icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

ajdamajda
25. led 2019

Já si dala relax a malovala jsem .
Jinak se nudim. Nevím co s dětmi vymyslet protože venku je to max na hodinu a sami mi říkají ze na hřišti byt nechtějí (zima mami). Takže dneska nikam. Ráno jsme si hráli s masinkama. Teď koukame na pohádku .

basice
25. led 2019

Tak my o víkendu také žádné velké plány nemáme. Manžel bude dělat určitě na baráku, dcera je na víkend u táty a já budu doma s malým. Možná pojedeme v neděli chvíli na hory.

garfa4
25. led 2019

@smigli tak noc byla strasna. Krece do bricha, do spodku, do kolen a lytek. Usnula jsem az nekdy pred osmou hodinou rano. I jsem uvazovala, ze pojedu na pohotovost. Ted je to o neco lepsi, i kdyz na zvraceni je mi porad a na zachod me to taky nuti. Tak uvidim, co z toho jeste bude

garfa4
25. led 2019

@misak48 Obrovska gratulace k princezne 🙂 Preji hlavne moc zdravicka 🙂

seveneye
25. led 2019

My budeme taky doma,venku je to max.na krátkou procházku,něco dobrýho si uvaříme a budu si číst a relaxovat,protoze jsem konečně slavnostně doprala a dozehlila všechny věci na prcka a můžu vám říct z počátečního čančání už to nechci ani vidět🙂max.donutim chlapa nastěhovat postýlku.

andelka
25. led 2019

@misak48 zvládla jsi to skvěle👍 ono to někdy jde pak už rychle to otevírání,zvlášť když rupne voda. Doufám že ti malou brzo dají.

jessulka
25. led 2019

@misak48 Hezky napsáno. Tak to byl docela fofr. Hlavně, ze je všechno v pořádku. Malou ti určitě brzy dají. Ja jsem na Verunku take cekala snad celou věčnost. Asi dvě hodiny po propuštění z JIP. Ale dockala jsem se. Pak uz jsme byly pořád spolu.

jessulka
25. led 2019

Ja budu dnes a zítra odpočívat. Jsem nejaka unavená. M. je v práci, Verunka kouká na pohádky, tak si asi pujdu na chvilku lehnout. Mamka je pěkně nastydlá, uz jsem ji vyhnala k doktorovi pro antibiotika. Bude od zítra hlídat Verunku, tak aby to na ní neprskla a hlavně by jí nepustili do porodnice. To se to tedy sešlo.

andelka
25. led 2019

Já jsem na prvního taky čekala. Narodil se ve 4h, takže na šestinedělí mě přivezli před snídaní, kolem 6:30 mohlo být. Pak byl frmol,kontroly,vizita a dovezli mi ho až před obědem.

misak48
25. led 2019

Tak už se uzivame navzájem 🙂 představuji vám Adrianku, narozenou 24.1. v 17:32, 3385g a 48 cm

michaelarei
25. led 2019

@misak48 princezna krásna😍

andelka
25. led 2019

@misak48 skřítecek krásný 😘 moc se povedla.

basice
25. led 2019

@misak48 krásná 😘

jessulka
25. led 2019

@misak48 Ale to je beruška krásná. Moc se povedla. Míry jako modelka 🙂 Tak se hezky seznamujte holky a ať vám jde krásně kojení 🙂

seveneye
25. led 2019

@misak48 ❤️

jenssy
25. led 2019

@misak48 je nádherná, dali jste si záležet 😀

cuccinka
25. led 2019

@misak48 gratuluji, krásná holčička 😊

renulkka
25. led 2019

@misak48 Porod krásný 😊 A i kdybys ho počítala úplně od první kontrakce po čípku, tak na prvorodičku krásný čas 😊 Já první rodila skoro 12 hodin 🙈😀 Druhou 5,5 hodiny, tak doufám, že to bude snad zase něco kolem 5 hodin 😊 Jinak když nebyly komplikace, tak jsem měla holky u sebe celou dobu na sálu a pak mě je dovezli naštěstí hned, co jsem došla ze sálů na šestinedělí 😍 To čekání je strašný, ale dočkali jste se 😘😍 A malá je překrásná! 😍

alishaa
25. led 2019

@misak48 malá je nádherná😍😍😍 moc gratuluji, krásne jsi to zvládla, tak přeji krásné společne chvilky teď a szivani🤗🤗🤗

jessulka
25. led 2019

Tak si raději čistím paměťovou kartu na mobilu, abych mohla v porodnici fotit a nehlásilo mi to plnou paměť. Musím ještě nabít foťák a sbalit ho do tašky. Také jsem přibalila příbor, hrnek a naředila jsem si do ředící lahvičky mycí emulzi Medvídek na prdelku. Koupila jsem si müsli tyčinky na zobání a neperlivou vodu s pítkem na JIP. Tak mám snad všechno 🙂

bombat
25. led 2019

@misak48 Velká gratulace oběma také ode mě. Je krásná.

renulkka
25. led 2019

Jinak my na víkend nic nechystáme, manžel má oba dny denní, tak budeme s holkama samy 😊 No a ven nemůžeme kvůli té nemoci, tak budeme kutit něco doma 🙂 Asi s holkama něco upečeme, u toho vydrží dlouho, tak s tím chvilku zabijeme 🙂 Pak nachystáme oblečení pro mimčo na cestu domů a budu se snažit vegetit, protože mě chytla i nějaká rýma 😏

skretik
25. led 2019

@misak48 to je prdelinka krasna ❤️❤️❤️ a ma krasny miry! I ten porod jste krasne zvladly ❤️!

ajdamajda
25. led 2019

@jessulka ještě případně doporucuju nutridrinky . Já je měla dikybohu - byla jsem hladová 😂a jsou lehce stravitelné

jessulka
25. led 2019

@ajdamajda Nutridrinky? To je ten Gravimilk? Nebo doporučuješ něco jiného?

skretik
25. led 2019

Ja dnes umyla okna a balkon,tak mam hotovo a pak za mnou prisel pritel,jestli bude potreba neco jeste uklidit az budu v porodnici 🙄😄. Podotykam,ze pracuje z domova,tak vidi co porad delam... no chvili jsem na nej koukala jestli si jen nedela srandu a pak jsem mu rekla,ze bude stacit vyluxovat a vytrit, ocividne se mu ulevilo 😂

jessulka
25. led 2019

@skretik 😂😂😂😂😂😂To je jak u nás doma

jednaholkaa
25. led 2019

To s tim odnasenim mimin v porodnici se me teda vubec nelibi. Dyt to je to nejdulezitejsi na zacatku na rozkojeni a vubec. Taky jsem cetla, ze z toho maji novorozenci stres kdyz nejsou u maminky. Kdyz to jinak nejde tak jasny, ale naky zdrzovani, bych jim dala. Jsem pripravana jim to mimino nedat :D
Jinak jsem byla dneska na prvni (a posledni) poradne v Motole (mam to tam pro akutni pripad, jinak pojedu do Pribrami) a teda akorat me zavalili tunou papiru souhlasu a ja nevim ceho vseho. Nechapu, proc do Pribrami muze clovek prijet rodit aniz by neco vyplnoval a tady maji tunu souhlasu. Uplne me to odradilo. Navic chteji doprovod k porodu zaplatit predem, takze kdyz doufam, ze tam nebudu muset, tak ani nic platit dopredu nebudu a nevim teda ani jestli to znamena, ze by tam doprovod pak nepustili.

andelka
25. led 2019

@jessulka Nutridrink je něco jiného. Měla jsem je koupené když jsem byla trhat osmičky. Je to pro nemocné v podstatě,na doplnění všeho,jako tekutá strava.
Gravimilk jsem milovala,ale už před několika lety změnili složení a prý se to nedá pít. Měla jsem čokoládový.

ajdamajda
25. led 2019

Nutridrink je dobrý po operacích a ano jinak kompletní co se tyče vitamínu a minerálu

Strana