Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@val333 Tak to já mám taky čípek stejně dlouhý ;) Hranice je tak 2,5 cm, to jsem měla u druhé dcery od cca 26tt i s obr nálevkou a nechala mě Dr ještě doma, že jak by se pořád zkracoval, tak bych si šla poležet do nemocnice 🙂 Teď jsem měla čípek přes 4cm a teď má kolem 3,6 někdy 3,9 s malou nálevkou a myslím si, že na tento týden je to krásný nález 🙂 Pokud se čípek nějak rychle nezkrátí nebo hafo neotevře zvenku 🙂 Z čeho mám pořád trochu strach 😐 Tak ti držím palce 🙂
Taky jsem měla noc na prd. Šla jsem spát a bylo mi blbě . V noci jsem se prevalovala a nemohla poradně spát. Přitom unavená jsem byla dost
Už hnizdim 😀
Dopřála jsem si nový šátek na prcka. Mám dvě nosítka (maggion rostoucí a ještě podobne kibi ale v kombinaci se storchenwiege a je od narození - obě na zakázku šitá ) a pak tento šátek od Yara a to je deka ... gramaz je vysoká 400 , unese s přehledem ctyrletaka aniž by bolela zada
Jinak miluju na spaní košilky na BKM. Protože se prebaluje snáz
Jinak mám i bonding deku. Adámek byl v ni po císaři . Andrew po porodu a teď bude i malá
@skretik No jako manzel prijde z prace, nazere se, ani ten talir si po sobe neuklidi, polituje se a jde spat. A pak si stezuje, ze spat nemuze, ze je od tri vzhuru. Bodejd' by ne, kdyz je tuhej v pul devaty.. Dneska zas vstaval ve 4, uz to vecer slysim, jak si zas stezuje. Ja se tu staram o syna, vozim ho na krouzky, rozciluju se, varim, nic nestiham, na sebe nemam cas, neni mi dobre, ale on je ten chudacek malej, kterej je unavenej z prace a z tenisu... Pffffff!!! Uz abych byla v ty porodnici a byl tu na to sam! :D
@smigli joo tak to je presny, a nejlepsi je, kdyz vyjimecne uvari a pak mi posila fotku, jak si desne pochutnali, ale kdo to pak po nich uklizi, ze ... no hele ja se v nedeli nastvala a proste jsem je nechala doma a odjela pryc, byla jsem asi 4hodiny pryc a pak jsem se vratila a dostala jsem vynadano, jeslti jsem normalni, ze jsem tehotna a jedu s letnima gumama buh vi kam (nerekla jsem mu doted kde jsem byla...) Jsem mu rekla, ze je hezky, ze si konecne vsiml, ze jsem tehotna... no nakonec z nej vylezlo, ze potreboval nekam jet a nemohl... a dneska v noci me taky vytocil, kdyz videl, ze sotva lezu, zeptal se jen co je a pak ze si jde lehnout k synovi, abych se vyspala...Ja nevim, jestli jsem neprijemna a muzu si za to sama nebo on je debil...
Ahoj holky, tak jsem vás dočetla. Teprve jsem dorazila do práce. Od rána jsem na cestách. Dvě schůzky po Praze a zajela jsem si raději k Dr. na kontrolu. Měla jsem tam jet ve čtvrtek, tak když už jsem v té Praze byla, tak jsem to spojila. Dr. mne naštěstí vzal. Tak jsem byla ráda. Říkala jsem mu o tom včerejším večeru, jak jsem trpěla, říkal, že to bylo tlakem, že mu to od rána všechny těhule říkají. Z mrazu je zase najednou 10 stupňů. Tak se není čemu divit. Ale to tvrdnutí břicha mohlo být prý od únavy. No je fakt, že jsem včera Verunce zdobila okno v pokojíčku a věšela světýlka a lepila obrázky. Tak dnes budu povinně odpočívat.
Jinak ta naše prdelinka má 1790g a odpovídá 30+3tt. Srdíčko krásně tlouklo. Jinak už není polohou příčnou, ale na stojáka. Sedí mi prdelkou v podbřišku, hlavičku má mezi mými prsy, nožičkama mne čutá do pravého boku. Na kontrolu jdu hned po Novém roce v lednu a po té kontrole se půjdu hned registrovat do porodnice. Už to tam má pan doktor s anestezioložkou vyjednaný. Tak už o mne vědí. Tak jsem ráda. Dnes jsem si také nechala vystavit papíry do práce, tak nastupuji od 29.12.2018. Tak jsem ráda, že mám další starost za sebou. A koupila jsem v Tescu plínky za 299,-Kč bílé Pampersky č.1.
@skretik Tak tak, jsem mela sto chuti mu vcera po kontrole na gynde rict, ze mam narizeny klid. To by teda cumel. Jako neni to pravda, ale odpocinout bych si potrebovala.. K praci se dostanu uz jen vecer a to mi jeste vcera povidal, kdyz jsem teda konecne otevrela pocitac, ze neco do prace udelam, jestli bych to nemohla vypnout, ze ho to rusi, ze chce spat. Jako ja vim, ze toho ma v praci pred Vanoci vzdycky hodne, ale ja toho mam ted uz taky plny zuby..
@smigli nechci Ti brat iluze, ale vzhledem k tomu, ze muj porodnik je jeho kamos a kdyz jsem mela nejaky problem, resili to oni spolu a ten mu nekolikrat rekl, ze jedina pomoc je klidovy rezim, jinak nic jineho nepomuze a s nim to stejne nehlo, tak si nejsem jista, ze by Ti to k necemu bylo, ze to mas narizene od dr. , ale treba jo, treba jen ja mam doma ignoranta. A to ja chodim do prace a on je doma... Jak si muzes dovolit otevrit pocitac, kdyz jsi cely den doma a on chudak v praci :D ,to ho chapu :D :D :D

@andelka Tak už to mám za sebou 😉 co se týče čípku, tak se mi zkrátil na 36mm, tak snad to není žádná hrůza, ale pořád mi prý hrozí předčasný... 🤔... Jinak malej má přesně takové míry, jaké má mít a má 1980 g takže jsem zas o něco klidnější 😊😊...