icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

dominika963852
28. led 2019

@val333 Se mnou manžel vyhánět nechce ☹ prý takhle z povinnosti ho to nevzrušuje, což jako chápu, takže mu to za zlé nemám. Vana ani zázvorový čaj s hřebíčkem na mě nepůsobí 😀 😀

val333
28. led 2019

@dominika963852 tak když to řeknu na rovinu, tak v tomhle je můj chlap sobec 😀... Není žádný romantik a jelikož už mu to sperma teče do mozku po tom skoro půl roce, tak je mu úplně jedno jak to bude probíhat, hlavně že on bude uspokojen 😂

skretik
28. led 2019

@dominika963852 na me taky ne 😏. Ani sex,abi datle, proste nic... ja snad budu muset zkusit ten vibrator jak radila Jess 😂😂😂
@val333 no tak to se sex dneska zapomen a dej tu horkou vanu a vino 😂😂😂

val333
28. led 2019

@skretik no, taky si říkám 😀😀... Já jsem vzdala ty datle... Prostě mi to děsně nechutná a neumím to prostě polknout 🙁😵

dominika963852
28. led 2019

@val333 Jo tak to chápu :D To mi průběžně sexovali, ale jakmile se zmíním o ,,vyhánění,, tak je po vzrušení :D

@skretik Vibrátor ??!! jooo ?? 😀 hmmm, to je dobrý nápad :D

ajdamajda
28. led 2019
ajdamajda
28. led 2019
ajdamajda
28. led 2019

Já aspoň relaxuju ve vane . Konečně mi spí mladší a starší kouká na pohádku

val333
28. led 2019

@ajdamajda já už napoustim 😊

seveneye
28. led 2019

@ajdamajda
@val333
Holky tise zavidim,ne az tak kvuli vyhaneni,ale potrebovala bych si zoufale pořádně prohrat ten uskripnuty trapez....no sprcha ani nahrivani polstarkem nezabira,voltaren zakazan,nezbyva nez verit ze to proste povoli nejak samo

val333
28. led 2019

@seveneye no já jsem neměla vanu od té doby, co jsem těhotná... Jen jsem se sprchovala... Už tady testuju teploměr do vody pro malého 😁

smigli
autor
28. led 2019

Holky, my nemame vanu vubec. :D Jen sprchac. Takze zavidim.

renulkka
28. led 2019

Holky, my vanu máme, ale asi bych z ní nevylezla 😂 A hlavně máme jí plnou hraček 🙈😂 Jak se holky koupou... A mě se tak upřímně nechcou z tý vany vytahovat 😂 Kdo by se tam k tomu měl ohýbat 😂😂

kleninka
28. led 2019

@jessulka moc gratuluji 😊
@bombat o tom žádná - stáhla jsem si ji a měřila celou noc 22.1 spala jsem u toho a jen mačkála Start a stop a ráno krev na vložce, tak šup v 10 na příjem a po pichnuti vody ve 13 byl fofr a po 6 výrazných kontrakcich byl malý na světě 22.1.2019 13:57 3600g a 51 cm 37tt. Kontrakce byly pořád snesitelne, že jsem myslela na poslicky a on to byl porod 😁🙈
@silwiin A Teda manžel u porodu k nezaplacení. Od nasazování kalhotek až po povzbuzovani u porodu a utirání potu a držení nohou od sebe. Tendenčne jsem je dávala pořád k sobě. A co říkal on sám, že je to jak zabijacka 🙈🤦 ale on sledoval i píchání vody a po porodu vylučování placenty. O stříhání šňůry řekl, že je to jak zahradní hadice tvrdé. ALE Já si ho moc vážím, že to se mnou zvládl 😊

kleninka
28. led 2019

@renulkka holky Brno je nahoru dolů - propouští i s pahylkem na pupíku, aby měli volné pokoje. U Milosrdných velká nevýhoda snídaně a večeře. Pořád čerstvé pečivo. Nechala jsem si donést den staré pečivo, aby nebylo zle.

jednaholkaa
28. led 2019

@dominika963852 Tak my to mame naopak. Sex nam pred dvema tydny skoncil, ale vyhaneni pry jeste zvladne. Na rozdil od vetsiny chlapu se na povel umi hecnout 🙂 Ale jinak uz mam smoulika, jsem proste moc velryba, takze ho to nebere. Nastesti v tyhle fazy, uz to nechybi ani me.. poprvy v zivote snad 🙂)

dominika963852
28. led 2019

@jednaholkaa v tom je taky háček , prostě 20kg nahoře je hooodne vidět. Uz aby bylo i po sestinedeli . snad budeme brzy fit 😉 .

skretik
28. led 2019

@smigli my taky neee 😏,ale uz mam v sobe sklenku cerveneho vina 😅

jessulka
28. led 2019

Ahojky holky, tak jsem se tesila, ze mi privedou Terezku na večerní koneni a ona pry hrozně zvrací zbytky plodové vody. Prdelka moje malá. Tak snad to bude v pořádku. Chybi mi. Jinak odpoledne jsem mela strašně bolesti (zavinovani delohy) az jsem brečela bolesti. daly mi neco na zklidnění a na bolest. Stále mám kapacku a pořád doplňují. Terezka je zlatíčko. Vubec nevypadá tak velká, nebo těžká. Je nádherná a ma krasnou pusinku a nosanek.

michaelarei
28. led 2019

@jessulka juuu chudatko male snad bude brzy líp...no jo to zavinovani dělohy taky se moc netesim nato....snad ti bude už jen líp☺ jj je krásna princeznicka ....❤ taky už se nemůžu dočkat

michaelarei
28. led 2019

Holky tak ja vanu miluji a dopřejí si pravidelne ...Taky mi pomáhá hezky si odpočinu☺ My nějak nevyhanime ,spime spolu pořád normalne..nechám to na malý kdy bude chtít 😊dr včera říkala ,že uvidíme, cs je 3 a přej se hezky pripravuje😊

bombat
28. led 2019

@kleninka Pošli fotku chlapečka, byl na ten termín pěkně velký... Jak se jmenuje?

renulkka
28. led 2019

Holky, teď jsem šla spát, lehnu si, usínám... Hafo se mi zamotala hlava a najednou mi je úplně zle 🙈😔 Studenej pot, žaludek mě bolí, břicho tvrdý a pne mě jako na průjem 🙈 Jsem zvědavá, co z toho vyleze 😏😔 Další prima noc 😔 A to jsem se tak těšila na postel 😏

skretik
28. led 2019

@renulkka tak drzim palce at z toho zatim nevyleze nic 😉. Ja prisla z vina,lehla si v obyvaku jak si krasne usnu a zas nic 😏, honi se mi hlavou miliarda myslenek a straaaasne me boli “picni kost”, takze u me to taky vypada na dálsi noc na ho... 🙄😡😢🤦‍♀️

renulkka
28. led 2019

@skretik U mě z toho vylezl průjem a po něm nastoupily poslíčci? po 2-3 minutách.... Odešla mi u toho zátka 🙈 Půlhodiny jsem trpěla celkem... Funěla, dokonce trvání samotných bolestí se zkracovalo (prvně trvaly kolem 1min, pak už kolem 40s) a pak šup po 8minutách, pak zas po dvou a teď už je tak 10minut klid... Tak jdu radši spát, ať to buď zaspím nebo naberu síly, kdyby něco... I když si myslím, že to vyvolal ten průjem 🙂

renulkka
28. led 2019

@skretik Jen co jsem to odeslala, tak další bolest... Ale už to bylo po 14min, tak už to snad polevuje a bude klídeček 🙏

skretik
29. led 2019

@renulkka tak drzim palce at to zaspis!!!

jessulka
29. led 2019
kleninka
29. led 2019

Já zapomněla přidat fotky 🙈😁 Lukášek 22.1.2019 37 tt 3600g a 51 cm Dneska už má 1 týden to je neuvěřitelné jak to utíká. Stále bych měla mít 10 dní do termínu a já ho mám už doma - úžasnáka 😍😊 kojím po 3 hodinách zrovna máme 1 snídani 😁
@bombat

misak48
29. led 2019

@jessulka já malou "kojila" taky prvně až 18 hodin po porodu. Na sále se přisat nechtěla, pak mi ji přivezli na přiložení ráno na JIP a tam si tak to prso cumlala a nepřisala se taky. LP co mi ji přivezla právě říkala, že dost zvracela plodovou vodu, tak je to proto. Po těch 18 hodinach konečně na šestinedělí to pak šlo už na první dobrou a od té doby kojime jak nic 🙂

Strana