Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@raliska zapeklitá situace... jediné, co můžu napsat, že si to vůbec nedovedu představit. Takhle tady funím a teď s rýmičkou sotva lezu, o peníze se starat nemusím, nedokážu si představit, že tu nikdo není a musím řešit existenční otázky.
Pokud jsi ale vše zvládala prakticky sama, určitě to zvládneš i nadále, jsi silná ženská!
@andelka Zítra na tebe budu moc myslet, ať kontrola dopadne v pořádku a aby jste se s Dr. nějak domluvili, zda bude ta sekce, nebo ne.
Já jedu do Prahy az odpoledne, tak se ozvu az vecer. Uz teď mám strach z cesty, venku je siberie, mrzne, fouká děsný vítr a chumelí. Snad bude dálnice sjízdná.
Já musím ještě koupit Bepanthen, 60% líh na pupík, homeopatika, jeste jedno balení plinek vel. 1 a vel 2. (Nevíte o nějakých slevách?). Verunce v pátek přijde do pokojíčku nová skříň, tak budeme sestavovat a ještě chci objednat firmu na vyčištění koberců a sedačky. Hrozně rychle to utíká, uz zase bude konec týdne.
@raliska Jedno velké baleni Pampers c.1 jsem uz nacnula a vezu si 40ks s sebou do porodnice. Davaji jen 4ks plinek na den. Takže musim pak mit ještě neco doma v zásobě, az se vrátíme z porodnice. Tzn. ještě jeden velky balik vel. 1. U Verunky si vzpomínám, ze ty jedničky mela doma jeste cca 3 tydny. Prdelku měla strašně malinkatou a ty dvojky ji byly moc veliké a vsechno by proteklo ze stran. Jednorazovych přebalovacich podložek mam 2 velká balení po 50ks.
@zuzekk nad financemi jsem nějak extra nepremyslela. U našich mám vždy dveře otevřené. Samozřejmě by šlo o minipokojicek a také bych nechtěla vyset našim na krku dosmrti ale vim , že kdyby cokoliv tak mám kam jít. A peníze? Věřím tomu že "přítel " by platil a nebyla bych první ani poslední svobodná matka 🙂 😉
Holky, za me bohuzel to bez chlapa dlouhodobe nejde.. Nebo tedy jde, pokud nechcete mit rodinu 🙂 Potrebuju pravidelnej sex, minimalne jednou tydne (i ted) a k tomu je ten chlap proste potreba 🙂) Kdyz nechcete rodinu, tak to nemusi byt staly partner, taky jsem sest let byla singl a uzivala si s kym chtela, ale jakmile jsem chtela deti musela jsem se dat dohromady s nekym poradnym. Souhlasim, ze je lepsi byt sama nez v nefunkncim vztahu s nezodpovednym chlapem, ale idealni je mit rodinu kompletni a aby deti meli fungujiciho a pritomneho otce. Na tom me teda treba dost zalezi..
To jsou ony? A máte s nimi nekdo zkusenost? https://www.drmax.cz/happy-newborn-detske-pleny...
@jessulka https://www.feedo.cz/jednorazove-pleny-velikost-1/ tady jich maji vic druhu a i levnější
@smigli My jsme manželé ještě o dva roky déle - sedmnáct let a sex nás nebaví míň než dřív, celé těhotenství si i po této stránce užíváme... Já se spíš bojím, že jsme si teď navykli na takovou frekvenci, že si pořídíme to šesté až příliš brzy 😂. (Otěhotnění se vyhýbáme abstinencí v plodném období.)

@ajdamajda S těmi chlapy jsi to napsala parádně. A je to pravda. Když vztah nefunguje, tak nač být spolu v jedné domácnosti a trápit se. Mohou žít odděleně, chlap aby hlavně platil. A když platit nebude, nemá na dítě právo.