Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Tak my o víkendu také žádné velké plány nemáme. Manžel bude dělat určitě na baráku, dcera je na víkend u táty a já budu doma s malým. Možná pojedeme v neděli chvíli na hory.
@smigli tak noc byla strasna. Krece do bricha, do spodku, do kolen a lytek. Usnula jsem az nekdy pred osmou hodinou rano. I jsem uvazovala, ze pojedu na pohotovost. Ted je to o neco lepsi, i kdyz na zvraceni je mi porad a na zachod me to taky nuti. Tak uvidim, co z toho jeste bude
My budeme taky doma,venku je to max.na krátkou procházku,něco dobrýho si uvaříme a budu si číst a relaxovat,protoze jsem konečně slavnostně doprala a dozehlila všechny věci na prcka a můžu vám říct z počátečního čančání už to nechci ani vidět🙂max.donutim chlapa nastěhovat postýlku.
Ja budu dnes a zítra odpočívat. Jsem nejaka unavená. M. je v práci, Verunka kouká na pohádky, tak si asi pujdu na chvilku lehnout. Mamka je pěkně nastydlá, uz jsem ji vyhnala k doktorovi pro antibiotika. Bude od zítra hlídat Verunku, tak aby to na ní neprskla a hlavně by jí nepustili do porodnice. To se to tedy sešlo.
Já jsem na prvního taky čekala. Narodil se ve 4h, takže na šestinedělí mě přivezli před snídaní, kolem 6:30 mohlo být. Pak byl frmol,kontroly,vizita a dovezli mi ho až před obědem.
@misak48 princezna krásna😍
@misak48 Porod krásný 😊 A i kdybys ho počítala úplně od první kontrakce po čípku, tak na prvorodičku krásný čas 😊 Já první rodila skoro 12 hodin 🙈😀 Druhou 5,5 hodiny, tak doufám, že to bude snad zase něco kolem 5 hodin 😊 Jinak když nebyly komplikace, tak jsem měla holky u sebe celou dobu na sálu a pak mě je dovezli naštěstí hned, co jsem došla ze sálů na šestinedělí 😍 To čekání je strašný, ale dočkali jste se 😘😍 A malá je překrásná! 😍
Tak si raději čistím paměťovou kartu na mobilu, abych mohla v porodnici fotit a nehlásilo mi to plnou paměť. Musím ještě nabít foťák a sbalit ho do tašky. Také jsem přibalila příbor, hrnek a naředila jsem si do ředící lahvičky mycí emulzi Medvídek na prdelku. Koupila jsem si müsli tyčinky na zobání a neperlivou vodu s pítkem na JIP. Tak mám snad všechno 🙂
Jinak my na víkend nic nechystáme, manžel má oba dny denní, tak budeme s holkama samy 😊 No a ven nemůžeme kvůli té nemoci, tak budeme kutit něco doma 🙂 Asi s holkama něco upečeme, u toho vydrží dlouho, tak s tím chvilku zabijeme 🙂 Pak nachystáme oblečení pro mimčo na cestu domů a budu se snažit vegetit, protože mě chytla i nějaká rýma 😏
Ja dnes umyla okna a balkon,tak mam hotovo a pak za mnou prisel pritel,jestli bude potreba neco jeste uklidit az budu v porodnici 🙄😄. Podotykam,ze pracuje z domova,tak vidi co porad delam... no chvili jsem na nej koukala jestli si jen nedela srandu a pak jsem mu rekla,ze bude stacit vyluxovat a vytrit, ocividne se mu ulevilo 😂
To s tim odnasenim mimin v porodnici se me teda vubec nelibi. Dyt to je to nejdulezitejsi na zacatku na rozkojeni a vubec. Taky jsem cetla, ze z toho maji novorozenci stres kdyz nejsou u maminky. Kdyz to jinak nejde tak jasny, ale naky zdrzovani, bych jim dala. Jsem pripravana jim to mimino nedat :D
Jinak jsem byla dneska na prvni (a posledni) poradne v Motole (mam to tam pro akutni pripad, jinak pojedu do Pribrami) a teda akorat me zavalili tunou papiru souhlasu a ja nevim ceho vseho. Nechapu, proc do Pribrami muze clovek prijet rodit aniz by neco vyplnoval a tady maji tunu souhlasu. Uplne me to odradilo. Navic chteji doprovod k porodu zaplatit predem, takze kdyz doufam, ze tam nebudu muset, tak ani nic platit dopredu nebudu a nevim teda ani jestli to znamena, ze by tam doprovod pak nepustili.
Nutridrink je dobrý po operacích a ano jinak kompletní co se tyče vitamínu a minerálu

Já si dala relax a malovala jsem .
Jinak se nudim. Nevím co s dětmi vymyslet protože venku je to max na hodinu a sami mi říkají ze na hřišti byt nechtějí (zima mami). Takže dneska nikam. Ráno jsme si hráli s masinkama. Teď koukame na pohádku .