalovani scény... Ja prostě neumím diteti zapnout plenu ve stoje, tak bych ocenila kalhotky. Jenže dcera ted nosí ty bella 4+ a kalhotky s dělají jen 4 nebo 5. Takže nevim jestli vzít menší nebo větší? Nevis jestli je velikost srovnatelná s pampers kalhotkama?
@pitrisek87 ja si treba u tech kalhotek nejak nedokazu predstavit prebalovat fakt pokadeny dite
Co používáte na mytí miminek? Nějakou žínku, houbu....?
Holky, zkuste kouknout na eko pleny . 1. Dítěti se do kůže nedostávají chemikálie a za 2.zivotni prostředí
Je spousta plen - nappynat, naty, dm nature, monperi, muumi baby, bambo nature...
https://www.spuntik.cz/lahvicky-pro-deti/ Sleva na vše do 11.11. 30% od značky MAM.
Jinak cenově třeba DM nature pleny jsou asi do 5kc za kus . A nejsou belene chlorem a jsou vysokým procentem rozložitelné
Jinak www.kolorky.cz mají i velké akce na pleny a jsou ekologické
Nebo tyhle?: https://www.slune-cz.cz/lovi-dudlik-silikonovy-...
Holky, tak mám po OGTT, špatně mi nebylo, roztok trochu kyselý, neco jako pomeranč..Takže co se týče tohodle, bylo to ok...jen přišlo to, čeho jsem se bála, hned pri prvním odběru mi praskla žila...tak jsem celá rozpíchNá..Ten třetí odběr mi musela vzít z prstu. Výsledky budu vědět ve čtvrtek v poradně...

K plínkám - mně se syn opruzoval po plenách z Tesca, DM, Dada a ty nový pampers premium už taky stojí za prd. Mám nakoupeno Bella Happy, mají i výkroj na pupík. U syna teď už jen ty nasazovací kalhotky, takže huggies nebo pampers zelené.