icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
2. led 2019

@ajdamajda S těmi chlapy jsi to napsala parádně. A je to pravda. Když vztah nefunguje, tak nač být spolu v jedné domácnosti a trápit se. Mohou žít odděleně, chlap aby hlavně platil. A když platit nebude, nemá na dítě právo.

zuzekk
2. led 2019

@raliska zapeklitá situace... jediné, co můžu napsat, že si to vůbec nedovedu představit. Takhle tady funím a teď s rýmičkou sotva lezu, o peníze se starat nemusím, nedokážu si představit, že tu nikdo není a musím řešit existenční otázky.
Pokud jsi ale vše zvládala prakticky sama, určitě to zvládneš i nadále, jsi silná ženská!

jessulka
2. led 2019

@andelka Zítra na tebe budu moc myslet, ať kontrola dopadne v pořádku a aby jste se s Dr. nějak domluvili, zda bude ta sekce, nebo ne.
Já jedu do Prahy az odpoledne, tak se ozvu az vecer. Uz teď mám strach z cesty, venku je siberie, mrzne, fouká děsný vítr a chumelí. Snad bude dálnice sjízdná.

zuzekk
2. led 2019

@jessulka praha-venkov hlásí, že to zase do poledne rozteče! neboj! 😉

jessulka
2. led 2019

Já musím ještě koupit Bepanthen, 60% líh na pupík, homeopatika, jeste jedno balení plinek vel. 1 a vel 2. (Nevíte o nějakých slevách?). Verunce v pátek přijde do pokojíčku nová skříň, tak budeme sestavovat a ještě chci objednat firmu na vyčištění koberců a sedačky. Hrozně rychle to utíká, uz zase bude konec týdne.

raliska
Autor odpověď smazal
raliska
Autor odpověď smazal
tynazezu
2. led 2019

@raliska
@jessulka
Já jsem dnes objednávala z feedo.cz, mají tam v akci Pampersky a Bella Happy...cca za 3,50/ks, což docela jde 🙂

jessulka
2. led 2019

@raliska Jedno velké baleni Pampers c.1 jsem uz nacnula a vezu si 40ks s sebou do porodnice. Davaji jen 4ks plinek na den. Takže musim pak mit ještě neco doma v zásobě, az se vrátíme z porodnice. Tzn. ještě jeden velky balik vel. 1. U Verunky si vzpomínám, ze ty jedničky mela doma jeste cca 3 tydny. Prdelku měla strašně malinkatou a ty dvojky ji byly moc veliké a vsechno by proteklo ze stran. Jednorazovych přebalovacich podložek mam 2 velká balení po 50ks.

jessulka
2. led 2019

@zuzekk Tak kez by to rozteklo. Uz se bojím jezdit sama autem dál.

cuccinka
2. led 2019

@zuzekk nad financemi jsem nějak extra nepremyslela. U našich mám vždy dveře otevřené. Samozřejmě by šlo o minipokojicek a také bych nechtěla vyset našim na krku dosmrti ale vim , že kdyby cokoliv tak mám kam jít. A peníze? Věřím tomu že "přítel " by platil a nebyla bych první ani poslední svobodná matka 🙂 😉

raliska
Autor odpověď smazal
raliska
Autor odpověď smazal
jednaholkaa
2. led 2019

Holky, za me bohuzel to bez chlapa dlouhodobe nejde.. Nebo tedy jde, pokud nechcete mit rodinu 🙂 Potrebuju pravidelnej sex, minimalne jednou tydne (i ted) a k tomu je ten chlap proste potreba 🙂) Kdyz nechcete rodinu, tak to nemusi byt staly partner, taky jsem sest let byla singl a uzivala si s kym chtela, ale jakmile jsem chtela deti musela jsem se dat dohromady s nekym poradnym. Souhlasim, ze je lepsi byt sama nez v nefunkncim vztahu s nezodpovednym chlapem, ale idealni je mit rodinu kompletni a aby deti meli fungujiciho a pritomneho otce. Na tom me teda treba dost zalezi..

jessulka
2. led 2019

@raliska Ty jedničky mit v zásobě muzes vzdycky. Ja bych je určitě být tebou poridila. Kamarádka dávala jedničky i 4kg holcicce. Take měla malinký zadeček.

jessulka
2. led 2019

@tynazezu Ja našla nejlevnější na Prodeti.cz to dvojbaleni 1+2 Pampers za 629Kc.

zuzekk
2. led 2019

@raliska Jo, jsou s vykrojenim

jessulka
2. led 2019

To jsou ony? A máte s nimi nekdo zkusenost? https://www.drmax.cz/happy-newborn-detske-pleny...

raliska
Autor odpověď smazal
renulkka
2. led 2019

@jessulka Používala jsem u obou holek a teď budu mít zase 😊 Za mě top 🙂 Ale jsou trošku větší než třeba pampersky 🙂 Já jedničky musela pár dnů i ohrnovat 🙂

tynazezu
2. led 2019

@jessulka https://www.feedo.cz/jednorazove-pleny-velikost-1/ tady jich maji vic druhu a i levnější

tynazezu
2. led 2019

@renulkka ty jo, to je divny, já zas všude četla, že jsou menší..🤔

bombat
2. led 2019

@seveneye Ten návod na masáž hráze jsem sem dávala já, kdybys ho nenašla, pošlu ti to do zprávy, i při vší skromnosti je ten návod, jak píše mišák, prostě nejlepší (kromě toho je z knihy Partner u porodu - takže je to rovnou psané pro chlapa, jak to má ženě dělat).

bombat
2. led 2019

@smigli My jsme manželé ještě o dva roky déle - sedmnáct let a sex nás nebaví míň než dřív, celé těhotenství si i po této stránce užíváme... Já se spíš bojím, že jsme si teď navykli na takovou frekvenci, že si pořídíme to šesté až příliš brzy 😂. (Otěhotnění se vyhýbáme abstinencí v plodném období.)

bombat
2. led 2019

@ajdamajda To co píšeš o mužích a otcích je strašné, děláš chybu, že zobecňuješ příliš svoji zřejmě špatnou zkušenost.

bombat
2. led 2019

@raliska Odkud jsi a kdy máš rodit? Nemůže Ti dcerušku pohlídat někdo z nás? Kdybys bydlela na Berounsku tak není problém (myslím to vážně, napiš kdyžtak do zprávy)... Sociálce bych dítě nesvěřila ani na hodinu...

bombat
2. led 2019

@raliska Už to vidím... Most... Tak to je trochu z ruky 😕. Ale nemůžu věřit, že by se někdo z okolí nenašel, kdo by ji pohlídal alespoň po dobu ambulantního porodu...

raliska
Autor odpověď smazal
bombat
2. led 2019

@raliska Ani nevíš, jak mě to trhá srdce... Kolik jí je? Kdybych tam tak někoho znala...

raliska
Autor odpověď smazal
Strana