Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka taky dneska v praci balim a taky vubec nevim kam to doma dam :( , ja jsem rozlucku presunula na leden, ze se tu stavim. My to tu ale tak mame, ze kdyz se slavi narozeniny tak prineseme neco na zub i piti a zase dostaneme poukazy za 1000,- nekam, tak se nam to vlastne vrati. Ja si rekla o tu detskou deku s hrazdickou 🙂.
@jessulka taky jsem dnes sbalila stůl.. ta prázdná deska...je taková definitivní. Zítra máme vánoční večírek, něco tam ponesu, i víno, můj vajecnak a asi colu (ta vždy frčí) , ale je to hromadne, všichni nosej, tak spíš symbolicky, abych nepřišla s prázdnou.
Obávám se, že obdržím nějaký dary, a ostycham se už teď. Nemám ráda pozornost, nevím co říkat, budu trapná, všichni ty lidi... radši bych nic nedostala, však není k čemu a za co (!), samotnou by mě nenapadlo dávat dárky jen proto, že je někdo tehotnej..
@skretik
@zuzekk Taky už dnes balíte? Tak ať vám to jde hezky od ruky.
No mne ještě napadlo, že bych mohla doma něco upéct ke kafi. Abych to teda nemusela kupovat a utrácet další peníze. Oni to někteří ani neumí ocenit. Přijdou se akorát nažrat a to že mi podají ruku a popřejí, aby to všechno dopadlo v pořádku, někteří nemyslí ani upřímně. Nás je kancelářských 20, takže bych musela koupit pití pro 20 lidí. Což jsou tedy minimálně 4 lahve vína, nebo šáňa. Napadlo mne ještě stáčené víno, ale to je zas takové neprofesionální.
@val333 to by mi vyhovovalo. To jsme měli dnes svačinu, to mám ráda (jedna má narozky a přinesla dárek ona mně 😆 - největší sudocrem a vlhcene ubrousky).
Pamatuju si na ten moment po svatbě (měla jsem teda u nás na patře připravený pohosteni, kdo bude chtít) na veleporade najednou ředitel s kytkou a poukázkou..no já musela být rudá až na zádech, a jestli se to má opakovat..už abych si chystala řeč. 😆😥
Ahojky holky, tak dneska jsem fotila holky :D Jako každý rok domácí pokus o "Vánoční fotky" :D Není to rozhodně nic profi, ale já z nich mám radost 🙂 Člověk, když se na to časem podívá, tak si vybaví tu legraci u toho a podobně 🙂 Jinak fotek mám zase strašně moc, ale musím říct, že tentokrát se některý vážně povedly a bude těžký vybrat jednu, kterou upravím a necháme vyvolat pro rodinu :D Některý jsou celkem i legrační, třeba ty, kdy mi začali ukazovat pod šaty pupíky :D No jsem zvědavá za rok, jak udržím na fotce 3, mám co dělat teďka se dvěma 🙂 Tak tady ukážu nějaký pro představu :D
Já jsem v práci šla holky jen pozdravit,když jsem nesla papír na PPM. Loučily jsme se už v červenci. V pátek jsem se vdávala,tak předtím jsem donesla výslužku,a v pondělí po NT screeningu jsem se rozhodla že už zůstanu doma,na úterý jsem si vzala dovolenou a od středy 1.8. už jsem šla na pn. Holky mi popřály a daly blahopřání k svatbě v to pondělí odpoledne,a i pro miminko něco, poukázky do Kiku. Ale ty platí dlouho,takže je ještě mám, využiju je až později,teď mám hodně půjčeného, darovaného.
@jessulka já chystala pohoštění minulý týden,je nas zhruba +-15 tak to šlo,koupila jsem každému chlebíček a zákusek,na velké posezení nebyl z provozních důvodu čas,takže na vaření kafíčka atd. nedoslo,holky mi popraly,předaly kytku a nějaké dárečky pro miminko.bylo to takové komorní, i slza ukapla,bude mi po nich smutno,než se vrátím někdo určitě odejde do duchodu atd.náš p.ředitel nemá rád připijení na pracovišti,navíc já bych nemohla kvůli lékům co stále užívám a kolegyně vesměs řídí,takže se to tak vyřešilo samo...
Holky dnes konečně den,kdy nejezdime po všech certech,takže makáme doma - praní,položit v síni nový koberec,douklidit kuchyň zabordelenou po výrobě cukroví.celkem zahul,ale začíná to vypadat nadejne,mate koukám všechny krásnou výzdobu,nás stromeček čeká až v sobotu co se vrátíme z ryb,zítra velký nakup na doplnění lednice a dobalim dárky,nechápu jak to vše tak hezky stihate i s těmi prcky,já si připadám jak hadr na holi....fakt klobouk dolů😉
Můj čerstvý ctyrletak se chopil kytary . 🤩
Ahoj holky, taky se zitra loucim v praci. S moji tridou jsme byli dnes na vylete v multikine na filmu Fantasticka zvirata 2 a mam pro ne objednane venecky jako zakusek. Pro kolegy ucitele mam objednane chlebicky, je nas asi 45...po vyucovani mame kratkou poradu, tak to tam jen polozim se vzkazem, abych nebyla uplne stredem pozornosti a kdo si bude chtit dat, tak si da 😉 piti neresim, vetsinou si vsichni pripiji na hezke Vanoce sampanskym od reditele 😉

@skretik ja nic pro miminko pod stomecdk nebalim ale kdyby si nekdo z rodiny vzpomel a neco tam Ráchelce nechal tak bych byla rada..nase Mia ktere budou v unoru 2roky nedostala od nikoho nic ..ani do porodnice nikdo nic nedonesl a ani pak k nam domu.. prvni vec dostala az nekdy ve 3/4roce a to mi prislo docela zas lito..manzel si moc dobre pamatuje jak jsem z toho byla zklamana prvni vnouce v rodine a nikoho to nejak nezajimalo tak me dneska potesilo kdyz jsem nasla uctenku z hrackarstvi kde je hromada kousatek a hracek pro malou..mam uzasnyho chlapa😍😍