icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
31. pro 2018

@vilmic juuuuu,na nový rok už budete doma😘 to je paráda.

andelka
31. pro 2018

@val333 překrásné fotky,a to oblečení, nádhera. 👍tomu říkám vzpomínka na bříško

val333
31. pro 2018

@andelka děkuji 😊 to bylo ještě malé bříško! 😀

basice
31. pro 2018

@vilmic Jeee, tak to je paráda, že už vás pustili domu. To bude mít krásnou oslavu nového roku😉. Tak hlavně vše nej!

vilmic
31. pro 2018

@ajdamajda Ahoj, mají lehce pod 2,5 kg. Od soboty jsou plně kojený z prsu. Tím pádem vysazená fortifikace (protein, co jim přidávali do mýho mlíka) a to pak už ty příŕustky takový nejsou.

michaelarei
31. pro 2018

@vilmic super ukončení roku ať se jen daří 😊
Holky přeji hezkého silvestra a hlavně úspěšný šťastný nový rok , rychle a bezproblemove porody a nejvíc zdravíčka pro nás všechni ostatek se vždy doladí 😍❤

smigli
autor
31. pro 2018

@vilmic Tak parada!!

Stastny novy rok vsem!
My jsme na chalupe na horach, syn ma stale rymu, dneska jen tak polehaval, coz u neho neni obvykle, no a ted se zeblil.. Takze Silvestr paradni! :D

bombat
31. pro 2018

Všechno nejlepší do nového roku!

jessulka
31. pro 2018

Krásný Nový rok děvčátka a miminka 😘😘😘😘😘😘

ajdamajda
1. led 2019

Hezky Nový rok. U nás to bylo na úprk mimo civilizaci což příští rok uděláme na ten přelom . Malá se mi v břiše cukala, kopala a přetacela. Až to bolelo . Bylo to divoké a zaspat jsem nemohla

val333
1. led 2019

Krásný Nový rok, hlavně ve zdraví strávený Vám všem přeji !😍 U nás se pařilo až do půl 4 😀 malý v bříšku to statečně vydržel, akorát při rachejtlích sebou chudák cukal...

arielka222
1. led 2019

@ajdamajda mě večera taky úplně bolelo jak tam sebou mrskalo. Nevím jestli mu vadil ten hluk nebo co, ale myslela sem že mi z bricha vyskočí, hrozně nepříjemné to bylo.

jessulka
1. led 2019

@vilmic Ahoj Vilmi, lepsi novoroční dárek jsi si nemohla snad ani přát. Je skvělé, ze už vás pustili. At se miminka doma hezky aklimatizují a at se jim u vás líbí. Těším se na další fotečky z domácího prostředí. Krásný nový rok celé rodince 😘

jessulka
1. led 2019

Holky a ted uz to pujde z kopce. Tak schválně, kdy se nam do party narodí dalsi mimisek.

val333
1. led 2019

@jessulka dáme snad sázky, kdo to bude? 😀

jessulka
1. led 2019

@val333 Tyjo, nedokáži posoudit. O prvnim cisari dne 22.1. vime ze ceka Elišku. Ale ja si myslím, ze ji ještě někdo předběhne.

misak48
1. led 2019

@jessulka upřímně doufám, že já 😀 usilovně malou přesvědčuji, že má ještě 14 dní a pak jak manžel včera poznamenal "ji konci nájemní smlouva" 😀 no děláme si z toho trošku srandu, ale fakt bych si moc přála porodit spontánně do konce toho 39 týdne 🙂

andelka
1. led 2019

Já uvidím jestli se malý ještě umoudří. Jinak jde kolem 24.1. ven každopádně.

zuzekk
1. led 2019

Tak na sebe teda nesazim. Pěkná novoroční rýma, s tím teda rodit rozhodně nehodlám. My si tedy počkáme, aspoň až to přejde.

arielka222
1. led 2019

@val333 já mám termin 31.1 dle MS takže doufám,ze bude jako syn dřív a po 15.1 někdy vyleze 😂😂

andelka
1. led 2019

@val333
@arielka222 my to máme skoro stejně. Já podle ms a utz 31.1. a 1.2. Do 15 jako určitě nic,to se sotva rozkoukam po novém roce,ale po tom 20 už by se jako i dalo. Každopádně 30.1. chci být doma,děti přinesou vysvědčení 🙂

renulkka
1. led 2019

Holky! 😀 Vy všechny odrodíte v lednu a já tu snad zbydu samotná na únor :D Já budu malou přemlouvat od konce ledna/začátku února 😀 Jen doufám, že už bude nachystaná pěkně hlavičkou... Mám dojem, že se mi včera zas otočila napříč, pohyby jsou jen dole a vršek břicha úplně prázdný 😔

renulkka
1. led 2019

Jinak všem přeju hodně štěstí, zdraví a úspěchů do nového roku 2019, ať se nám všem jen a jen daří a stsrosti nás moc netrápí 😊😍
Jinak u nás Silvestr vypadal tak, že holky spinkaly a my s chlapem koukali na tv, cpali se vším možným a já pila nealko 😀 Před půlnocí mě chytl průjem a poslíci, takže celkem vyklepaní jsme čekali co přijde (stejně u mě začal porod s mladší), naštěstí se to uklidnilo, tak jsme si přiťukli, koukli z okna na ohňostroje a šly spát 😀

andelka
1. led 2019

@renulkka kdoví jak se tam ty děti motají. Já poslední dny cítím hlavně v horní části,ale i v levém podbřišku a někdy uvnitř u čípku. Asi je to chobotnice.

raliska
1. led 2019

No nakonec, aby se to tady prejmenovalo :D ja mam prvni termin 30.1. A druhy 3.2., tak uvidime jak to vyjde 🙂 je mi celkem jedno, kdy to prijde, jen nechci prenaset nebo se stresovat vyvolavanim a hlavne, aby to slo hladce bez komplikaci 🙂

basice
1. led 2019

@renulkka neboj, já tě v tom nenechám a budu s tebou rodit v únoru😉,tak doufám, že se k nám ještě někdo přidá. Já mám termín až 22.2. a určitě bych chtěla vydržet tak do poloviny února.

cuccinka
1. led 2019

@basice já mám 19.2 . Takže pohoda holky 😉

arielka222
1. led 2019

@andelka já si to tak hezky maluju, že se mi líbí datum 19.1.2019 a nakonec určitě vyleze až v únoru 😂

andelka
1. led 2019

@arielka222 neeee,únor ignoruju,jako to bych fakt nevydržela.

renulkka
1. led 2019

@andelka Já měla chobotnici nebo stonožku tak před 3 dny... To mě ty kopance i tak moc bolely 😂 Jsem zvědavá na kontrolu za 2 týdny, jak tam malá bude... Asi tam má ještě dost místa.... 🤔
@basice Já mám termín 15. 😊 Ale doufám, že se snad rozmyslí dřív 🙂 Starší byla o 2 tydny dřív a mladší jen o 2 dny, tak snad to do toho 15.stihneme 😊 Pokud teda madam nebude pořád napříč a nebudu muset na císař 😔

Strana