icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
30. pro 2018

A jak budete travit Silvestra? My jsme s V. doma sami, M. se rozhodl jit do práce. Tak půjdeme od 18:00 na městský ohňostroj a pak půjdeme na chvíli ke kamarádce, kde bude holčičí párty s detickami. Ale vidím to tak do 23:00 max. Dýl asi V. nevydrží.

andelka
30. pro 2018

@jessulka krásná fotka. My se už dlouho chystáme na podobnou,tak snad na silvestra 🙂

andelka
30. pro 2018

@jessulka my budeme odpočívat, fotit,koukat na filmy..a klidně půjdeme i spát. Minule jsme též usli a vzbudili se těsně před půlnocí. Nemáme žádné děti.

jessulka
30. pro 2018

@andelka Děkuju 🙂 Bříško uz se pronese, ale prijde mi ted uz pořád stejné. I když M. má stále na bříško divné poznámky, ale nevsimam si toho. Je z Marsu 😂

zuzekk
30. pro 2018

@misak48 náš dětský pokojik je na tom asi ještě hůř- obrousena podlaha a dveře -ok, pro změnu chybí schody k němu...(a ložnici).

zuzekk
30. pro 2018

@misak48 a s věcma je to tedy stejné- vyprano by bylo, ale kam to dát...😥 než se nahoře dockam nějaký skříně.. už mě to pěkně štve, přes věci tu padame, nic neni kam dat, vedle tři místnosti čekaj.

zuzekk
30. pro 2018

Vzhledem ke zdravotnímu stavu mému a hlavně manželovu budeme cca po 20ti letech doma... a dělat budeme velký nic. Moc mě mrzí, že se neuvidíme s kamarádama, těšila jsem se jak si s holkama zdrbneme; ale nemoci v každé rodině, tak si holt dáme další citron s medem..

misak48
30. pro 2018

@zuzekk teda nezávidím ☹ snad to do porodu nějak zvládnete dát dohromady 🙂 my máme naštěstí byt jinak po rekonstrukci, tohle je jediný pokoj v původním stavu. Doteď nebylo potřeba s ním něco dělat. Já bych si tu komodu i postavila, ona by se tam při troše dobré vůle vešla, ale bylo mi řečeno, že mě to nesmí ani napadnout, že to nebudou stěhovat tam a zpátky, že prostě nový nábytek se bude stavět teprve až bude hotová podlaha (stěrka + lino) a stěny (chtěla bych tam vytapetovat).

zuzekk
30. pro 2018

@misak48 to jsem byla ujištěna , že těžko. Už jsem to obrecela, chtěla jsem pro naše vytoužené robátko mít krásně připravený pokojíček a ne hromadu krámů..
Koupit komodu, postýlku atd. taky nemůžu, protože kam bychom to dali, že.. a sem tam přestěhovat mi neprojde.
Další kámen úrazu je skříň, v pokojíku je sikmina, tedy na míru, a sehnat truhláře.. ☹

misak48
31. pro 2018

@zuzekk je tak to mě mrzí ☹ ale tak zase na druhou stranu, to mrne bude na začátku potřebovat hlavně maminku a nějakej pokojík mu bude ukradenej... Takže až bude na světě, tak pak budeš mít čas mu v klidu a bez stresů z termínů zařídit ten nejkrásnější 😉

zuzekk
31. pro 2018

@misak48 ale dobré ránko! Taky u vás projeli popeláři? 😁
Pořád doufám, že to nestihnuti termínu bude max. v řádu dní a že se brzicko postehujeme nahoru..

basice
31. pro 2018

@jessulka u nás je Silvestr posledních pár let stále stejný. Manžel bude v práci (cca do 22 hod) , dcera odjela s tatínkem na Slovensko a já budu s malým doma. Ale nějak mě to nevadí.

bombat
31. pro 2018

@misak48 @zuzekk Dětský pokoj pro tohle děťátko máme mít tam, kde je teď půda - trámy, krámy, prach a zima... To fakt neřeším, na to máme tak tři roky, bude se muset přeložit a zateplit střecha, to bysme stejně museli udělat, jen nás to asi donutí dřív. Potřebuji teď ale nějaké zázemí pro miminko ve společných místnostech a v naší ložnici a už zbývá tak málo času... Na druhou stranu mám alespoň důvod nespěchat příliš na porod, fakt bych chtěla stihnout mít všechno vyskládané ve skříni a přebalováku ještě než začnu rodit i když je to vzato kolem a kolem dětinské.

ajdamajda
31. pro 2018

Já Silvestr nesnáším . Nemam rada pyrotechniku. Takže pro mě psycho . Zabednim si okna a budu se snažit to zaspat.

zuzekk
31. pro 2018

@bombat tak to máte (taky) na pár let co dělat... my už stavíme 4.rokem a elán dochází.

ajdamajda
31. pro 2018

Ty jo, jim min nebo stejně jako vzdycky , žádný cukroví a obzerstvi na svátky . A mám už 60.8kg 🙈nevím z čeho furt kynu. Už nechci

andelka
31. pro 2018

@jessulka tak můj bříško komentuje,ale tak roztomile. Nicméně když slyšel jak hlásím váhu sestřičce,tak to pak okomentoval stylem,že je to dost a že ho doháním 🙄 ale on jednak neví kolik se tak běžně přibírá,ani kolik vážím normálně. Takže cajk. A navíc ty Vánoce...uaaaa.

misak48
31. pro 2018

@zuzekk popeláři mě budí pravidelně v pátek 😀 dneska jsem vstávala na budík, protože jsem měla být už v půl 8 v Praze na monitorech. Takže parádička, ve 2 se mi povedlo konečně usnout a v 5:20 budík 😀 a manžel chudák jel se mnou jako doprovod, normálně takhle brzo nestává ani do práce. Tak prý půjdeme spát po obědě, aby vůbec vydržel do půlnoci vzhůru 😀

misak48
31. pro 2018

@bombat tak kontrola dnes ukázková 🙂 obvod bříška odpovídá percentilu 37, takže ještě míň než posledně. To znamená, že diabetické komplikace by hrozit neměly. Na CTG byla malá krásné vzhůru, tak z ní měla PA radost, zvlášť v porovnání s tím spícím mrnetem u maminky vedle. A odhad hmotnosti 2700 g. Tak to tak vidím ještě těch 14 dní, ať se dostaneme přes 3 kila a pak už bych teda klidně rodila 🙂 ještě mi udělal stěry na streptokoka (výsledky předpokládám příští týden) a hrdlo je uzavřené a tuhé 🙂

bombat
31. pro 2018

@misak48 Skvělý, to jsem za Tebe ráda. A teď jeď domů a po obědě do postele spát, jak jsi plánovala...

misak48
31. pro 2018

@bombat už se válíme u pohádky 😀 já stejně asi neusnu, ale aspoň si trochu odpocinu, ty cesty do Prahy začínají být čím dál náročnější... A odteď už každý týden 🙂

jednaholkaa
31. pro 2018

@misak48 Presnee, mimi bude potrebovat akorat maminku 🙂 S pokojickama bych nevysilovala...Nejlepsi je blizkost maminky, spinkani co nejbliz a to staci. Ja premyslim jestli vubec mame skladat tu postylku 🙂

misak48
31. pro 2018

@jednaholkaa jestli zvládnete dítě v posteli, tak to asi není nutné 🙂 já bych si to neriskla, spím docela tvrdě, bála bych se, abych malé neublížila. To se sice třeba změní, ale bojím se i manžela. On když fakt usne, tak se kolikrát v noci převalí, že si lehne i na mě... S mimi by si asi dal pozor, ale to by se zas pořádně nevyspal... Budu to řešit postýlkou, ale mám ji složenou s matrací ve výšce naší matrace a sundanou bočnici. A prirazim si ji k boku své postele. Tak budeme s malou hezky u sebe, ale nikdo ji nebude ohrožovat 🙂

jessulka
31. pro 2018

Ahoj holky, nevím, kdy se sem dnes ještě dostanu, tak bych vám chtěla srdečně moc popřát úspěšný vstup do Nového roku. Hlavně nám všem přeji úspěšné a rychlé porody bez komplikací
a bolestí, hodně radosti a nadšení z miminek a všem moc a moc zdraví. Také přeji hodně štěstí, bez kterého se nelze obejít a také lásku od vasich nejbližších. Na závěr vam přeji hodně spokojenosti, osobních úspěchů a aby jste byly pro ty vaše dětičky těmi nejlepšími a nejmilovanějšími maminkami na světě. 😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍

arielka222
31. pro 2018

Holky tak u nás je Silvestr v montovacim moodu 😀 ale postýlka a přebalovak už stojí, takže jen dokoupit nějaké nacincane mimi věci a finito 🙂

val333
31. pro 2018

Tak už mám taky fotečky 😊

jednaholkaa
31. pro 2018

@misak48 Taky budem mit tu stazenou bocnici u postele, ale i v mimi v posteli bych chteka zkusit, na moji strane, ne mezi nami, uvidime jak se vyspime. A pak bych chtela spolecne spani v jedne loznici co nejdele to pujde..nastesti se nam tam jeste jedna postel vejde.

vilmic
31. pro 2018

Šťastný nový rok holky. Nám ten starý skončil nejlíp, jak mohl. Řiká se konec dobrý, všechno dobré.

ajdamajda
31. pro 2018

@vilmic jeeee ❤️😍😍😍😍

ajdamajda
31. pro 2018

@vilmic kolik teď mají prcci aktuálně ?

Strana